REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Bogdan Despescu revine în conducerea IGPR

Bogdan Despescu revine în conducerea IGPR

Replica API 4 februarie 2019 | 13:25 818

Mutare de proporții în „ograda” ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan! Ministerul de Interne a făcut un pact cu inspectorul general al Poliției Române, Ioan Buda, și i l-a adus la cabinetul său, drept consilier personal, pe fostul șef al IGPR, Bogdan Despescu, anunță bugetul.ro.

Despescu a fost destituit din fruntea IGPR, în urma scandalului polițistului-pedofil. Acum, Bogdan Despescu a fost numit consilier personal al chestorului Buda.

Mai amintim că Bogdan Despescu a fost și șeful IPJ Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Biroul de politie Vama Veche a fost ambitia d-lui Despescu.Acum un individ slinos face tot posibilul sa -l desfiinteze dintr-o ambitie de copil prost cu apucaturi de gigolo castrat fara sa realizeze ca face un deserviciu urbei in care si el traieste.
13
2
Cati ani are daca un copil a fost cel mai bun comandant al pol.ct.e clar cat de buni erau ceilalti .A scuzatima voi politisti iesiti la 45 de ani la pensie uitasem.
2
9
Viermilor, ati ascuns articolul cu Despescu pentru comentarii la adresa sefului ipj? Nicio problema, spuneti-i animalului de Dancu, ca cine a trebuit la citit deja.Panarame ordinare. Ce putin mai are...
17
0
Felicitari Bogdane ,meritai mai mult poate te intorci la Constanta
15
3
fostule coleg, tu acum esti la cresa acum? Inteleg ca au fost probleme cu pedofilia in ograda Militiei.
1
9
Un profesionist dedicat muncii sale - acesta este Despescu
13
5
exprima fatza acestui Garcea!
0
14
Despescu era bun sef la politia locala nu la IGPR
3
14
De la Bucuresti la Constanta drumul este scurt. Dle. Despescu nu toti bucurestenii te vor, noi la Constanta te vrem. Hai acasa la Constanta sa faci iar ordine si disciplina. Doamne ajuta!
17
6
Pai, ar fi castigat procesul oricum...
3
13
Trebuia reparata aceasta nedreptate. Il cunosc politia romana are nevoie de profesionisti ca el. Felicitari dle Buda mult succes Bogdan. Dar ce te faci cu seful ipj Constanta un complexat de saizeci de ani. Dle Buda, cu el patati imaginea politiei dar si a dvs.Un control la ipj pe managementul sau si chestionare sociologice la angajati.Stiti ca va pandit postul pana cand ati fost numit la finele anului? Vedeti valetul Zaharia, omul cu care construieste blocuri.Imagini live vor apare curand.Aveti parghii uzati de ele.Cu respect.
19
9
Bun de futut sau ce,un pupincurist,ce a facut ca apa calda este inventata de mult timp dar nu toata lumea stie asta
9
16
Este unul dintre cel mai bun politist pe care l-a avut ipj C-ta
28
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272