REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

BĂTAIE DE JOC pe drumul comunal din Siminoc! Șoferii și-au stricat cauciucurile

BĂTAIE DE JOC pe drumul comunal din Siminoc! Șoferii și-au stricat cauciucurile

Replica API 25 noiembrie 2019 | 00:00 873

În urmă cu două luni, administraţia locală din Murfatlar anunța că a semnat contractul de execuție pentru lucrări aferente obiectivului de investiții: reabilitare și modernizare drum comunal 27, sat Siminoc. Locuitorii s-au bucurat și așteptau cu interes refacerea drumul care este, de ani de zile, jalnic. Ei bine, entuziasmul lor a dispărut destul de repede, în momentul în care au dat piept cu realitatea. Pe drum încă nu a fost turnat asfaltul, gropile fiind doar astupate cu pietriş. Oamenii, de cealaltă parte, devin nerăbdători!

”Este o bătaie de joc! Când va înceta sa își bată joc administraţia publică de cetățenii satului Siminoc? Promisiuni peste promisiuni pentru asfaltarea drumului comunal 27. Pe data de 18 septembrie 2019 se anunța că s-a semnat contractul de execuție pentru reabilitarea DC27, iar astăzi (n.red. - 23 noiembrie) au venit și au astupat imensele gropi cu un simplu pietriș, l-au tasat un pic și au plecat”, a declarat, pentru "Replica", un locuitor din Siminoc.

Nici bine nu a fost "reabilitat" cu pietriş, că șoferii deja reclamă situaţia! "Au pus griblură de piatră vânată în loc de griblură de asfalt! Am stricat cauciuc nou de iarnă”, a transmis un alt șofer, supărat.

Primarul nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar nu pricepeti ca jigodiile psd-iste isi bate joc de voi si ca nu vor face nimic pentru Murfatlar si Siminoc . Sunt curios daca locuitori din Murfatlar si din Simnoc au invatat ceva in toti acesti ani de cand psd-isti au fost la conducerea localitati . Sa vedem pe cine vor vota . Peste tot pe unde te uiti numai mizerie , caini de iti este frica sa mergi pe jos , parcuri lasate in paragina , strazi desfundate si lasate asa , si dupa cum se vede , drumul asta intre localitati arata ca dupa razboi . BATAIE DE JOC . ASTA VRETI , ASTA ALEGETI MURFATLARENI SI SIMINOCENI
2
0
Pt cel de la 8.24
1
0
drumuri facute de comunisti aia au facut pt tara partidele actuale fac pt ei , toti se plangeau ca nu pot sa plece afara nu pot sa se exprime acum pleaca si se pling ca nu au de lucru in tara si degeaba avem liber la cuvant ca vorbim si nu ne asculta nimeni tot ce vor ei aia fac, cine tine cont de parerea prostimi, ne bucuram la alegeri ca ii schimbam dar schimbam doar persoane nu si mentalitati
1
0
Asfalteaza toata romania
3
4
am scos rromania din noroi si am bagato in rahat
7
2
Lati ales pe saghiu inca un mandat cu toate ca in primul mandat nu a facut nimic . Sau daca a facut ceva i se datoreaza lui George , fostul primar care a obtinut fonduri si a facut proiecte . NU MAI ALEGETI PSD-ISTI LA MURFATLAR . DATII LA MAMA DRACULUI CA PENTRU LOCALITATE NU AAU FACUT SI NU VOR FACE NIMIC . DOAR AU FURAT . SA SPUNA CAREVA CE AU FACUT PSD-isti pentru localitatea Murfatlar . AU AJUNS SA MIGREZE CEI DIN LOCALITATE CARE LOCALITATILE VECINE , POARTA ALBA SAU VALUL LUI TRAIAN .
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218