REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Blonda de la Ovidius, Corina Barbu, își vinde hotelul Zodiac!

Blonda de la Ovidius, Corina Barbu, își vinde hotelul Zodiac!

Mirela PASCAL 22 februarie 2024 | 00:00 7303

Director de hotel, ajuns lector la Universitatea Ovidius, cu media de licență 6, Corina Barbu își vinde hotelul din Constanța. Care hotel?! Același unde întindea mese întinse, în trecut, cu apropiații din Ovidius. Corina Barbu îl vinde cu 5 milioane de euro. Oare de ce vrea să scape de unitatea de cazare? Are probleme cu banii?!

Blonda de la Ovidius, Corina Barbu, isi vinde hotelul Zodiac!Corina Barbu

Corina Barbu este soția patronului de la Zodiac, Nicușor Barbu, și mama patronașului de la Imperial Events, care a dat țepe cu nunți unor cupluri din Constanța, cu doar câteva zile înainte de nuntă aspect relatat de Replica pe larg, în edițiile trecute. Și tot Replica vă aducea în atenție faptul că Barbu este, pe lângă directare de hotel, și mare lector la Universitatea Ovidius, cu media 6 la licență.

De la expert pe termen lung a ajuns asistent universitar

Ca o trecere în revistă, vă reamintim că Barbu a ajuns în Universitatea Ovidius în 2015, pe funcția de cadru didactic asociat și tutore (?!), expert pe termen lung la Facultatea de Științe Economice, timp în care era și director de hotel la Atlantida Grama SRL, firmă în baza căreia funcționează Zodiac și unde Corina Barbu deține 30 % din acțiuni, restul de 70 % fiind deținut de soțul Nicușor Barbu. Corina Barbu a absolvit Universitatea din Oradea, Facultatea de Științe Economice, domeniul Management, în anul 2000, unde a avut media generală a anilor de studii, atenție, de 6,64, iar media la examenul de licență a fost de 6,33. Ca o paranteză, precizăm că studiile le-a făcut la Constanța, la Universitatea Gaudeamus, după cum ne-au precizat sursele noastre, doar licența a susținut-o la Universitatea din Oradea. A ajuns asistent universitar la aceeași facultate, dar și-a păstrat și statutul de șefă de hotel.

Blonda de la Ovidius, Corina Barbu, isi vinde hotelul Zodiac!

Anul debutului la Universitatea Ovidius este și anul în care, probabil, au început și întâlnirile academice la restaurantul familiei Barbu. Potrivit informațiilor noastre, toate mesele, șprițurile, cazările și protocoalele se fac la Zodiac. Și se făceau și înainte să ajungă profesor în Ovidius. Drept mulțumire pentru ospitalitate, au adus-o pe Corina Barbu în Universitatea Ovidius.

Blonda de la Ovidius, Corina Barbu, isi vinde hotelul Zodiac!

Este același hotel pe care astăzi familia Barbu l-a scos la vânzare cu 5 milioane de euro. Oare de ce?! Datoriile o bagă în faliment? În 2022, firma avea debite de aproape 4 milioane de lei. Interesant este că, tot în 2022, firma în baza căreia funcționează hotelul a avut cele mai mari vânzări din ultimii ani. Așteptăm ca firma lui Barbu să-și actualizeze situația financiară pe anul 2023 și ne vom lămuri!

Blonda de la Ovidius, Corina Barbu, isi vinde hotelul Zodiac!

Fiul Corinei dă țepe cu nunți

Ca o paranteză, precizăm că fiul Corinei Barbu, Theodor Barbu, este patronul de la Imperial Events, același care a dat țepe cu nunți unor miri din Constanța.

Blonda de la Ovidius, Corina Barbu, isi vinde hotelul Zodiac!

