REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Avocatul Minodora Ion: ARAFAT NU avea COMPETENȚA de a stabili măsura OBLIGĂRII de a purta MASCĂ

Avocatul Minodora Ion: ARAFAT NU avea COMPETENȚA de a stabili măsura OBLIGĂRII de a purta MASCĂ

Replica API 29 decembrie 2020 | 23:25 74214

În urmă cu câteva zile, un avocat din Constanţa a câştigat, la Curtea de Apel Bucureşti, procesul intentat împotriva Departamentul pentru Situații de Urgență, reuşind să obţină anularea ordinului lui Raed Arafat privind obligativitatea purtării măştii în spaţiile publice deschise.

Avocatul Minodora Ion vine cu noi detalii și spune că Arafat nu ar fi avut competența să emită ordinul.

„Curtea de Apel București a stabilit că domnul Arafat nici măcar «nu avea competența de a stabili măsură obligării de a purta masca în spații deschise, în absența unui ordin comun al ministrului sănătății și al ministrului afacerilor interne care să prevadă această obligație» și că a încălcat unele prevederi legale cuprinse în acte normative de rang superior - Lg.55/ 2020 și HG 1065/2020.

Metaforic vorbind, am demonstrat că Arafat nu este Dumnezeu să decidă el când, cum și cât putem respira", a spus Minodora Ion.

M.P.

Citește si: BOMBĂ! MASCA obligatorie în spații publice deschise, ILEGALĂ; ORDINUL lui ARAFAT, ANULAT

