REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
16.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

În atenția viitorilor miri! Înșelăciune cu salonul de nunți, marca Imperial Events. Video

În atenția viitorilor miri! Înșelăciune cu salonul de nunți, marca Imperial Events. Video

Mirela PASCAL 20 iulie 2023 | 00:00 23166

Nunta este un eveniment unic în viața unui cuplu. Pe lângă atât de importantele ţinute şi toate accesoriile specifice, foarte importantă este și locaţia unde se va desfăşura marea petrecere. Iar majoritatea mirilor plătesc avansul pentru local cu mult timp înaintea marelui eveniment, cu un an, poate chiar doi ani înainte, pentru a fi siguri că au salonul asigurat. Dar, ce te faci atunci când un șmecheraș, care se crede mare patron, strică bucuria și feeria viitorilor miri, cu doar câteva zile înainte de nuntă?! Se întâmplă la Constanța, unde un afacerist cunoscut a anulat petrecerea de nuntă a mai multor cupluri, deși le arvunise cu mult timp în urmă. Este vorba despre Ștefan Theodor Barbu, care deține Imperial Events, cel din urmă local fiind situat în spatele hotelului Oxford. Cu o nesimțire ieșită din comun și cu o nonșalanță debordantă a anunțat mirii că trebuie să-și caute alt restaurant... din „motive administrative”. Cel puțin două cupluri au rămas, cu câteva zile înainte de marele eveniment, fără restaurant. Cu precizarea că este posibil ca numărul mirilor țepuiți să fie mult mai mare. Ca un detaliu important, patronașul de 20 și ceva de ani nu a pus mâna pe telefon să dea vestea, a așteptat să vină mirii la salon, așa cum era planul, pentru a pune la punct ultimele detalii legate de meniuri. Atunci au avut șocul vieții lor și au simțit cum toată strădania lor de câteva luni încoace, toate pregătirile... întreaga nuntă pe care o visau și noaptea s-au dus pe apa sâmbetei!

in atentia viitorilor miri! inselaciune cu salonul de nunti, marca Imperial Events. Video

Mare grijă atunci când vă puneți petrecerea de nuntă „în mâinile“ patronilor de restaurante! După logodnă, momentul mult așteptat de orice cuplu de îndrăgostiți care dorește să pornească împreună la drum, începe planificarea și organizarea întregului eveniment de nuntă. Totul începe de la alegerea datei și stabilirea unei liste preliminare de invitați. Însă, nu înainte de a alege restaurantul care să se potrivească cel mai bine dorințelor mirilor. De altfel, alegerea restaurantului este cea mai dificilă etapă din organizarea întregii nunți, iar în Constanța poate fi greu să alegi salonul de evenimente potrivit, dacă mirii nu se mobilizează din timp… eventual cu un an, poate chiar doi înainte de nuntă. Însă, faptul că ai rezervat restaurantul și ai plătit avans o căruță de bani nu-ți garantează că petrecerea de nuntă este asigurată. Câteva cupluri din Constanța au trăit pe propria piele acest lucru, fiind la un pas să-și reprogrameze nunțile din pricina patronului arvunit cu luni bune înainte să le păstreze localul liber pentru data de 22 iulie, respectiv 29 iulie a.c..

in atentia viitorilor miri! inselaciune cu salonul de nunti, marca Imperial Events. Video

Aveam nunta pe 29 iulie, în mai puțin de 2 săptămâni. Pe data de 22 februarie 2022 am plătit avansul și am încheiat și contractul, condiționați fiind de numărul de persoane. Este o modă, dacă dorești să faci nunta sâmbătă, te condiționează să achiziționezi 200 de meniuri. După lungi telefoane și rugăminți din partea noastră, am mers sâmbătă, 15 iulie a.c., la restaurant pentru a stabili ultimele detalii legate de meniuri. Aici, ne-a dat vestea...a fost ca un șoc. Ne-a sugerat câteva localuri... mult prea mici pentru numărul de persoane. Am fost și le-am văzut, vă dați seama că nu puteam face nunta acolo”, ne-a declarat mireasa care avea rezervat localul pentru 29 iulie și pentru care a plătit un avans de 2000 de lei.

in atentia viitorilor miri! inselaciune cu salonul de nunti, marca Imperial Events. Video Fiul Theodor Ștefan Barbu și mama Corina Barbu

