REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
13.4° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Daniel Rafte, reținut după ce a fost prins drogat și a făcut pe zmeul în trafic

Daniel Rafte, reținut după ce a fost prins drogat și a făcut pe zmeul în trafic

Virgil STOIAN 30 aprilie 2024 | 09:46 7492

Daniel Rafte nu scapă de probleme. Bărbatul a avut o altercație în trafic în zona Hanul cu Pește din Năvodari cu un alt participant la trafic. Ulterior, cei doi s-au urmărit, și-au adresat injurii, șicanat în trafic până pe varianta Constanța, în zona Jumbo. În final, Rafte l-a amenințat pe celălalt șofer cu un cuțit. Mai mult decât atât, acesta a fost testat de polițiști cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la metamfetamină. Marți, 30 aprilie, Rafte a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Constanța,  cu propunere legală.

Daniel Rafte, retinut dupa ce a fost prins drogat si a facut pe zmeul in traficDaniel Rafte

Ce spune IPJ

”La data de 30 aprilie a.c,  polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Constanța au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 41 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Astăzi, va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Constanța,  cu propunere legală.” au transmis reprezentanții IPJ.

Daniel Rafte, retinut dupa ce a fost prins drogat si a facut pe zmeul in trafic


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Piitbull maris _sifon !Florentina Dinu-sifoanca!!rafte daniel -sifon!!!echipa de ploiesti,au dat lume multa imprimire,flori a lu verdeata de la facaieni jud ialomita a dat afara din ap pe sotia lu marius si fetita ,o nespalata si o rapanoasa ,ia zi cum aveati voie voie sa vindeti droguri ??numai in constanta atat !!!dar p****i de voi ati mers la festival la statiuni ,la ploiesti ,la bucuresti si la navadori ,stiati ca doar la constanta!e greseala vostra
1
0
Cateii individiosi care le ghiorlaie matele de foame latra URSUL MERGE
0
1
Nu stiu facetima sa inteleg cine e cel mai mare turnator al tuturor timpurilor daniel rafteesau S***a sarafu sau petrica tomescu cei 3 muschetari
1
0
De când mi.a furat S***a vibratorul,am căzut în depresie! Am halucinații și atac lumea pe strada ! Va rog din suflet ,da-ti-mi un vibrator și jur ca nu mai fac praduieli! Eu vreau sa merg la cușcă dar judecătorii ma țin afara ! Vreau bile ,vreau urechiușe de șobolan sa ma analizeze băieții bine ! Este grea viata fără p..aula!
1
0
Pe toata lumea a legat Rafte cu droguri. La puscarie cu el.
1
1
Sarafu l a batut cu vibratorul pe sifonul Rafte asa ca mai taceti dracu. Rafte de ciuda ca a luat doua vibratoare in gura a stat in sectia de politie pana la 12 ziua ca sa l lege pe om. De ce injura si ameninta sifonul de Rafte si pe urma fuge la politie sa bage oamenii la puscarie.
2
0
Sarafu scrie as proape toate mesajele,e bolnav sifonul și ii e foame rau cum spune cineva in mesaje
3
1
Alt membru al academiei Romane, care are treaba cu gaborii. (asta: inca viu/in viata)
4
2
O fetita drogata cu tupeu de gay
6
3
Rafte praduitorul
4
2
Rafte un drogat sifonar si S***a o pasarica care f**e babe (stii tu , pe Doina Culetu , etc etc) , sifonar sef , 2 m*******i , 2-ua sifoane , sa faca nunta cat mai repede
8
3
doamne nu-i maivine mintea la cap pacat de parintii lui care s-au straduit sa-i fie bine si el ce face se da mare smecher pacat pacat
7
4
Doi bulanasi cu cefe de prepelite, rafte si S***a, se fac unul p celalalt
12
0
Rafte un bulan frustrat ca nevastasa traieste cu altu. Vezi ma datorule de viata ta. Rafte ai legat pe Marius Pidbul spartule. Era tovarasul tau.
11
1
Rafte da banii lu Cartale si restul neamurilor ca ai ars pe toata lumea. Da banii lu Rida. Saracie lucie.
10
1
Rafte e omul de servici care praduieste lumea.. un sifon de joasa speta care baga pe toti la puscarie. O pasarica frustata care sufera ca altii traiesc cu sotia lui.
9
1
Rafte e o femeie terorizata. Se drogheaza si injura pe toti si apoi fuge la politie. Ultimul parci este. Un nespalat acest Rafte si dator vandut.
11
1
Dacă o ai asa mica te ajut cu placere. Aura știe........
4
0
Ce sa zic, personalitate de prim rang, ține prima pagina a ziarelor. Astia-s constănțenii, cotei cu aere de bombardieri.
15
0
Iar oite
14
0
Diseara mà rasfat cu Aurica...innpat.....e cam largutà dar merge...
10
0
Cum a cazut in plasa gâzca de Rafte bai nene ... ce cheie pe fata si omul doarme pe el.
10
0
Ghiorțăie matele sifonului șef,un Pirci fomist ce se bucura acum și trimite știrea la așa zisii prieteni.Astia rid de el la cafea acum spuninid:ce p***t e fomistul sifon
14
0
Ce fericit este Sarafu pirciul,de asta nu îl ajuta dzeu,de răutate ce are și de blestemele altora.Daca nu era bolnav psihic Sarafu înțelegea că e doar un sifon,un gunoi,un bolnav și un Pirci șef,îi ghiorțăie matele de foame sifonului
12
1
Lasa Dany, ca ne ciocnim outzele la cusca!
12
0
Meiii, el are hemoroizi si nu stie!
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468