REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.1° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Bahmuțeanu, bătută de iubitul grec?! A cerut ordin de restricție: „Am fost prea fraieră, prea tolerantă“

Bahmuțeanu, bătută de iubitul grec?! A cerut ordin de restricție: „Am fost prea fraieră, prea tolerantă“

Replica API 16 iulie 2022 | 00:00 1339

Relația dintre Adriana Bahmuțeanu și iubitul grec, cântărețul grec Nikos Papadopoulos, s-ar fi terminat urât, cu scandal și violență. Recent, vedeta TV a cerut ordin de protecţie împotriva iubitului grec. Surse din anturajul celor doi susţin că bărbatul ar fi fost violent.

Adriana Bahmuțeanu, Nikos Papadopoulos

Adriana Bahmuțeanu a solicitat, în urmă cu o lună, un ordin de protecţie provizoriu pe numele iubitului grec, după cum apare și pe portalul Ministerului de Justiție.

Surse din anturajul celor doi susţin că bărbatul ar fi devenit violent şi chiar ar fi agresat-o pe Adriana Bahhmuţeanu. Vedeta a cerut la acel moment un ordin de restricție împotriva bărbatului, valabil pentru cinci zile, după ce ar fi fost agresată de iubitul grec.

Iubitul Adrianei Bahmuțeanu, cunoscutul interpret de muzică tradiţională Nikos Papadopoulos, a contestat, la rândul lui, decizia în instanţă şi a pierdut.

Joi, 14 iulie a.c., a avut loc un nou termen în care au fost audiaţi patru martori aduşi de către solistul grec. Aceştia susțin că vedeta TV este cea care ar fi provocat scandalurile, dar şi că fostul ei iubit ar fi agresat-o fizic! Şedinţa a fost, însă, una secretă. Sentința apare pe portalul Ministerului de Justiție.

Nikos Papadopoulos

Adriana Bahmuțeanu refuză să comenteze situația în care se află

Conform Acces direct, Adriana Bahmuțeanu a fost surprinsă pe 14 iulie la Tribunalul Sectorului 5, unde ar fi cerut o prelungire a ordinului de restricție pe care l-a primit în urmă cu o lună, când le-ar fi cerut ajutorul autorităților.

Adriana Bahmuțeanu a refuzat să comenteze incidentul. „Haideți să o lăsăm așa, nu vreau să amplific povestea asta!”, a comentat Adriana Bahmuțeanu pe baza celor celor menționate anterior.

Adriana și Nikos au avut o relație cu năbădăi

Adriana Bahmuțeanu (47 de ani) și Nikos Papadapoulos (44 de ani) se cunosc de patru ani. Anul trecut, vedeta a declarat ca nu îi mai surâde încă o căsătorie.

„Nu mă gândesc să mă mărit, suntem buni prieteni. Am ajuns la concluzia că am fost mult prea fraieră, prea tolerantă, am crezut că oamenii se schimbă. Adevărul e că nu se schimbă! Oamenii din iubiți devin dușmani, ai stat în același pat cu un om și vezi că la un moment dat devine dușmanul tău. Plus că mie îmi place în căldură, lui frigul. Eu am o problemă foarte mare acum cu partenerul meu, pentru că el doarme iarna cu geamul deschis. Cum să stau să îngheț lângă el în pat?", a declarat atunci Adriana Bahmuțeanu, scrie Click!

În Iunie anul trecut, Adriana anunța că s-a despărțit de iubitul grec. Nu a spus însă care ar fi fost motivul separării.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de ce individul este barbos???asa l-a nascut masa si tacsu???sau i-a crescut barba de boschetar ce este???
0
0
foarte bine ia facut, nu mai gasise p**a in Romania.
0
0
chiar credeti ca ne intereseaza viata mahalagioaicei ? Asta ca sa iasa din casa sta 4 ore sa-si opuna chimicalele pe fatza .
1
0
credeti ca degeaba o altoia schiopul
0
0
Acest grecitei, am mai scris, il stiu, e o zdreanta de om, bine nici cu ea nu mie rusine, dar el e mizerie de om, cum sa stai cu un asa specimen, era de asteptat
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272