După ce și-au revenit din șoc, cuplurile țepuite au purces la căutat saloane de nuntă. Vă imaginați că nu a fost ușor să găsească cu câteva zile înainte de marele eveniment un salon care să le fie pe plac. Însă, cum Dumnezeu mai face și minuni, viitorii miri care aveau programat restaurantul pentru 22 iulie au găsit loc liber la un alt restaurant din Mamaia, după îndelungi căutări, în timp ce un alt cuplu, țepuit și el, care are nunta programată pe 29 iulie încă mai caută salon.

in atentia viitorilor miri! inselaciune cu salonul de nunti, marca Imperial Events. Video

Pentru data de 29 iulie, Barbu a contractat 3 nunți, deși avea un singur salon

Barbu a mințit mirii cu aceeași nonșalanță cu care i-a anunțat că le-a anulat rezervarea, că i-a lăsat cu ochii în soare din „motive administrative”. În realitate, potrivit informațiilor noastre, patronașul mai avea programate... nu una, ci două nunți pentru data de 29 iulie. Între timp, unul din cupluri a renunțat la rezervare.

in atentia viitorilor miri! inselaciune cu salonul de nunti, marca Imperial Events. Video

Contractul semnat de ambele părți, ambiguu!

Imperial Events funcționează pe societatea Casa Mureș SRL, controlată de Ștefan Theodor Barbu și Vasile Barbu, care a avut, anul trecut, o cifră de afaceri de 2,1 milioane de lei, și profit de 761.913 lei. Contractul semnat de Casa Mureș SRL cu mirii care au nunta pe 29 iulie a.c. este destul de ambiguu, în sensul că sunt specificate obligațiile beneficiarului, și nu foarte clar obligațiile prestatorului. Potrivit contractului, „în cazul în care, ulterior semnării prezentului contract, beneficiarul solicită devansarea sau anularea evenimentului, Restaurantul va comunica acestuia dacă acest lucru este posibil. În cazul amânării datei, termenele de plată rămân nemodificate. Devansarea/amânarea evenimentului va fi anunțată în scris, prin fax sau scrisoare recomandată cu confirmare de primire cu cel puțin 90 de zile înainte de data evenimentului sau începerii acestuia”, însă fără să specifice dacă această din urmă obligație îi revine doar beneficiarului ori și prestatorului.in atentia viitorilor miri! inselaciune cu salonul de nunti, marca Imperial Events. Video

Contractul semnat de mire cu Casa Mureș SRL

În situația în care beneficiarul anulează evenimentul acesta va pierde doar avansul fără ca Restaurantul să poată solicita și plata de daune interese. Înștiințarea cu privire la anularea evenimentului trebuie făcută în scris”, se mai arată în contractul semnat.

in atentia viitorilor miri! inselaciune cu salonul de nunti, marca Imperial Events. Video

Barbu Senior, contracte cu Primăria Constanța

Theodor Barbu este fiul lui Nicușor Barbu, patronul hotelului Zodiac, care funcționează în baza societății Atlantida Grama SRL, abonată la banii constănțenilor.

in atentia viitorilor miri! inselaciune cu salonul de nunti, marca Imperial Events. Video contractul din 2022 semnat de Atlantida Grama cu Primăria Constanța

Pentru al doilea an consecutiv, Barbu Senior a încasat de la Primăria Constanța 89.909.13 lei pentru servicii de cazare și masă, în baza unui protocolul încheiat de municipalitate cu Animal Society, ONG-ul care se ocupă de sterilizarea gratuită a câinilor și pisicilor de rasă din Constanța. Anul trecut, contractul a fost de peste 44.000 de lei. Asociații firmei sunt Nicușor Barbu și Corina Barbu, părinții lui Theodor Barbu.

in atentia viitorilor miri! inselaciune cu salonul de nunti, marca Imperial Events. Video Zodiac

Patronul nu a dorit să facă declarații!

Precizăm că am luat și noi legătura cu patronul Imperial Events, pentru explicații. În ciuda insistențelor noastre, acesta nu a dorit să facă niciun fel de declarații, precizând că ne va contacta avocatul societății.

Voce patronul Imperial Events:

Până la închiderea ediției, avocatul nu a revenit cu un punct de vedere. Cel mai probabil, o va face în fața autorităților, pentru că mirii țepuiți nu vor lăsa lucrurile așa. Potrivit informațiilor noastre, familia Barbu este cunoscută cu antecedente de acest fel.

