REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 4 Oct. 2023
Anul XX Nr. 6506
24.4° Constanța Miercuri, 4 Octombrie 2023 Anul XX Nr. 6506

Bărbat care s-a stropit cu benzină și amenința că își dă foc, salvat în ultima clipă de poliţişti şi jandarmi

Bărbat care s-a stropit cu benzină și amenința că își dă foc, salvat în ultima clipă de poliţişti şi jandarmi

A.F. 5 iunie 2023 | 18:31 469

Doi poliţişti şi doi jandarmi au intervenit, luni, în localitatea Stolniceni, judeţul Vâlcea pentru a împiedica un bărbat, în vârstă de 56 de ani, să se sinucidă. El şi-a stropit hainele cu benzină şi a ameninţat că îşi va da foc.

Barbat care s-a stropit cu benzina si ameninta ca isi da foc, salvat in ultima clipa de politisti si jandarmi

Ulterior, acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea, cu o ambulanţă, pentru evaluare şi asistenţă medicală. Conform informaţiilor obţinute, bărbatul în cauză ar fi cunoscut cu probleme psihice şi ar mai fi fost internat în trecut. Încă nu este cunoscut motivul pentru care acesta a intenţionat să recurgă la un astfel de gest, scrie stiripesurse.ro.

Ce a transmis IPJ Vâlcea

„Astfel, forţele de ordine au abordat situaţia cu profesionalism, încercând să stabilească o comunicare eficientă cu bărbatul în cauză, în scopul de a-l convinge să renunţe la gestul extrem. În timp ce se dialoga cu bărbatul, un jandarm şi un alt poliţist s-au deplasat într-o altă zonă a locaţiei, având în vedere că acesta nu îi observa şi profitând de această oportunitate, aceştia s-au apropiat discret prin spatele bărbatului, reuşind să-l imobilizeze”, arată comunicatul de presă al IPJ Vâlcea.

Totodată, a sosit la faţa locului şi un echipaj de ambulanţă care a preluat bărbatul şi l-a transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea pentru evaluare şi asistenţă medicală specializată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
41162937266
5/49
156923936
joker
9153820265