REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Mecanismul țeparilor de la Imperial Events a fost dovedit! Video

Mecanismul țeparilor de la Imperial Events a fost dovedit! Video

Mirela PASCAL 1 august 2023 | 00:00 15970

Replica de Constanța aducea recent în atenția publică mârșăvia pusă la cale de patronii localului Imperial Events, situat în Satul de Vacanță, împotriva unor cupluri care programase petrecerea de nuntă la acest restaurant cu mult timp în urmă. Cu o nesimțire ieșită din comun și cu o nonșalanță debordantă au anunțat tinerii că trebuie să-și caute alt local, întrucât ei nu mai pot onora obligațiile contractuale din motive ”administrative”. În realitate, patronul Theodor Barbu, ”mare” afacerist de 20 și ceva de ani, jongla cu nunțile după bunul plac. Lua... nu una, nici două, ci trei sau poate chiar mai multe evenimente într-o singură zi și îl păstra pe cel care cotiza mai mult. Ca la târg! Reporterii Replica au „descins” sâmbătă, 29 iulie, la Imperial Events, dată la care trebuia să aibă loc nunta mirilor A. și F., lăsați baltă cu două săptămâni înainte de eveniment. Și, ce credeți: i-am dovedit?! Localul găzduia o petrecere cu tot tacâmul... miri, nași, invitați. În același timp, undeva în centrului Constanței, se desfășura nunta familiei C., la Ten Hotel Ballroom, un local de vis, eveniment care a putut fi posibil cu sprijinul familiei Terzi, care a înțeles să întindă o mână de ajutor și să-și pună la bătaie unul din localuri.

Mecanismul teparilor de la Imperial Events a fost dovedit! Videonuntă la Imperial Events

Câteva cupluri din Constanța au fost la un pas să-și reprogrameze nunțile din pricina patronului arvunit cu luni bune înainte să le păstreze localul liber pentru data de 22 iulie, respectiv 29 iulie a.c.. Vorbim despre Imperial Events, situat în spatele Hotelului Oxford, de pe bulevardul Lăpușneanu, afacere controlată de Theodor Ștefan Barbu, fiul patronului hotelului Zodiac, Nicușor Barbu. Despre cum și-a bătut joc familia Barbu de acești tineri, Replica a relatat pe larg recent și, deși au trecut două săptămâni de la pățanie, niciun reprezentant al minunatului local nu a binevoit să vină cu o poziție clară, corectă și onestă față de cuplurile țepuite, deși Replica le-a dat posibilitatea de a-și spune punctul de vedere.  

Mecanismul teparilor de la Imperial Events a fost dovedit! Videonuntă la Imperial Events

Explicația dată de Theodor Barbu cuplurilor păgubite a fost doar o minciună gogonată, care nu ar putea fi crezută nici măcar de un copil de grădiniță. Iar noi i-am dovedit! Reporterii Replica au „descins” sâmbătă, 29 iulie, la Imperial Events. Am vrut să ne convingem singuri, dar și pe dumneavoastră, cititorii noștri, că totul a fost o mârșăvie pusă la cale de Theodor Barbu și ai lui și că așa-zisele probleme administrative au fost doar praf în ochi aruncat tinerilor care au fost nevoiți, cu doar câteva zile înainte de nuntă, să-și caute altă sală de evenimente. Cum era de așteptat, localul nu era gol și nici închis, ci găzduia o nuntă. Am intrat și noi în salonul cu pricina și nu oricum, ci eleganți, parfumați, aranjați la patru ace.  

Mecanismul teparilor de la Imperial Events a fost dovedit! Video

Ne-am intrat în rol și am părut surprinși în momentul în care am observat că la intrare ne întâmpinau alți miri față de cei pe care-i cunoșteam noi, așa că i-am luat la întrebări. Ne-au spus că s-au schimbat datele problemei, că nunta la care noi am fost invitați nu se mai ține în acel loc. Nașa a confirmat că patronul a luat mai multe nunți în aceeași zi, în timp ce mireasa ne sfătuia insistent să luăm legătura cu mireasa noastră, pentru a ne anunța localul unde avea loc nunta. Un angajat al localului, cel mai probabil, încerca să ne convingă că nu a fost nicio încurcătură, intervenind peste nașa care continua să ”dea din casă”, precizând, în final, că ei au arvunit primii salonul, așa că au fost fericiții câștigători. ”A fost un impediment. S-au luat mai multe nunți, dar noi am plătit primii. Foarte urât, da, și noi am pus puși într-o postură....”, încerca să ne convingă nașa. ”Nu, ei...”, a intervenit angajatul localului. ”Mai bine îi sunați pe miri să vă spună unde este localul”, a fost replica miresei.

