REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

‘Băiat de oraş’! Un şofer şi-a dezgolit fundul în plină stradă, la City Park Mall

‘Băiat de oraş’! Un şofer şi-a dezgolit fundul în plină stradă, la City Park Mall

Replica API 15 februarie 2018 | 00:00 348

Ce spun poliţiştii

Ce spun poliţiştii

Chiar dacă “apucăturile” de acest gen se încadrează la categoria de vârstă 7 – 10 ani, iată că se poate şi la... case mai mari. Un constănţean a relatat că a fost la un pas de a fi lovit pe trecerea pentru pietoni, după care tot şoferul a fost nervos, motiv pentru care a coborât din maşină şi a decis să-şi dezgolească posteriorul. Iată ce spun oamenii legii despre aceste cazuri.

“Acest individ a vrut să dea cu mașina peste mine în intersecţie la City și când a constatat că vreau să îi fac poză a coborât din mașină și s-a întors cu spatele dându-și pantalonii jos. Nu am putut să îi fac poza exact în acest moment. Vă las pe voi să comentați acest gest..”, a scris Andrei pe grupul de Facebook Parchez ca un Bou. Tânărul a relatat că se angajase în traversarea carosabilului pe marcajul pietonal, iar şoferul autoturismului marca Volkswagen nu i-a acordat prioritate. Şi, din câte se pare, tot el a fost cel “nervos”.

Despre situaţiile de acest gen, oamenii legii au precizat, pentru Replica, faptul că trebuie să se depună sesizări. “Aici intervine şi Legea 61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Totodată, este vorba şi de Codul Rutier, unde este specificat faptul că participanţii la traficul rutier nu au voie să adreseze injurii sau să facă scene obscene.

Dacă degenerează în acte de violenţă, deja vorbim despre infracţiune. Plus că vorbim şi despre neacordare de prioritate. Dacă rămân la stadiul de vulgarităţi şi injurii, vorbim de contravenţie. Dacă se ajunge la agesivitate fizică, deja se intră în sfera penalului. Însă, la plângerea prealabilă trebuie specificat ce s-a întâmplat. Da, în aceste cazuri se pot depune sesizări la Secţiile de Poliţie”, au spus oamenii legii constănţeni.

Potrivit Legii 61/1991, constituie contravenție săvârșirea oricăreia dintre următoarele fapte, dacă nu sunt comise în astfel de condiții încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracțiuni:1. săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenințări cu acte de violență împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora sau a instituțiilor publice. Potrivit legii, amenda în acest caz de la 200 lei la 1.000 lei.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acest specimen obost sta agatat si el de smecherii' ce joaca pe la maxbet. nu castiga aia nu are nici el ciuco si un cornulet. da aia mai scot daca nu de acolo de la un western ........asa ca prostu sa afis si el cu,curu gol sa impresioneze popiciide pe maeginea strazi, nici paia.
0
0
cauta si el sponsori... :D
3
0
Cum sa-l pui in categoria 7-10 anidaca primii 7 ani nu-i are. Sau poate a uitat mamicutza lui drogata cum mai arata la fatza!
1
0
E si el prost, ce sa-i faci?
4
0
Ce aveti rasistilor cu gaganii? Clar, era prostan cu opel si sigla de vw
2
0
daca vedeam faza iti luai un pumn in cap de lesinai in curul gol
4
0
Lasa-ma sa ghicesc: era tigan!
7
0
.....dornic si statut . A facut o invitatie pt curul lui , boschetii erau aproape .....
12
0
Ce fata de potarniche stricata are
12
0
aceasta bovina arata cu ce gandeste
15
0
S-a luat ma-sa cu vorba si a uitat sa il avorteze! Acum ce sa faca saraca ? ... i-a luat prostului din banii de paine o masinuta... conserva! A luat-o de la teleshop.
21
2
Omuletzul e un rupt in cur, aflat la prima generatie incaltata. Atat poate.......
24
0
Sa facem pipi pe tine! Care comentezi!
2
29
Sa ii bagi pula in cur
23
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108