Lua banii mirilor și cu două săptămâni înainte de nuntă îi anunța că localul nu mai este disponibil. De ce? Pentru că-l lăsa liber celor care decontau mai mult.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aș propune o anchetă asupra modului prin care profesorii iau șpagă de la studenții care au rămas cu restanță, precum minunatul profesor Gabriel Iorgulescu. Menționând în acest caz și relațiile avute cu studentele facultății și nivelul scăzut de predare.
0
0
Cum ba nene 5 babaroase de euro pe ragalia aia de cladire…. A innebunit lumea cu preturile astea! Apropo vand si eu o skoda octavia. 150.000€ eftin.
5
0
Corina e fata de treaba ma invidiosilor
4
1
Cât e muea?
8
0
Nimic din saga S***a - Rafte azi? Pacat.
15
0
E numai bună de ministresă la ce ”calități” are.
16
0
Ca asa e la noi! Mediicritatea si neprofesionalismul stau sus!
17
0
Mediocra Corina Barbu și handicapatul de fecior, care își toarnă în C.UR beton! Încă nu ați dat o afara de la postliceala Ovidius UOC ,Rușine
22
0
Acum are probleme cu capul în gură
12
1
Vai , Cori , cum poti face asta ? La o cafea, la Zodiac mi am cumparat licenta , la Zodiac mi am luat masterul ,la Zodiac voiam sa mi iau si doctoratul , pai ma lasi asa NETERMINAT ? Stiu ca DNA e pe fir , dar pina atunci cumpar doctoratul si atunci poti sa vinzi cosmelia ! Apropo , p*****a cafea face ti acolo !
22
0
Noaptea mintii! Si ne mai miram ca o ducem din ce in ce mai p***t. Pai cand suntem condusi de alde xscuslescu care a terminat pe la te miri ce facultate fantoma, e normal. Peste 70 la suta din actualii guvernanti si sefii de de regii sau institutii bugetare sunt absolventi de asemenea fantome numite pompos, universitati. Daca un sofer de microbuz de la vRaja a ajuns ditai director general la Osim, ce ne mai mira. Nimic. Tacem, tacem si apoi comentam ca o ducem p***t. Avem cea mai mare rata de copii care se culca flamanzi dar avem vacanta de ski. De ski mah! Vai plua noastra! Pacat ca nici din patru in patru ani nu va desteptati din somn.
14
1
la acest hotel il mai patroneaza cristian dragomir,sa vedeti ce chindi cu gagici incingeau aceasta mata blanda
12
0
inca putin si Vinteanu o sa scoata la vanzare si corturile soldatilor de la kogalniceanu. asa agent imobiliar
10
0
Corinutza e o mare specialista , 30 la suta din 5 mil face 1,5 mil euroi partea ei ! Pai a meritat efortul sa l desparta pe lale Coli de fosta si sa se incoroneze ea ! Cu ani in urma cara marfa de la Metro cu un amarat de Opel Astra ! Dar… specialista e profesoara !
20
1
Mircea Vinteanu are figura de e.t.n.i.c de culoare... Ma insel? Nu sunt lucruri frumoase despre el pe Internet.
13
1
Plin de cordaciuni, hotelul cordacilor, toate corvele din Constanta activeaza acolo
19
0
Stii tu ceva dar nu e chiar asa. Acolo a fost o cladire iar cei mai in varsta stiu. Era Zodiac.de aici si numele hotelului. Gasca lu Mazare,si da ai dreptate dragomir e bagat acolo, a cumparat cladirea care era cadastrata si s a trecut la ridicarea hotelului. Nu aveau nevoie decat de autorizatii de demolare si constructii.Fostul Zodiac era in puz doar au dat autrizatii. La fel si la City Mall. Datorita teatrului au reusit sa ridice mallul.de aia nu au daramat teatrul de vara din parc. Iar hotelul ala administrat corect e mina de aur. Dar tre sa fii un bun cunoscator al domeniului dar cum majoritatea au trecut de la oi vaci capre la hoteluri e greu....nu e asa simplu. E greu in servicii.trebuie sa ti dai silinta sa ai clienti cu un grad de satisfactie imens.de asta plecam torti in vacante afara.nu se compara.au si aia afara ciobanii lor dar nu s majoritari.la noi e invers.la toti parvenitii de la oi conteaza doar banu.de aia serviciile sunt 0.
29
0
De ceva vreme e la modă printre industriașii din Mamaia să-și scoată la vânzare clădirile de cazare.Turismul e praf,regimul de închiriere la apartamente a depășit cazările la hotelieri,taxele și impozitele se măresc anual cu 10-15%,materia primă s-a scumpit și ea,iar socoteala din târg cu cea de acasă nu prea se mai potrivește.Pretențiile roomânilor au crescut că toți au ieșit prin Europa și Asia,au văzut și altceva în afară de maimuțăreala din Mamaia.Forța de muncă e PA de ceva ani.Așa că nu rămâne decât scos la vânzare.Problema este cine dă banii pe ceva nerentabil,că nu este nici vreo sumă mică.S-au dus și chiriile pentru sezon la apartamentele din oraș ca le-au încălecat cele din Mamaia Nord și uite așa Constanța devine zona mortuară defavorizată.Suntem norocoși ca avem bulevarde asfaltate.Și atât!Nema investiții ale marilor companii,nema parcuri logistice.
48
0
Acolo este actionar blatt, si cristinel dragomir, adj lui nicusor constantinwscu, pe vremea cand legea puz, etc nu permitea sa construiesti in parc, cristinel a umblat cu magarii.
21
2
Asta visează meleoane….
14
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436