REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Blocul pe care doreau să îl ridice egiptenii de la Rezkozan Impex pe strada General Manu, 'trântit' de consilierii locali în şedinţă! VIDEO!

Blocul pe care doreau să îl ridice egiptenii de la Rezkozan Impex pe strada General Manu, 'trântit' de consilierii locali în şedinţă! VIDEO!

Replica API 1 februarie 2019 | 01:00 1347

În ședința ordinară a Consiliului Local Constanța de joi, 31 ianuarie a.c., un proiect care nu a trecut de votul consilierilor locali municipali a fost cel referitor la "Proiect de hotărâre privind completarea documentației anexă la HCL numărul 145/2009 privind aprobarea PUZ- construire imobil S+D+P+M+4-6E+T- locuințe și spații comerciale".

Terenul pe care se dorește construirea blocului este situat pe strada General Manu, numărul 60, cu o suprafață de 274.34 mp și se află în proprietatea S.C. Rezkozan Impex S.R.L. Firma este deţinută de egiptenii Hany Eltabei Elsaid Reyk, cu 5%, Eltabie Elsaid Khalil Rezk, cu 5%, Taha Rezk, cu 45% şi Heshan Rezk, cu 45%.

În cadrul ședinței, consilierul Romeo Rezeanu a luat cuvântul și și-a exprimat părerea vis-a-vis de astfel de investiții.

Pe respectivul amplasament se intenționează a se ridica un bloc de 6 etaje pe un spațiu de aproximativ 274 mp, zona din centrul orașului fiind una foarte aglomerată.

”Stimați colegi, următoarele două proiecte presupun consrucția unor P+1 pe 200 și ceva de metri, aici se dorește un P+6 pe aceeași suprafață în centrul orașului, știți bine cum stau acum mașinile pe străzile din centru, una peste alta, v-aș ruga frumos din respect pentru cetățenii acestui oraș, astfel de proiecte să nu le mai votăm niciodată”, a ținut să sublinieze consilierul.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SA CONSTRUIM DOAR INTRE BLOCURI SI BULEVARD !
0
0
Sa va fie rusine. Nu a-ti vazut ca proiectul prevede parcaje?????????
4
1
Ba da, e o problema PUD pentru P plus 1. Pentru ca ai in legislatie tot ce-ti trebuie astfel incat sa nu fie obligatoriu sa-i pui pe oameni pe drumuri cu documentatii inutile. Si pentru o familie cu doi copii si o bunica a sta doi ani pe drumuri numai pentru autorizatii e o mare problema. Copiii intra in examene, adultii pot avea necazuri, nu batjocoresti vieti de oameni care-ti platesc salariu de 100 de milioane doar pentru ca esti prost. E o PROBLEMA.
6
0
Bravo , hai ca poate reusim sa mai punem frana la nemerniciile astea de blocuri aruncate asa alandala .
5
1
Mai oameni buni, nu e posibil asa ceva! E in bezna noptii sa propui pentru autorizare asa ceva. Din pacate nimic nu s-a schimbat in primaria Constanta. Din pacate. Cum ar fi mai ala din dreapta lui fagadau, sa vina unu sa construiasca un P plus 6 care sigur va fi de 8 etaje, chiar langa vila lui socru-tu ? Aaaaa ? Joac-o pe asta! Bai, sunteti nocivi pentru orasul asta. Daca vrei sa fi erou, la urmatoarele alegeri, tine-o pe bunica-ta incuiata in casa!
7
1
Astia rezk sunt niste nespalati, arunca gunoaiele in strada, fac afaceri cu lemnul tarii, taie distrug, nu le pasa de tara. Vor sa faca p-6 pe 270 mp, cine naiba e arhitectul ala care a acceptat sa faca asemenea magarie, rusine sa le fie. Si carnatul ala de om de la tribuna de langa Fagadau ridica mana ca e de acord. Pute spaga la ala de distanta, SPAGARULE
11
5
Nu au primit cata spaga au cerut!
18
3
@arhitect : Problema nu e documentatia de urbanism. Aceasta e necesara intr-un oras. Problema e ce aproba hotii si spagagii din primaria hotului fagadau !!! Apropos egipteni ! Nu sunt astia egiptenii hotului mazare care salvau Constanta ? Muie fagadau cu cacat, muie dragnea, muie pesede !!!
16
2
A fost spaga prea mica...
22
1
E rusinos sa ai nevoie de documentatie de urbanism aprobata de Consiliu pentru constructia unui P plus 1. Arhitectul Sef demisia.
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272