22.4° Constanța marți, 27 sep 2022
Anul XX Nr. 6135
22.4° Constanța marți, 27 septembrie 2022 Anul XX Nr. 6135

Ben Affleck, terorizat în luna de miere, la Paris

Replica API 15 august 2022 586

Se spune despre Paris că este capitala romanticilor, însă acest lucru nu este valabil și pentru cei doi artiști, ajunși în capitala Franței pentru a-și petrece luna de miere.

Ben Affleck și Jennifer Lopez

City break de coșmar, din cauza echipelor de paparazzi

Chiar dacă „luna de miere” s-a rezumat la un city-break de câteva zile, programul lor a inclus și escorta unor cohorte de fani sau paparazzi, element care i-a terorizat pe cei doi.

VIVO - Ad.
VIVO - Ad.

Astfel, vizita cuplului Ben Affleck - J. Lo în Paris a fost documentată în imagini, minut cu minut. Fie că a fost vorba de o cină romantică, o vizită la muzeu, o tură de shopping sau o croazieră pe Sena, paparazzi au surprins și cele mai mici detalii.

Cuplul a fost însoțit și de fiicele lui Ben Affleck, prinse și ele în poze, au fost observate și analizate toate ținutele și s-au tras concluzii despre cât de relaxați erau.

„Ben e obișnuit cu blitzurile, dar și-a simțit luna de miere ca pe un tsunami. Jen este de oțel și știe că nivelul său de celebritate vine la pachet cu acești fotografi.

Situație similară cu a Prințesei Diana

Dar el se enervează grozav din cauza asta. S-a ajuns la un alt nivel. Aproape un nivel de alertă Prințesa Diana”, a declarat o sursă apropiată celor doi, citată de okmagazine.ro și click.ro.

Este binecunoscut faptul că Prințesa Diana și Dodi Fayed au murit, în 1997, când șoferul mașinii lor a pierdut controlul volanului, într-un tunel rutier, din Paris, și s-au izbit violent de un stâlp, fiind urmăriți de echipe de paparazzi.

Ben Affleck și J. Lo au un istoric zbuciumat în relația cu fotoreporterii. Atenția excesivă a media le-a ruinat și prima relație.

În 2002, cuplul era la fel de hăituit și au fost nevoiți inclusiv să-și amâne nunta pe care o planificaseră pentru 2003, după ce au luat în calcul chiar și scenarii de scăpare, cum ar fi utilizarea mireselor-momeală.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Monden

LOTO

6/49
3120925152
5/49
2018171292
joker
3531471914