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar in Romania este aceasta masura abuziva. Cum sa obligi oamenii sa porte masca in spatii deschise? Felicitari doamnei avocat!
9
1
Trebuie sa fie urgent Demis.Este un pericol pentru Rmania.
21
2
NU VA DUCETI LA VACCINARE CA E RAU SI CONTINTE NANO CIP SI VA ROG DIN SUFLET SA BOICOTATI LA ACEST LA VACCIN MULTA PACE SI IUBIRE NECONDITIONATA VA PUP SI VA IUBESC LA REVEDERE
23
3
el nu avea voie sa de lege sa poarta lumea masti neconforme
22
8
Dictatura comunista nu a disparut, ci e chiar aici. Multumim din inima Partidului!
15
3
Nu ai avut o victorie ca nu sunteti egal la egal.
6
9
PENTRU ASTIA CARE NU STIU CE DREPTURI SI LIBERTA TI AU CRED CA AR FI MAI BINE SA TACA SI SA SI MUSTE LIMBA CAND VORBESTE DESPRE O AVOCATA CARE LEAPARA DREPTURILE LOR. BA CACATILOR VRRSU SA VA VAD CAND NU VE TI MAI AVEA DTEPTUL SA RESPIEATI CA ASA VA SPUNE ALA CARE L PUPATI IN PULA MENGELE ARAFAT, SAU CAND IN CURAND NU VE TI MAI AVEA DREPTUL SA AVETI CASE PROPRIETATE PERSONALA CA ASA VREA CACATUL DEMEGELE ARAFATCARE L PUPATI IN PULA MEREU, ATUNCI SA VA VAD CAND VETI AJUNGE LA AVOCATI SI MI AR PARE BINE CA AVOCATII SA VA INJURE SI SA VA ZICA ASA VA TREBUIE CAND VA APARAM DREPTURILE NE INJURATI.
11
13
sa poarte el masca non stop
56
4
Domnia sa domnul Arafat are dreptate in privinta portului mastilor. De acum pina peste citiva ani masca va fi un accesoriu obligatoriu oriunde vom fi.La fel si miscarea va fi mai restrinsa pentru ca nu oricine va merita sa iasa din casa, poate chiar vom plati si impozit dupa citi metri cubi de aer avem dreptul sa respiram din aer sau din tuburi de oxigen. Statul are dreptul sa impuna aceste reguli pt ca padurile, formele de relief sunt ale statului. Curind vor apare si aceste lucruri.
12
19
Oile proaste cred in botnite cred in distantare,cred ca I mananca covidu Mai oilor proaste avocata stie legile ,vera as va apele voua drepturile ce nu intelegeti,capcaunilor minting inguste Cel care spune adevarul nu l credeti,credeti pe Arafat care asculta de ocultisti,purtati dracu masca nonconforma si ajungeti la spital daca va lamentations si judecati premium oile alea proaste care sunt manate de la spate imbotnitate,vaccinate si impinse de la spate cu ciomagul redusilor mintali,au fost mai multi decat acest an ,au murit multi de boli cronice nu de covid
25
48
Decand decide el soarta poporului criminalul asta monstru .bai monstrule an mortii mati de crminal dute fa lege an tara ta si dai lui mata si lui tot neamtul mati sa poarte masca
71
11
Inca o problema , spun ei ca incepind cu ora 23 nu m-ai avem voe sa circulam , dar ma intreb acest virus ziua doarme si umbla numai noaptea , ba astia chiar ne cred prosti.
55
8
hotarare inventata de duamna mino. jurnalisti de kkt. unu nu a cerut sa vada hotararea cu care se lauda duamna. toti pun botu la kktu mancat de mino.
72
22
NEA ARAFATE , CE NU INTELEGI TALICA E CA NOI SUNTEM O NATIE PROFUND - CRESTINA , NATIUNE CARE ARE SLAVA DOMNULUI DESTUI ESCU ' INTELIGENTI , PATRIOTI SI BINE INTENTIONATI ! AVEM SI PREOTI , CALUGARI SI CALUGARITE SFINTI SI INTELEPTI , CARE SUNT IUBITORI DE HRISTOS SI DE OAMENI! AVEM OAMENI DE CULTURA UNIVERSALA , AVEM OAMENI SIMPLI DAR INTELEPTI SI PATRIOTI . AVEM SI POLITICIENI MULT MAI CAPABILI CA TALICA.... COANE.... LASA-NE TE RUGAM CU TOATA INDELUNGA NOASTRA RABDARE... DUTE... PLEACA ...AVEM DE TOATE ! AVEM CALIN GEORGESCU PRIM MINISTRU! TUNDE-O!!!!!!!!
27
13
FMM de arab jegos si ordinar . aRAHAT , tu sigur nu mori in patul tau !
105
15
Avocata Minodora nu se descurca decat la teste grila cu raspunsuri aferente .In tarile civilizate se poarta masti ca o metoda de preventie .Oamenii necivilizati de pe la noi stranuta fara sa puna cotul la gura si atunci de ce sa nu fie obligati la bun simt.
55
40
Care sunt caracterele nepermise ?
27
96
politicienii si juristii NU au competente medicale Ei trebuie sa puna in practica indicatiile specialistilor din medicina Sa injuri un om care se zbate sa-ti apere sanatatea inseamna ca ai mari probleme de perceptie
16
29
Ne-am nascut fara masca si murim gara masca!! Daca pana acum nu au ajutat pe cei vu Cancer,TBC. E.T.C. ...NIVI ACUM NU AVEM NEVOIE DE AJUTORU LOR!!SANZEM INSTARE SA NE VEDEM SINGURI DE SANSTATE.E VEATA NOASTRA PRIVATA SI NU AU CE CAUTA.STOP.
42
89
Deci Harapul face abuz in serviciu?
117
24
Sintem in 29 dec .....deci ,concluzia este sau nu este ,care este verdictul final ???
70
5
Popescu c ori esti prost ori esti platit sa denigrezi imaginea celor cu competenta
32
9
mastile jos si in spatile inchise si in spatile deschise ca nu exista virus
58
18
Pentru sosoace si minodore: Pe cand un protest FEMEN? Vi s-ar potrivi de minune si v-ar creste si notorietatea.
100
35
Avocatul Vino la spital sa vezi dece port masca
