REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Autospeciala de Poliție implicată într-un grav accident rutier la Constanța era propusă spre CASARE!

Autospeciala de Poliție implicată într-un grav accident rutier la Constanța era propusă spre CASARE!

Replica API 18 septembrie 2018 | 00:14 563

Omul legii rănit în teribilul accident rutier din județul Constanța se află în spital, sub supraveghere medicală, fiind supus unei intervenții chirurgicale. Cât despre autospeciala la volanul căruia se afla, aceasta este din anul 2006 și era propusă spre casare. Avea ITP-ul valabil.

Accidentul rutier a avut loc în cursul zilei de duminică, 16 septembrie, pe DJ 223. Conducătorul auto, ajutorul șefului de Post de la Poliția Seimeni, în vârstă de 48 de ani, se deplasa cu autospeciala de serviciu la o intervenție 112, în localitatea Dunărea. Acesta a pierdut controlul direcției de mers într-o curbă la dreapta, a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat cu mașina și a intrat în coliziune cu un copac. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto. Omul legii a fost supus unei intervenții chirurgicale, având fractură de femur și mandibulă. Cât despre autospeciala la volanul căreia se afla a fost fabricată în anul 2006 și era propusă spre casare. Avea ITP-ul valabil și cauciucurile în termen, după cum au precizat oamenii legii. Însă, după cum susțin anumiți sindicaliști, airbagul șoferului nu a fost declanșat, ceea ce este ciudat, în sensul că ori era defect, ori vehiculul nu era dotat cu așa ceva. Cercetările continuă, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

"Pentru noi contează omul, nu fierul... Tot ce contează acum este ca el să fie bine!", au spus reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de drum de la Seimen la Dunarea vegetatia a crescut iar drumul a devenit foarte dificil de parcurs.Trag pe aceasta cale un semnal ca se vor mai intampla accidente daca cei de la drumuri nu vin sa curete vegetatia de pe marginea drumului.Este ceva ca in jungla pe acest tronson de drum.Sau poate dl primar Serban va citi acest mesaj si va trimite cu unelte asistatii sociali sa taie vegetatia de pe cca 500 m lungime pana la intrarea in satul Dunarea. Drumul este asfsltat nou si se circula cu viteze excesive.
3
0
La cati contopisti freaca menta prin birourile I.P.J. - ului si care raspund de dotarea si logistica politiei ... era de asteptat sa se produca un astfel de eveniment ! Niste muieri care nu au nimic de a face cu munca de politie dar platite cu salarii babane si care au legitimatie de politist ! Pfff ! Pana la urma tot agentul din strada cade victima si i se imputa reparatia !
4
0
Daca autospeciala era verificata de Registrul Auto Roman Constanta in in Cernavoda cand agentii opresc doar pe fraieri sa ii verifice iar proxenetii cu geamurile negre inclusiv parbriz trec si iti rad in fata acum autospeciala era oprita in parc si nu se intampla nenorocirea.Am dreptate dle inspector sef al IPJ Constanta?.
13
0
In hartogaria birocratica atunci cand e treaba de casare a unui vehicul dureaza ani.Timp in care vehiculul sta garat in ploaie sau garaj,se mai completeaza la alte vehicule cu piese din el si intr-un final apar si actele ptr casare.Acum e suspecta propunerea casarii unui vehicul care inca ,,mai misca,, pana ieri in misiuni.Cu birocratia,cu aprobari,etc masina asta mai statea 3-4 ani pana SE INTOCMEAU ACTELE PTR CASARE. Bai garcea,lasati omul sa plateasca autospeciala la pret de vehicul apt ptr interventii si nu mai umblati cu ciori vopsite ca politistul va plati.
5
4
Politia are niste ciurucuri de masini in mediul rural.Cand te uiti la masinile Bisericii,te cam apuca invidia!
8
2
daca era vreun civil baga repede placa cu neadaptarea vitezei.
8
2
duap ancheta facuta de oamenii legii s-a ajuns la concluzia ca masina a fost vinovata, daca era altul o bagau pe aia cu viteza neadaptata
13
1
Poate-l pun si la plata!
6
3
cotete si cosciuge au ajuns masini vechi care trebuiau demult casate dar penttru ca omu nu conteaza in sistemu romensc incq sunt pusi sa si rupq gatu zilnic
11
3
Pacat de omul accidentat! Insanatosire grabnica! In rest: conteaza pe drac!! Nu stiu cum sa iasa mai repede din situatie! Verificati peste o luna daca omul, mai conteaza!
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108