REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
16.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

BĂUT la volan și cu permisul suspendat tot pentru alcool, a făcut accident! S-a ales cu dosar penal și soția șoferului

BĂUT la volan și cu permisul suspendat tot pentru alcool, a făcut accident! S-a ales cu dosar penal și soția șoferului

Replica API 8 ianuarie 2019 | 00:35 290

Sâmbătă, 5 ianuarie a.c. în jurul orelor 19.30, un bărbat de 35 de ani a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, iar ajungând la sensul giratoriu de la intersecția cu strada Dezrobirii a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale. El a încercat însă să scape, spunând că la volan a fost altcineva!

În urma cercetarilor, poliţiştii rutieri constănțeni au descoperit faptul ca barbatul avea o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur in aerul expirat (1,60 mg/l în sânge) şi avea exerciţiul dreptului de a conduce suspendat pentru săvârșirea unei fapte de aceeaşi natură în noiembrie 2018, pe raza județului Tulcea. Probabil acesta a fost şi motivul pentru care, cu ocazia audierilor, bărbatul a declarat în mod neadevărat faptul că la volanul autoturismului se afla soția sa, în vârstă de 30 de ani, aspecte susținute si de către femeie.

Cercetările au continuat pentru conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată şi conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge, faţă de bărbat, respectiv mărturie mincinoasă și încredințarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice a unei persoane despre care ştie că are suspendată exercitarea dreptului de a conduce şi că se află sub influenţa alcoolului, faţă de femeie.

Duminică, 6 ianuarie, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au dispus reținerea pe o durată de 24 de ore a bărbatului, iar la data de 7 ianuarie, Parchetul Judecătoriei Constanța a luat măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Radar Passat alb neinscriptionat, fara nr de MAI la Kogalniceanu, Ovidiu, Crucea. Sper sa citeasca cat mai multi comentariile ca sa pierdeti de o mie de ori mai multe amenzi , decat cea pe care mi-ati dat-o, ...daca va place sa stati in masini d-astea ascunse. Nu v-a invatat nimeni de avertisment? Pandari nesimtiti.
0
0
Neinteresant circul prea putin cu masina sunt pilot de linie!
0
0
Si ala scapa se suia beat la volan si intra in tine cand tu mergeai regulamentar . De aia am ajuns asa ca nu avem oute unii . Gen tine .
2
1
Asa judecand logic mare prost a fost si ala care a fost lovit cu pagube materiale... pentru ca asigurarea beatului nu-i va da niciun ban. Asa daca avea creier facea o amiabila, o trecea pe nevasta-sa aluia ca sofer si gata, dar unde nu-i creier asta e soarta.
4
2
nu prezinta pericol si procurorii il vor in libertate. poate a treia oara omoara pe cineva si atunci cineva i sa raspunda pt el......aaaaa.....niciodata.
6
1
e spion la sri de nu-i dati numele jegosului?
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272