OPC, sesizat!

Cuplul care are nunta pe 29 iulie a sesizat și OPC-ul. Potrivit informațiilor noastre, și mirii care au programată nunta pe 22 iulie au făcut sesizare la OPC. ”În urmă cu o zi sau două am mai primit o sesizare legată de anularea unei nunți, dar nu știu să vă spun dacă de la Imperial Event, sunt plecată pe teren de dimineață până seara. Sesizarea se poate face la sediul nostru, dar și online. Vom trimite o echipă acolo, dar nu știu cât de repede pentru că este sezon estival și am echipe împărțite”, ne-a declarat inspectorul șef al CJPC Constanța, Ecaterina Scânteie.

Trebuie precizat faptul că, în legătură cu țeapa de la Imperial Events, mirii au luat legătura și cu un avocat și vor acționa în instanță societatea în baza căreia funcționează localul, pentru a cere despăgubiri morale. De asemenea, Parchetul și ANAF vor fi sesizate în acest caz. Nu și Poliția, întrucât, fiind vorba despre un contract civil, fapta nu reprezintă o infracțiune.

Vom reveni!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dacă avem autorități sa se autosesizeze
0
0
Articolul este adevarat, doar T*****r e un kkt
0
0
sa va fie rusine un ziar de kkt si un articol de kkt , este doar o potrivire de nume teparul este de fapt Grand Imperial Ballroom
3
2
Mai tii minte cand mergeam la sala world class si te umflai ca un cacatzel mic si vorbeai de faptele altora? Toata lumea radea de tine numai tu te credeai important. Noi cei care suntem oameni de rand, nu zei ca tine, iti dorim sa ai parte de tot rau care l-ai facut si sa ti se si intoarca!
1
1
Tiganul asta gras a dat tepe? Un o**z pitic care se imagineaza mare afacerist?
7
1
Are 200kg si nu raspunde intrebarilor reporterei decat in prezenta avocatei? De ce? Oare a anulat nuntile mirilor si crede ca vine avocata aia de 2 lei cu o solutie salvatoare? Pana cand sa va mai mearga cu pilele si spagile? Gata, platiti pentru cat rau faceti, bulangiilor!
5
1
Plătiți oameni sa comenteze cu minciuni gogonate. Sclavi sunt aia care au primit bani pentru asa ceva. Nu e o singura teapa, sunt multe tepe. Va stie toata Constanta! RUSINEEEEEEEE
7
0
mirii astia au anulat si s-au razgandit de mai multe ori de cat am eu perechi se sosete in sifonier. se pare ca dupa ultima anulare au uitat sa se mai razgandeasca si sa anunte restaurantul ca fac nunta. noroc cu nasha bogatsha care ziarista la replica si a putut sa faca acest articol frumos. ei nashica, de acum esti buna si de dar! sa vedem de unde o sa platesti consecintele acestei mizerii, pt ca vei fi data in judecata!
4
12
eu i am facut o firma din tabla aurita adusa din turcia (aia din poza) si mi adat banii dupa un an
10
2
se poate merge si pe penal, fara grija ... acolo sunt si antecedente penale.
11
2
Hai sictir fa ordinaro! te-a intrebat cineva ce crezi tu? Chiar crezi ca mai tine vrajeala si textele astea in ziua de azi? Daca te-ai bagat in seama ca sa ii iei apararea unui escroc, ne pisam si pe tine ca si pe el si pe toata familia lui. Nu vezi ce scrie lumea mai jos? Chiar ne iei de fraieri? Mori fa zdrenato!
14
2
Sincer, eu nu cred ca Theo Barbu a facut asa ceva.Dar fiecare prezinta lucrurile in mod propriu.Eu sunt fost angajat la dansii, dar ce pot spune este ca Theo este un baiat corect, muncitor, care nu cred ca ar insela pe nimeni.Plus ca nu e doar un baietas, are spre 30 de ani...deci nu mai e un pustiulica si nu este vreun needucat.Iar in ceea ce priveste contractul cu primaria...trebuie stiut ca s a facut licitatie...iar cel mai mic pret a castigat.Oare oamenii aia nu trebuie sa manance, sa aiba unde sa doarma?Stiti macar cati sunt, pe ce perioada stau?Ca daca veti face aceste calcule veti vedea ca pretul chiar este unul foarte mic.Iar corect cand scrieti un articol este sa fiti obiectivi, ceea ce nu s a intamplat in acest caz.
