REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Beinur Nuredin i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr.

Beinur Nuredin i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr.

Andreea CONDURACHE 23 aprilie 2024 | 15:58 1970

Beinur Nuredin a povestit cum i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr., el fiind omul care l-a găsit în apartament inconştient în toiul nopţii. Adrian Mititelu Jr. a trecut prin cumpăna vieţii sâmbătă noapte când a luat o supradoză de pastile neidentificate şi a rămas inconştient. Norocul său este că a fost găsit de un prieten, care a chemat imediat ambulanţa.

Beinur Nuredin i-a salvat viata lui Adrian Mititelu Jr.Adrian Mititelu Jr. și Beinur Nuredin

Acest prieten este nimeni altul decât Nuredin Beinur. Omul de afaceri constănţean a vorbit pentru despre acest subiect, povestind că l-a Mititelu Jr. era inconştient, iar el a primit instrucţiuni de la un medic despre cum trebuie să procedeze:

,,Păi mi-a dat un mesaj că eu îl lăsasem să vadă meciul acasă. Am fost împreună, am mâncat. Am fost să îl iau după meci şi l-am găsit întins acolo. Era, cât de cât conștient. Am chemat imediat ambulanţa. Am întrebat cum se procedează cu chestiile astea, chiar nu mă pricepeam. Mi-a zis un doctor să îl ţin într-o parte şi noroc cu ambulanţa că a venit foarte repede şi chiar le mulţumesc prin intermediul dumneavoastră. A fost şi meciul Dinamo cu FC U Craiova, cred că asta l-a durut cel mai tare pe el. Ştia că dacă nu câştigă se poate duce în Divizia B”, a spus Nuredin.

,,El avea probleme şi cu fotbalul, şi cu astea… Altele sunt problemele care contează. Îl consuma şi fotbalul. Mai multe chestii care sunt. Ca orice tânăr. Eu l-am lăsat la fotbal. A fost şi meciul Dinamo cu FC U Craiova, cred că asta l-a durut cel mai tare pe el. Cred că şi altele. Ştia că dacă nu câştigă se poate duce în Divizia B. Era un meci decisiv. Este totul bine, nu mai are nicio stare. Şi-a revenit, este tânăr”

„Am uitat să încui ușa de la apartament… M-a găsit un prieten în toiul nopții (n.r. – face o pauză lungă, să-și mai adune forțele). Este vorba despre Beinur. Nu știu, probabil că a avut un presentiment… Norocul a fost că am uitat, pur și simplu, ușa deschisă. Pentru că, altfel, șansele să nu fiu salvat la timp erau foarte mari. Beinur m-a găsit inconștient și a chemat de urgență Salvarea… Așa a vrut să fie destinul!”, Adrian Mititelu Jr., conform fanatik.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa i bag puwla in mormantul lui mititelu...si in măsa
2
0
Oricum - Beinur e prieten adevarat !
3
0
Se zice ca a pierdut 1 milion la ruleta si din intamplare a venit Beinur pe la el. Parca face sens
8
0
Oltenească, mai bine te găsea mort
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272