REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Averea uriaşă a vânzătorului de WC-uri ajuns administrator la Aeroportul Kogălniceanu

Averea uriaşă a vânzătorului de WC-uri ajuns administrator la Aeroportul Kogălniceanu

Replica API 10 august 2018 | 00:00 2160

Soţia, în şomaj la Parlamentul European

Soţia, în şomaj la Parlamentul European

Marian Irimia/ Ramona Denisa Irimia

Unul din noii administratorii ai Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu este posesorul unei averi impresionante. Personajul care a ajuns din vânzător de WC-uri şef la aeroport este soţul unei foste consiliere din Parlamentul European, funcţie care i-a adus venituri inaccesibile românului de rând. Consoarta bugetară de la Bruxelles face parte din anturajul puterii la cel mai înalt nivel al PSD.

Marian Irimia, una din cele mai trăznite numiri făcute în ultimul timp de Ministerul Transporturilor la companiile din subordine, este proprietarul a trei terenuri cu o suprafaţă totală de peste 6.000 metri pătraţi, în Valea Doftanei (Prahova), Ilfov şi Dâmboviţa, cumpărate alături de soţia sa, Ramona Denisa Irimia. Cei doi mai au nu mai puţin de cinci apartamente- unul în Râmnicu Vâlcea şi patru în Bucureşti, două dintre acestea fiind cumpărate chiar anul acesta.

Administratorul de la Aeroportul Kogălniceanu conduce o Dacia Logan şi are de înapoiat două credite bancare în valoare totală de 257.000 de euro. Marian Irimia a declarat pentru anul trecut venituri de 61.200 lei de la Casa Eduard SRL, o fabrică de mobilă din Bucureşti. Soţia Ramona Denisa Irimia a încasat o indemnizaţie de 51.000 de euro de la Parlamentul European, completat de un ajutor de şomaj de 6.400 de euro, obţinut de la aceeaşi instituţie de la Bruxelles. Şi copilul lor, Darius Irimia, a câştigat o alocaţie europeană de 4.560 de euro.

Şef de ONG şi comerciant de instalaţii sanitare

Marian Irimia mai deţine 50% din firma Best Tehnology SRL şi este preşedintele Asociaţiei pentru Dezvoltare Durabilă, Educaţie şi Sprijin Comunitar Bucureşti. În domeniul experienţei care l-a făcut pe Marian Irimia demn de administrarea unui aeroport internaţional, în opinia angajatorilor din Ministerul Transporturilor, este şi proiectul „Munţii Bucegi- zonă ecologică- campanie de educaţie şi conştientizare”, derulat de Asociaţia Green Mountains.

Ultima realizare: consultant pentru elaborarea plaurilor de afaceri în proiectul „Hope- Intervenţie comunitară integrată în comuna Vaideeni”, din judeţul Vâlcea. În paralel, Irimia este şi manager de achiziţii la Casa Eduard SRL, o fabrică de mobilă din Bucureşti. Până să ajungă administratorul aeroportului pe care operează US Army şi ceilalţi aliaţi NATO ai României, electricianul de meserie Irimia a fost şi director comercial la Tehnic Group SAB TGS SRL, calitate în care vindea ţevi şi fitinguri pentru instalaţii sanitare, robineţi, baterii şi obiecte sanitare.

În poze cu premierul

Cât despre soţia de la Parlamentul European, aceasta a fost consiliera, cel mai probabil, a Vioricăi Dăncilă, fost europarlamentar şi actual prim ministru al României. Ramona Denisa Irimia apare în numeroase poze alături de Dăncilă, dar şi cu alţi lideri majori, precum Rovana Plumb (de asemenea, ministru în actualul Executiv), dar şi Victor Ponta, fostul premier PSD, în present exilat din formaţiunea social-democrată.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vreau si eu muie
0
0
Invidiosilor, va tremura chiloii pe voi, daca pana acum la constanta veneau cu avionul doar amaratii nostri plecati dupa o bucata de paine pe meleaguri straine, de acum vom avea si noi africani, libieni, irakieni, sirieni, afghani, doar acesta este trendul peste tot. Caci asta a ajuns tara noastra, fosa in care se elibereaza toate dejectiile europene.
1
0
... pesta pesedista care incurajeaza slugile analfabete dar guralive si nesimtite ! Unde e mai bine decit s-o sooo gi la stat !
6
0
Tot ce conteaza este carnetul de partid.Filozoful Descartes a spus,candva:Ma indoiesc,deci sunt pesedist.Sunt pesedist ? Deci,exist.
11
0
cacanarii , bisnitarii si curvele prospera , dar se vor.....imputii cat de curand!!!!!
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367