5
17
Sa tragem toti im mama lui ca este bine doamna corina daca asa la crescut pe Lake
12
5
Eu voi face nunta peste 2 saptamani in acest locat dar nu imi fac griji pt ca corina barbu e amanta mea de 6 ani si face treaba buna
12
4
Cea ma bună soluție ptr asemenea specimene țepare,retrasă autorizația de funcționare ca să nu mai înșele pe nimeni niciodată.Deja se adună numărul celor înșelați,o să îi iasă pe nas cu vîrf și îndesat toate aceste nenorociri provocate unor cupluri de tineri care au avut încredere în ei .
19
1
Blestemat sa fii jigoodia dreaq ca ne ai stricat anul trecut cel mai frumos moment din viata!meritsti inchisi si fara drept sa faceti vreodata ceva business uri!!!! hotiiiilorrr ingamfatilor
19
3
La un boschet, pune foc si gata cârciuma, nu mai e
17
2
da ti as la m**e escroc imbecil,o sa se faca dreptate! tot succesul acestor copiii nevinovati!
17
2
Dragostea mea!
9
3
Si noi am patit acelasi lucru, anul trecut, cu 5 zile inainte de eveniment :(
19
0
Chiciti ce, anul trecut in septembrie pe 18 aveam arvunit cu 2 ani inainte salonul mare de la imperial events, cu vreo 3 luni inainte am mai sunat si noi sa vedem ce se mai intampla iar domnul Barbu fiul a incercat sa ne recomande sa amanam nunta ca are vesti din piata caci se vor inchide restaurantele din cauza covidului din nou si el nu raspunde. Noi am spus ca ne asumam si vom vedea ce va fi. Dupa inca vreo luna ne a spus ca se mareste meniul cu 100 de lei si ca daca am fi de acord sa ne mutam in salonul mic ne lasa pretul asa. Am zis ca nu si am acceptat si marirea meniului. Dupa inca o luna ne spune ca el nu ne mai poate tine evenimentul ptr ca i s a defectat instalatia de climatizare. Ne a tinut intr un stres continu pana am renuntat si ne am cautat alt local cu 1 luna inainte. Am aflat ulterior ca avea alta nunta mai mare si nu stia cum sa ne faca sa amanam sau sa renuntam, si intr un final a reusit !!! Ma bucur ca cineva a luat masuri si ca asa afla lumea despre imperial events
35
3
T*o e baiat valabil are bara neagra la bmw de la tobe
15
4
fratii astia de la Zodiac in anii 90 erau ospatari la aceeasi bodega, tot Zodiac se numea. Si acum au ajuns patroni. Vedeti, de aceea trebuie sa se intample ceva ca sa o luam toti inapoi de jos si erarhiile sociale sa se formeze asa cum trebuie ! Nu toti taranii si meltenii sa aibe bani si toti cocalarii sa aibe masini pardon cazane si sa iasa cu ele pe strada !
23
2
Ce fata de bombardier are. Dati cu blesteme sa moara dal in p**a mea de jigodie ordinara! Asemenea scarbe de gandaci trebui exterminate din societate! Sa faca accident si sa ramana infirm, ca sa isi aduca aminte ce a facut! Sobolan ordinar!
19
3
bai tampitule, tu ai citit articolul? pai boul asta nu i-a sunat sa le zica ca sunt probleme. A asteptat sa vina oamenii la rest pentru ultimele detalii. cat de nenorocit sa fii sa faci asta? in plus avea 3 nunt contractate in aceasi zi pentru acelasi restaurant! adica a vazut care are ami multi invitati si care va cheltui mai mult! javra asta ordinara merita sa plateasca despagubiri sa il usture si in c*r. familie de descreierati!
28
2
La Ballroom Don Corleone din Mamaia si au gasit.
8
7
Nesimtit si escroc; este plin orasul si tara de ei; problema e ca justitia noastra corupta si disfunctionala in loc sa-i pedepseasca exemplar ii apara; la fel parlamentul prin legile cu multe aberatii pe care le da; de asta prospera si continua cu tepele stiu ca nu patesc nimic atunci cand isi incalca angajamentele; tipic romanesc; vrei seriozitate cu o probabilitate foarte mare ? pleaca in vest