Video:

Imperial Events nu a reușit să strice nunta tinerilor care aveau programat evenimentul pe 29 iulie. Ten Hotel Ballroom și-a deschis larg ușile

În același timp, undeva în centrului Constanței, la Ten Hotel Ballroom, situat pe strada Traian, se desfășura nunta familiei C.. Un local de vis, care și-a deschis larg ușile pentru a-i găzdui pe cei 200 de invitați ai tinerilor căsătoriți, eveniment care a putut fi posibil cu sprijinul familiei Terzi.

Mecanismul teparilor de la Imperial Events a fost dovedit! Video

Cei de la Imperial Events au vrut să le facă un rău iremediabil, dar, în realitate, le-au făcut cel mai mare bine! Și poate așa a fost să fie, ca mirii care aveau nunta programată pe 29 iulie la Imperial Events să-și organizeze petrecerea într-un cadru de vis, de lux, unde totul a fost la superlativ...

Mecanismul teparilor de la Imperial Events a fost dovedit! Video

De la ringul de dans spațios, pe care invitații s-au putut desfășura, până la mâncarea preparată și servirea excepțională.

Video:

Experiența trăită de aceste cupluri ar trebui să fie o lecție pentru viitorii miri, atunci când își aleg restaurantul. Să aibă grijă atunci când încheie un contract și să nu creadă că, dacă au rezervat localul și au plătit avans o căruță de bani, petrecerea de nuntă este asigurată. Eventual, dacă este posibil, să consulte înainte și un avocat sau, dacă nu, să prezinte unui cunoscător al legilor civile actul semnat. Cât despre patronașul de la Imperial Events, nu este la prima abatere.

Mecanismul teparilor de la Imperial Events a fost dovedit! Video

Și în vara anului trecut a stricat nunta unui cuplu, abordând fix aceeași tactică, iar patronii firmei au fost chemați la bară pentru daune morale și materiale. Dosarul încă este pe rol.

