REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Autorul GROZĂVIEI de la Neptun doar ce ieşise din puşcărie! Detalii INCREDIBILE din dosar

Autorul GROZĂVIEI de la Neptun doar ce ieşise din puşcărie! Detalii INCREDIBILE din dosar

Replica API 6 aprilie 2018 | 00:08 804

Accident rutier GRAV!

Accident rutier GRAV!

Şoferul care a produs teribilul accident rutier de la Neptun doar ce ieşise din puşcărie, acolo unde a stat din 2013 întrucât a încercat să-şi ucidă amanta. Este vorba despre Belmondo Cobzaru, de 45 de ani, care acum se află în stare critică, pe Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. În stare şi mai gravă se află femeia care era cu el, pe locul din dreapta – faţă, Vasilica S.

Totul s-a petrecut miercuri, 4 aprilie, la ora 16.40, la ieşirea din localitatea Neptun, pe DN39. Belmondo Cobzaru, în vârstă de 45 de ani, a condus un autoturism marca Renault pe DN39 şi, ajungând înaintea podului, de pe o stradă adiacentă, a efectuat viraj la stânga peste marcajul longitudinal, fără să se asigure, intrând în coliziune cu un alt autoturism, marca Mercedes, condus de Florin L., care circula din sens opus, pe banda 2, dinspre Mangalia către Constanţa.

În urma coliziunii a rezultat rănirea gravă a două persoane, fiind vorba despre şoferul din Renault, adică Belmondo Cobzaru, şi pasagera din dreapta faţă, Vasilica S. Totodată, au fost rănite şi patru persoane din Mercedes, dar uşor, fiind vorba despre doi adulţi şi copiii în vârste de 8 şi 12 ani. Menţionăm că ocupanţii celui de-al doilea autoturism (Mercedes) purtau centuri de siguranţă, inclusiv minorii care se aflau pe bancheta din spate.

Cadrele medicale au declarat, pentru „Replica”, faptul că starea celor două persoane rănite grav era precară şi pe 5 aprilie. Bărbatul a fost supus unei intervenţii chirurgicale şi nu mai era ventilat mecanic, însă are multiple contuzii, inclusiv la plămâni. Femeia, în schimb, este în stare foarte gravă, în comă, cu multiple contuzii cerebrale, ventilată mecanic. Poliţiştii rutieri au declanşat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment rutier.

Şoferul care a produs accidentul, proaspăt eliberat din penitenciar!

Belmondo Cobzaru este cunoscut cu antecente penale. Acesta a fost condamnat, în 2013, la 7 ani şi 6 luni de închisoare pentru că a încercat să o ucidă pe amanta lui, căreia i-a aplicat lovituri de cuţit. A ieşit din închisoare pe 23.10.2017. „Admite cererea de liberare condiţionată formulată de contestatorul condamnat Cobzaru Belmondo. Dispune liberarea condiţionată a contestatorului condamnat din executarea pedepsei de 7 ani şi 6 luni închisoare aplicată prin sentinţa penală nr 2623/2014 a Judecătoriei Medgidia, în baza căreia s-a emis mandatul de executare a pedepsei nr 2840/2014”, potrivit minutei judecătoreşti.

În anul 2009, Belmondo a cunoscut-o pe Marcela, cu care a avut o relaţie extraconjungală. Când femeia a rămas însărcinată a adus-o la domiciliul lui, în Mangalia, acolo unde locuia şi soţia. Se pare că bărbatul era violent cu ambele femei, pe care le bătea şi le obliga să întreţină relaţii sexuale în trei. La un moment dat, potrivit vremeanoua.ro, Marcela a decis să-l părăsească, fugind în Iaşi. Bărbatul a mers după ea pentru a o pedepsi. Şi-a terorizat şi agresat aşa-zişii… „socri”, iar când a dat de femeie, a bătut-o şi înjunghiat-o într-un restaurant. A fost arestat şi apoi condamnat.

Liliana CHIRU

Citeşte şi:

https://www.replicaonline.ro/accident-oribil-la-neptun-cu-sase-raniti-o-persoana-este-in-coma-cum-a-fost-posibil-351306/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciorile dracului... ce nume i-au pus hotii aia de parinti puradelului jegos....
4
1
Interesant este ca si tacsu celebrul Cobzaru a murit in puscarie ca a violat o profesoara . Replica chiar a scris despre asta. Poate dispare gasca de garoi.
3
0
Cum ce legatura are? Are! Pt ca asta trebuia sa faca parnaie cat i-a dat instanta.Daca a fost scos mai repede decat trebuia si-a luat-o smekeru'-n cap ca el poate sa faca ce vrea si la parnaie oricum nu sta cat il condamna judecatorii.
10
0
Ce legatura are accodentul cu faptul ca a fost recent liberat din penitenciar? Asta este unul dintre motive pentru care cei eliberati din penitenciare comit noi fapte! Romanii ca si tara in sine nu stie decat sa judece ce fac altii dar de ce nu incercam sa facem de asa natura ca sa-i putem integra in societate pe acei oameni? Presa chiar nu intelege ca pentru ceea ce a facut si-a ispasit pedeapsa,daca va fi gasi vinovat pt accodent si va scapa cu viata si-o va ispasi si pe aceasta! Daca era unul de la presa baut si facea accidentul mai scriati?
2
13
nu era mai bine pentru toti ca belmondo sa fi ramas la parnaie,era sanatos si el si amanta vasilica,pe care se pare a agatat-o din parnaie
17
3
Interesant ca avea permis de conducere ... Stia Belmondo sa citeasca ?
17
1
Programul psd de guvernare are si efecte! Asta e scos de la parnaie de psd dupa legile psd.Acum psd are pe constiinta acest caz.
23
2
In astfel de cazuri este pacat sa doresti moartea cuiva ,dar in acest caz mai bine ar muri ,ar ,merge direct in rai ,ar fi iertat de toate pacatele facute in aceasta lume .Societatea chiar nu ar duce lipsa dupa un astfel de specimen !
11
2
Poate crapa tiganul sa scapam de el
18
4
Natie imputita, niste scursuri
24
2
Pe ruxanda din satu nou cand il trimiteti la facultate?
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272