23
0
Si poponii vor casatorii, nunti, alea, alea
9
5
eu daca il vedeam pe asta, nu incheiam nici un contract, plecam direct
25
0
La fel ca taica su. Trage tepe si rudelor. Asa si au facut toate afacerile. Cu banii altora.
31
5
Un lakioi basit,știe el când era sași ia Nana in SATU de vacanta cu tasu lângă el
24
3
Ma-sa e buna....din care se stie da cu dosu pe la Ovidius....iar fiisu un retard o**z.
25
3
inseamna ca ai de-a face cu ti gani. Poza din articol o confirma.
22
2
Sa se autosesiseze procuratura urgent
24
2
Daca din motive administrative nu se mai poate tine evenimentul ( poate sunt probleme cu utilitatile si nu poate functiona in parametrii normali restaurantul ) de ce se considera teapa? Banuiesc ca o sa restituie avansul incasat.
19
47
Vad ca a aflat lumea ca i-o scăpa baietii la dos.de mic avea apucături din astea.
31
4
Este rezultatul educatiei. Asa a fost educat. Sa fi fost un neica nimeni, era mai civilizat. Oameni fara respect si frica de D-zeu. Intreaga vina o poarta parintu care au acealasi caracter. Oameni buni, ati vazut cand s-a construit acel hotel in parc? Ati vazut. Ati tacut? Ati tacut. Acum ei se cred miezul din ..... si se 3,14sha pe noi.
34
2
Ce patron e kakaciosul ala..a făcut și el niște bani cu cafeneaua aia de maneliști și pești și se umfla aiurea.un lache cu barba se mai arde și în dos umbla vorba
36
5
El e sageata, omul din umbra e tacsu. Oricum se stie ca sunt tzepari. Sa-i dea D-zeu sanatate Corinei! Stie ea!
32
4
Il stiu pe acest oligofren de ani de zile si la fel de arogant a ramas. Ce le-a facut acelor oameni nu merita nimeni si speram cu totii pe aici sa plateasca pentru ce a facut cu varf si indesat.
41
1
Eu an făcut ASE-ul la Spiru
9
8
Nu există ASE la Ovidius. ASE înseamnă Academia de Studii Economice. La Ovidius există Facultatea de Științe Economice. CLAR.
25
1
Huăă! Sper sa câștige mirii în instanta , sa le treacă de țepuit acestor panorame de oameni.
36
3
Umflatu are folii ca vin milogii aia de politai sa manance la el moca la zodiac
51
0
Prostul asta umflat a facu ASE-ul la Ovidius avand combinatii cu umflata aia la propriu si de spaga. Spatariu face toate mesele pe moca la Zodiac asa a terminat retardatul asta facultatea. Rusine Ovidius.
49
4
Teodor Stefan luatia-ash familia in p0la de milog ce esti !
32
4
MI-AM LUAT BANII,V-AM PACALIT,FIRA-TI AI DEAQ DE SARACI,AM EU BMW SH CU 300K SI PORT TZOALE DE CHINA,SA VA DAU LA MOOIE MA KC IN NUNTILE VOASTRE
14
19
Un drogat care își umblă in anus . Umbla cu vibratorul la el și pune fetele de pe public sa ii dea tare in funduleț !
41
5
Am sa ii arat eu ce înseamnă șmecherie pufuletelui asta cât de c*rând ! Miri sunt nepoții mei pe care ia ars . O sa îl invat cât de c*rând ce înseamnă sa fii bulangiu cu acte ! O păsărica mică o sa fac din el !
48
5
Succes copiilor sa castige procesul si pe tampitul asta sa il manance sobolanii! Nici nu vreau sa imi imaginez cum se simt saracii… Dumnezeu nu doarme,se va face dreptate! Putere
44
4
E un jeg băiatu asta cum spunea și altcineva in comentarii Are un septar alb THE la nr cu folii pe fata poliția nu vede??? Îl tine mereu in fata la restaurantul BArca la lac
49
4
Caracter zero! Dumnezeu nu doarme si chiar sper ca copiii astia sa castige tot ce tine de proces! Sobolan de om
45
3
este comunitar, adica C….a, corb
37
4
in judecata direct! nici nu vreau sa imi imaginez prin ce au trecut saracii copii…
43
4
sa ii dam la cioc lu mortu asta p***t
42
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212