REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 25 Mai 2024
Anul XX Nr. 6740
12.4° Constanța Sâmbătă, 25 Mai 2024 Anul XX Nr. 6740
 

Blocaj în negocieri: Sindicaliștii din Educație anunță că greva va continua

Blocaj în negocieri: Sindicaliștii din Educație anunță că greva va continua

A.F. 25 mai 2023 | 18:48 713

Reprezentanții sindicatelor din sistemul de învățământ au ieșit, joi seară, cu cererile pe care le au pentru Guvernul României pentru a stopa greva generală din educație.

Blocaj in negocieri: Sindicalistii din Educatie anunta ca greva va continua

Astăzi, reprezentanții sindicatelor au prezentat clar poziția lor privind creșterea veniturilor cu 25% pentru salariații din învățământ.

"Le-am înaintat poziția noastră foarte clară, o creștere a veniturilor cu 25%. Sunt liberi să-și facă calculele necesare.

Bineînțeles, actul normativ prin care să fie stipulat, ca și garanție, că salariul debutantului va fi echivalat de un salariu mediu brut pe economie și va fi luat în calcul pe viitoare lege de salarizare.

Noi am făcut o prezentare a poziției noastre. Ei rămân să analizeze și să vină cu un răspuns.“, au spus reprezentanții sindicatelor.

"Vrem creșterea veniturilor cu 25% pentru salariații din învățământ și să avem garanția fermă că debutantul va pleca de la salariul mediu brut pe economie și grila se va construi ținând cont de tot ceea ce înseamnă grade didactice, vechime și așa mai departe“, a spus al reprezentant al sindicaliștilor, scrie antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Profesorii "umani" vor ajunge in urmatorii ani la fel de inutili precum casele de marcat. Cand AI-ul va fi in stare sa creeze planuri de educare complet personalizate pt fiecare in parte, sistemul de educatie clasic, vechi de secole o sa devina inexistent. Specia umana evolueaza, nimic nu este de neinlocuit. Doar oamenii blocati si limitati in viziune, se agata de ideea precum totul trebuie sa ramana asa cum este.
2
2
Da, sigur. Sunt profesorii de vina ca elevii sunt loaze si nu invata... Dar politicienii, la ce rezultate au, cat ar trebui sa aiba salariu? Cand e vorba de ei, bagati capul in pamant ca strutii.
5
3
La rezultatele care le au elevi la scoala, ar trebui salariu minim pe economie
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
122631242036
5/49
22232911525
joker
35381872920