26
103
Pai daca 90 la suta din masti sant neconforme si nu ne protejeaja ba mai rau fac purtate pe termen lung la ce naiba le mai purtam
49
62
machedonaca avocata asta.Daca ia covid sa vezi cum schiauna cateaua
99
51
Arfata nu stiu cat de multa medicina stie oricum, ca doar se stie cum faceau arabii medicina pe vremea lui Ceausescu...
27
93
masca impiedica raspandirea virusului, imbecililor, nu incalca nicio libertate pe care visati ca o aveti, cretinilor. cine vrea sa crape este binevenit.
66
59
Felicitari dna Avocat! Faceti cat 100 de barbati la un loc iar cei ce va jignesc sunt niste frustrati ,care stau la pensat si epilat toata ziua si fac pe ei de frica din cauza la o viroza! O ,femeie va da clasa fatalaiilor! Bravooo dna Avocat
72
114
Prostii care o da-ti pe aici ca legea in sus, legea in jos... Unde este legea asta? Nu exista lege.. Doar hotarari cel mult si nici alea legale
212
12
Au iesit pe banda mii de legi de care nu mai poate tine cont nimeni ..Ele se aplica mai mult saracanilor care n au forta sa le conteste..Vedeti ce se intampla cind este condamnat unul cu bani , o gramada de virgule sunt descoperite ..Nici Pamantul nu se mai stie daca este rotund..e greu de spus daca este bine cu masca sau fara in momentul in care nu avem pe piata surse de informare stiintice oneste.
81
5
Felicitari doam avocata
86
16
E incredibil cum ii tineti parte, imputiciunii astuia de arab, sirian, palestinian ce mortii lui e, care fute capre in gaoz, venit la Romanica sa faca ordine ! E incredibil !!!!!
94
10
LEGEA E LEGE PENTRU TOTI.
102
10
nici nu mai discutam.se moare pe capete si idiotii tipa ca nu e nevoie de masca.toti frutratii si prostii au drepturi.ba voi n aveati dretu sa va nasteti la cat de prosti sunteti.sa va vad cand va loveste covidu.
24
71
O cretina din AUR colega cu Sosoaca care face politica partidului de kk,cu mare audienta la prosti
35
117
maimuta minodora sa.si vada de furaciunile ei zilnice.Nu te baga fa unde habar n.ai,adca peste tot.vezi.ti de furturi cu coleegii tai,intelectualii de gunoi!
28
117
Alta proasta. Mamuca ta aveea competenta...
25
95
Trebuia sa-i lase pe prosti sa crape. Avocata lui hipci.
18
80
Atentie la gramatica
10
59
Da luatii-ii doamna la anchetat pe toti cu ordine, afaceri,cu masti, vaciinuri numai sa scapam dracului de ei sa ne lase in saracia noastra in pace sa traim linistiti ca ne-am saturat sa-i vedem pe toti zi de zi la televizor. Mai nou toti au inceput sa latre la televizor cu vaccinarea acum. Dar ei nu se vaccineaza.Sau mint ca sau vaccinat.Au inceput cu a saptea tulpina covid.Pai normal, afacerile lor infloresc,daca ar putea ne-ar tine si 100 de ani in carantina nemernicii astia.
56
9
doamna avocat parca e domnul avocat
112
15
Prostii de mai jos care au iq la nivelul unui levier nu pricep ca avocata le apara un drept fundamental. Astora daca le spune Arafut sa mearga cu sula in gura pe strada ar executa fara sa cracneasca. Sper ca molima sulii sa ii gaseasca...
74
35
In spatii deschise esti obligat sa porti masca chiar daca esti singur in parcare sau pe strada pustie desi nu exista un fundament stiintific pentru riscul ridicat de infectare in aer liber cand se respecta distanta regulamentara. Nu esti obligat insa sa porti masca daca esti cu tigara in mana sau in gura ca, vai de mine, fumatorii sunt dependenti de nicotina si nu se pot controla. De restul populatiei nefumatoare dar si ea dependenta de ceva adica aer curat, nu se ingrijeste nimeni.
135
18
Vreti stat de drept dar fara a se respecta legile fundamentale. Orice masura de restringere a libertatilor individuale trebuie luata in conformitate cu constitutia !! Este chiar atat de greu de inteles? Pt cei care inghit zi de zi nutret pt cretini se pare ca e.
105
20
nu o intereseaza daca moare lumea. Pe ea, muista, o fute grija de arafat. Tot metaforic vorbind sa-mi linga duoamna cacatul !!!
42
83
da de unde te pricepi la toatefa minodora?te.a fatat doctoritza,sau crezi ca orice maimuta is da cu parerea,doar e maimuta,nu.i asa?mai bine trage apa drogato!
32
99
Aveti sange in instalatie,sa ma cac cu bolta pe arafat si limbistii lui
50
54
Doamna avocat nu are o mama pe moarte, bolnava de Covid, ca sa se gandeasca de doua ori inainte de a critica masurile luate de cei care stiu mai bine.
83
52
cine mama dracu e si panarama asta?
32
85
Am vazut si eu o gramada de filmari cu abuzuri, de exemplu e un jandarm in civil care il scoate pe un tanar din masina personala ca nu avea masca.. ce mergea o bata in cap.
56
44
Si totusi militienii aresteaza oameni fara masca - youtube : Politisti batuti de oameni in Barlad-Vaslui in timp ce incercau sa aresteze o persoana fara masca Respect si felicitari doamnei avocat!
90
25

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614