Mecanismul teparilor de la Imperial Events a fost dovedit! Video

Până când speța va fi tranșată de magistrați, poate vor intra pe fir și autoritățile. Așteptăm cu interes ca organele de cercetare penală, fiscală, Protecția Consumatorului să se autosesizeze în acest caz și poate vor pune frână ingineriilor cu nunți făcute de afaceriștii ”lui Pește Prăjit” de la Imperial Events.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca medicina din ziua de azi este afacere ce pretenții aveți de la alte domenii...in ziua de azi dacă ai bun simt ești prostul satului.
1
0
În cafea nu se pune zahar. Deloc.
1
0
O hurdughie inghesuita printre casute,fara multa ventalatie,costa... numita restaurant.Chipurile"lux" "fite". Aiurea,p****i ingramaditi.Aceiasi rulada veche data si a doua zi la ghiol la fosta Casuta Tulceana pescareasca azi restaurantul B'Arca. Prosteala pentru p****i,sa ia banii la fraieri.Vezi doamne au bar de primire ,au un c***t.Un meniu de nunta de tot cacatul si o gramada de bani.La friptura a fost o vechitura facuta de cateva zile apoi reincalzita ,2 rulade de 30 grame de carne cu spanac umplut si cascaval ti-o servesc friptura,garnitura cartofi cu faina la cuptor"gratinati".O mizerie.Vin botezat in sticle deja desfacute,o pisoarca.Friptura este friptura . Carne fripta pe gratar sau fripta la tigaie.Nu va mai lasati prostiti de toti parvenitii, sa va dea rulada umpluta si sa spuna ca va da friptura.Nu au personal si le gatesc inainte cu multe zile,borhot.Prostii au fost multumiti de "fite".Pestele nu se cunostea in farfurie,urme de peste.Escroci la drumul mare.
6
0
t****i e smecheri si le da la m**e la romani
5
4
mazare este roman imputit ca toti de altfel...
6
0
Futuva in gura de romani javre si mincinoase! dute dracu si tu si natia ta de romani. voi sunteti la zodiac, nu m*******i. Cunosc multi m*******i, am crescut cu ei, cu turcii. voi romanii sunteti cea mai borata natie
4
14
ba cacatule, asta e natia ta de roman imputit care esti bagamias p**a in mata de mincinos. sa mori si tu si tot neamul tau. nu te mai lega de t****i ca ma pis pe tine si pe mata
5
5
e p***t si prostii chinuie animalele.
5
1
ce legatura au cimpanzeii? esti vreunul care schingiuiesti animalele? vezi ca jignesti animalele, care nu au facut nimanui nici un rau. dar daca scrii fara sa gandesti, e de inteles.
8
0
Sa le dam la m- - e la tiganii astia de la zodiac,si c****a asta urata luat la palme
17
2
Eu mergeam in instanta cu ei. Tacerea noastra, nu face decat sa-l incurajeze pe acest individ sa dea tepe.
23
1
Un t***n gras a reusit sa dea tepe! După figura realizezi cata scoala are saracu, el n a vrut sa insele da l a tradat aritmetica... Tigane pitic si obezzz...iar esti frustrat ca nu se uita fetele la tine?
23
1
A scris cineva mai jos, Mamaia arata cum arata si din cauza unora ca asta si nu numai Mamaia , Stefan cel Mare la fel cu preturi nesimtite la chirii cu proprietari care nu sunt in stare sa de a cu o matura in fata vitrinei sau cu o sticla de apa( va place la turci si la greci chiar si in italia cand mergeti si vedeti cu racoreste cu apa dimineata trotuarul) de curatat zapade nu mai vorbim, Piata ovidiu, Bul. Mamaia cu cladiri care acum stau goale pt ca au fost facute fara cap locuri de parcare ioc, au facut blocuri supraetajate intre case fara locuri de parcare in mare parte, sunt aceeasi oameni care au si cate o retrocedare in spate . Angajatilor le dau teapa , statul il fenteaza cu taxele , clientului ii dau teapa la calitate mancarii si prin preturi nesimtite
17
3
m********i pusi pe japca din cauza lor si Mamaia arata in halu asta fostii ospatari si oieri au ajuns patroni si mari constructori
17
4
Sa-l s**i pe Cristinel si toata echipa AUR sa-ti faca curul ala de fost militian pe care nu-l ai varza
10
9
Asa e cand te bagi cu m********i Zodiacu si Imperial erau ale lui Dragomir Cristinel, sifonul protejat de DNA si care acum va fi presedintele AUR Constanta alaturi de alti traseisti politici rejectati de peste tot Ce sa ne asteptam de la sagetile machidonesti ale gunoiului Dragimir Cristinel mai ales acum dupa ce l-a lasat si nevasta
20
7
Și mie mi-a făkut unu așa acum 7 ani. Bineînțeles l-am făcut și eu am văzut ce mașină are și l am prins odata in trafic i-am făcut semn sa treaca (eu aveam prioritate) și dupa jumatate de secunda m-am razgandit (ca și el) și am intrat cu cobra mea vecche în el i-am facut praf masina de 30.000 de euro si i au luat si carnetul. Daca ar face toti asa nu ar mai da nimeni tepe.
25
3
Vorba Cezarei: cum ati putut vorbi cu uratul asta?!
16
2
Am interactionat cu acest om de cea mai joasă speță, dimineața când am platit si a reusit să îmi strice, practic cea mai frumoasă zi din viată.Un măgar!!!
25
0
daca il vedeam pe asta, eu plecam pe loc fara sa mai intreb ceva
21
0
Astai romania !
13
6
Povesti din rezervatia de cipanzei. Nu-i pentru oameni .
26
5
Japca! Foamea astora de bani este incomensurabila! Ce se naste din pisica soareci mananca. Nu ca ar fi altii mai brezi... halal parinti halal fiu...rusine dinu patriciu...
33
0
Stiu articolul cu individul asta,l am citit. Ma bucur enorm de mult pentru miri! Sper ca au avut o nunta minunata si sa nu uite sa se duca mai departe cu imbecilul asta in instanta! Dumnezeu este cu ei! Casa de piatra miri frumosi!
50
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212