REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

AUTOCAR CU ZECI DE COPII DIN UCRAINA, RĂSTURNAT ÎN CONSTANŢA! AU FOST GĂSIŢI DIN ÎNTÂMPLARE DE UN ECHIPAJ AL AMBULANŢEI

AUTOCAR CU ZECI DE COPII DIN UCRAINA, RĂSTURNAT ÎN CONSTANŢA! AU FOST GĂSIŢI DIN ÎNTÂMPLARE DE UN ECHIPAJ AL AMBULANŢEI

Replica API 29 iunie 2018 | 09:16 443

VIDEO!!!

VIDEO!!!

Un accident rutier grav a avut loc în localitatea Mihail Kogălniceanu! A fost activat PLANUL ROŞU de intervenţie, ceea ce înseamnă că sunt victime multiple!

Conform primelor informaţii, un autocar s-a răsturnat într-o parte, la intrare în Kogălniceanu.

La faţa locului au fost trimise 9 ambulanţe tip B2 (cu asistent), 2 ambulanţe tip C2 (cu medic), o ambuanţă SMURD C1 (cu medic) şi o maşină de victime multiple.

Până la ora 03.00, au fost transportaţi la spital 3 copii şi un adult, conştienţi.

În total, au precizat cadrele de la Ambulanţă şi ISU, sunt 49 de copii şi 11 adulţi în autocar. Toţi sunt ucraineni şi se întorceau în Ucraina după o vacanţă în Bulgaria!

Salvatorii de la Ambulanţă!

Victimele au avut mare noroc! Autocarul răsturnat, cu victime în interior, a fost văzut de echipajul unei ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, care se deplasa joi noapte la un caz - un pacient care acuza dureri toracice. Echipajul de la Ambulanţă a fost cel care a sunat la 112 pentru a se interveni!

Câte persoane au avut nevoie de ajutor

În final, la spital au ajuns o fetiţă de 10 ani, cu traumatism cranio cerebral, o fetiţă de 14 ani cu traumatism lombar şi o fetiţă de 13 ani, cu traumatism lombar şi toracic. Adultul care a plecat la spital este mama a doi dintre copii, însă nu a fost rănită.

Ce spun reprezentanții ISU Dobrogea:

Planul Roșu de Intervenție a fost activat la nivelul județului Constanța, în urma unui accident rutier produs pe DN2A între localitățile Ovidiu si Mihail Kogălniceanu

Pompierii si cadrele medicale ajunse la fata locului au găsit un autocar in care se aflau 60 de persoane răsturnat în afara părții carosabile.

După evaluarea medicală a tuturor persoanelor la locul accidentului, trei minori cu vârste între 10 și 14 ani precum și un adult au fost transportați la spitalul județean pentru investigații medicale amănunțite.

Persoanele rămase la fața locului au fost transportate la Casa de Cultură (Căminul Cultural) din MIhail Kogălniceanu.

La ora 3.52, planul roșu de intervenție a fost dezactivat!

A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă!

”În jurul orei 2.00 am fost sesizați despre producerea unui accident rutier, constând în aceea că o persoană de sex masculin, cetățean ucrainean, în vârstă de 52 de ani, a condus un autocar pe drumul național 2A, dinspre localitatea Ovidiu către Mihail Kogălniceanu, și, ajungând la km 192, din cauza neatenției în conducere, a părăsit carosabilul și s-a răsturnat în partea dreaptă. Autocarul circula pe ruta Bulgaria - Ucraina, avea un număr de 58 de pasageri, între care 45 de minori și 13 adulți însoțitori. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a trei dintre minori, cu vârste între 9 și 15 ani, care au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, cu leziuni ușoare. A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă”, a declarat comisarul George Munteanu, șeful biroului Accidente din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel mai important este ca au scapat toti cu viata! Daca izbucnea un incendiu, ce se intampla? Va spun eu, mureau cu totii!Si DA, un singur adult si un singur copil stiau engleza iar timp sa sune la 112 nu aveau pt ca au avut noroc cu ambulanta care trecea prin zona mergand la alt caz!
3
0
Sunteti niste mincinosi
0
0
Si daca nu cunosti engleza, mori ? Suni oricum, poate dai de cineva care stie. Plus de asta, 13 adulti insotitori si niciunul nu stie sa zica "accident", imi e greu sa cred.
4
0
In stirea asta nu s-a spus chiar totul exact asa cum s-a intamplat..... In primul rand autocarul cu turisti ucrainieni s-a rasturnat in zona popasului Kartaly, si nu la intrare in Kogalniceanu. Sensul giratoriu si iluminatul stradal nu au nici o treaba cu ce kkt au mancat unii pe aici.
3
1
Ptr. 4:07 ....omule , te gandesti , ca adultii din autocar , poate nu cunosc bine sau deloc , limba engleza ? Deasta probabil , nu au sunat la 112 .
3
2
sensul giratoriu de la aeroport e o capcana, facut stramb cu ditamai bordura in mijlocul drumului, era sa ma sui si eu de cateva ori pe ea, cine a trecut pe acolo stie despre ce vorbesc. Probabil pentru asta e facut asa, sa mai aducem si noi ceva turisti straini in tara cazati in spitale
9
1
Dosar penal celor care incaseaza taxe si nu se ingrijesc de aceste drumuri ca de tara..romania este o groapa
4
1
Iata un prost care sa trezit de dimineata sa scrie un comentariu si mai prost.
6
1
... dupa ora 22 este inchis ! Poate purcelul de Ciprian de la ceilalti sa mai dea o gheara !
2
1
Machidoanca de Primarita bine ca de Craciun a impopotonat localitatea cu beculete ! Ar trebui amendata asta ! Politia Locala din KOGO dormea ? Auzi ... ambulanta a sesizat despre accident !... pfff
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108