REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
8.4° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Bogdan Balanişcu, ales preşedinte al Organizaţiei Municipale a PSD

Bogdan Balanişcu, ales preşedinte al Organizaţiei Municipale a PSD

Victor ROTARU 6 noiembrie 2023 | 00:00 322

Organizaţia Municipală Iaşi a Partidului Social Democrat (PSD) are o structură de conducere, în urma votului, secretarul de stat Bogdan Balanişcu fiind ales în funcţia de preşedinte.

Bogdan Balaniscu, ales presedinte al Organizatiei Municipale a PSD Bogdan Balanişcu

În urma alegerilor interne organizate de Organizaţia Municipală Iaşi a PSD, Bogdan Balanişcu a primit 144 de sufragii din cele 150 valabil exprimate, în timp ce contracandidatul său, Constantin Şerbescu, a primit 6 voturi. La eveniment au fost 156 delegaţi prezenţi.

Bogdan Balanişcu este secretar de stat în Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor. El este absolvent al Universităţii Tehnice "Gh. Asachi", Facultatea de Electronică şi Tehnologia Informaţiei.

Bogdan Balanişcu a intrat în politică în calitate de membru al TSD Iaşi, ulterior el devenind preşedinte al TSD Municipiul Iaşi, vicepreşedinte TSD Judeţul Iaşi, vicepreşedinte TSD Naţional, vicepreşedinte PSD Municipiul Iaşi, consilier local Municipiul Iaşi (2010-2012, 2020-2021), consilier a doi miniştri şi pentru un preşedinte de agenţie.

"Au fost printre cele mai democratice alegeri pe care organizaţia noastră le-a avut în ultima perioadă. Votul primit mă onorează şi în egală măsură sunt conştient că trebuie să îl merit în fiecare zi pe perioada acestui mandat. Acelaşi lucru este valabil şi pentru ceilalţi colegi care fac parte de acum din noua echipă de conducere. Îmi doresc să câştigăm anul viitor Primăria Municipiului Iaşi şi să avem majoritatea în Consiliul Local. Mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în perioada de interimat pentru reconstrucţia filialei municipale", a declarat Bogdan Balanişcu.

În cadrul conferinţei au fost aleşi şi prim-vicepreşedintele, în persoana lui Nicolae Ivanciu, secretarul executiv - Diana Manole Popescu, vicepreşedinţii - Marcel Poliac, Ioana Diana Hliboceanu, Florin Boca, Costică Florea, Cristian Mitică Bulgariu, Florin Rîşcu, Octavian Matei.

"Felicitări echipei de conducere pe care delegaţii prezenţi la conferinţă au învestit-o pentru a consolida şi extinde politicile social-democrate din municipiul Iaşi. Unitatea trebuie să fie de acum cuvântul de bază cu care pornim la drum. Avem obiective îndrăzneţe asumate de noua structură de conducere. Organizaţia Municipală Iaşi al PSD trebuie să redevină principalul reper politic. Ieşenii trebuie să ştie că suntem aproape de ei, că muncim pentru a aduce finanţări şi proiecte în Iaşi, iar astăzi, din zona de opoziţie în Consiliul Local Iaşi, susţinem toate proiectele benefice pentru comunitate şi sancţionăm orice derapaj al administraţiei peneliste, care are un ritm de lucru foarte lent şi ineficient", a afirmat Bogdan Cojocaru, preşedinte interimar PSD Iaşi, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciuciu voturi. Sa va voteze cei la care le-ati dat pensii speciale. Noi de la care prin taxe si impozite marite ne-ati furat banii ca sa-i dati la profitorii ordinari de speciali, nu va mai votam.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468