REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
18.2° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Că tot vin alegerile, Ionel Manafu, fostul șef al Aeroportului Mihail Kogălniceanu... a înviat!

Că tot vin alegerile, Ionel Manafu, fostul șef al Aeroportului Mihail Kogălniceanu... a înviat!

Virgil STOIAN 30 aprilie 2024 | 00:00 1690

Majoritatea partidelor și-au anunțat candidații, atât pentru Consiliul Județean cât și pentru Consiliul Local. Pe lângă marile surprize, există și câțiva reșapați. Printre ei se află și Ionel Manafu, fost director al aeroportului Mihail Kogălniceanu și fost director zonal la ABADL, fost inginer la Petromidia... și înșiruirile de „fost” ar putea continua. Aflat acum la pensie, Ionel Manafu, după ce a trecut pe la PDL și PD, fiind și consilier județean, s-a gândit să revină în politică și a poposit în ograda PUSL, partidul lui Dan Voiculescu. Drept răsplată, acesta a fost pus pe locul 9 la Consiliul Județean și pe ultimul loc la Consiliul Local, adică 42. Așadar, Ionel Manafu are șanse să rămână... tot pensionar.

Ca tot vin alegerile, Ionel Manafu, fostul sef al Aeroportului Mihail Kogalniceanu... a inviat!Ionel Manafu

Ionel Manafu și-a început cariera prestigioasă la Petromidia unde între anii 1984-1996 a lucrat ca șef instalație polietilena de înaltă presiune și șef Secție Coordonator. Fidel locului de muncă, între 1996 și 2000 a fost inginer de proces tot la Petromidia. A mai trecut și pe la Rompetrol și Rominserv, până și-a dat seama că iubește Marea Neagră prea mult și a devenit Director Zonal la ABADL unde a reușit să reziste 3 ani și 10 luni. După ce conducerea Agenţiei Naţionale Apele Române a descoperit mai multe deficienţe în cadrul managementului său, instituţia i-a intentat proces fostului director. În 2009 a revenit la vechea dragoste, chimia, fiind timp de un an Director Logistică la Oil Terminal. Sătul probabil de apă dar și de pământ, între 2010 și 2012 a fost director general la Aeroportul Mihail Kogălniceanu unde s-a făcut remarcat prin... discreție. După ieșirea din scenă de la aeroport, a dispărut total din viața politică și nu numai a Constanței.

Ca tot vin alegerile, Ionel Manafu, fostul sef al Aeroportului Mihail Kogalniceanu... a inviat!Lista Candidați Consilieri Județeni PUSL

„Cariera“ politică

Cu toate că funcțiile avute ar fi trebuit să îl țină ocupat, Ionel Manafu a avut timp și de politică. Astfel, între 2004 şi 2008 a ocupat funcţia de consilier judeţean din partea PD, iar în 2008 a câştigat un nou mandat de consilier judeţean din partea PD-L. În 2008 a candidat pentru un post de deputat în Colegiul numărul 1 din Constanţa, din partea Democrat – Liberalilor.

Ca tot vin alegerile, Ionel Manafu, fostul sef al Aeroportului Mihail Kogalniceanu... a inviat!Lista Candidați Consiliul Local PUSL

Ieșit total din politică, Ionel Manafu vrea acum un post de consilier. Singura problemă... este că și-a cam ales greșit partidul. Locul 9 nu prea este eligibil. Cu atât mai mult 42. Însă, cine știe... minuni s-au mai întâmplat!!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca om esti un nimic si mai ai tupeu sa te inscrii pe listele de consilieri ai Constantei. Pe unde ai lucrat ti ai bagat neamurile pe functii bine platite si ai dat iama prin bugete . Tragi in jos partidele care te sustin pe listele lor. Esti o rusine pt Constanta !
6
0
JEGULEEEEEE....MUSTATA ITI TREBUIE..IN REST AVEAI DE TOATE...OCHELARI DE JMECHERU K....URULUI...
7
0
De ce te superi asa rau? Sunt inca articole de presa care amintesc de alianta Manafu-Popescu sau de un oarecare Octavian. Apropo ce explicatie elevata poti da la termenul de "drogalau"?? Atentie ce spui ca presa relateaza ca unu ca asta dirija traficul aerian si traficul prin cluburi si baruri!
7
0
Rog administratorul site-ului sa ,,cenzureze" discuția cu stimabilul interlocutor. Nu de alta dar sunt pirghii foarte multe și legale de depistare a respectivului. Vă urez la toți, Sărbători fericite. PS Că tot spuneați de deliciile vieții de pensionar. Am timp liber și ptr mici ,,distracții" dar și ceva ptr eventual civism. Sa nu ne stricam sărbătorile și eventualele concedii cu prostioare
0
7
Celui care mă face cum mă face ( și nu că bănui cine e, știu cine e ), îi doresc tot binele, sărbători fericite. PS Îți doresc sa sifonezi și tu cît zici tu de mine. Compara ce am eu ( și e public absolut tot) cu ce aveți unii dintre voi și e posibil sa aveți ceva surprize. Cred și știu că te poți înjura singur. Eu nu jignesc, nu acuz, nu fac public ce știu eu despre unii dintre voi. Sunt foarte mulțumit cu ce am fost, sunt și , sa de Cel de sus, sa mai fiu. Daca nu ai înțeles nimic, te rog, că tot poți , mai injurate încă o dată dar singur și pe tine însuți.
0
7
Mijto shapka. Goodyear. Oferta cu rucsac la benzinarie, pe vremuri. Bucuros de fiecare banutz venit moka.
1
0
De ce nu te dai tu la fund? Crezi ca s a sters furaciunea cu Canea si AIK HANDLING? Hai spune adevarul , cati bani ati sifonat?
8
0
Asta a fost un bou . A ramas la fel
4
0
Mulțumesc încă o dată. Nu sunt implicat financiar, nu îmi doresc ceva anume în urma implicării. Vă doresc tot binele dar va rog să mă credeți acum vă doresc exact ceea ce puteți avea prin ceea ce faceți.
1
7
Ionele , de ce nu iti vezi tu de treaba ? ai ramas fara bani ? ai cheltuieli mari , vezi ti ma de pensioara ta care nu mica deloc , te bate Dumnezeu !!!,
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515