REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Boloș: Studiem modelele Greciei, Portugaliei și Italiei pentru sistemele de irigații incluse în PNRR

Boloș: Studiem modelele Greciei, Portugaliei și Italiei pentru sistemele de irigații incluse în PNRR

Replica API 27 iulie 2022 | 00:00 773

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș (PNL), a declarat miercuri că România studiază sistemele de irigații incluse în PNRR de Grecia, Portugalia și Italia.

Marcel Boloș

Întrebat dacă se va renegocia PNRR astfel încât România să poată include pentru finanțare și proiecte de irigații, ministrul a răspuns:

„Este un subiect extrem de greu, extrem de sensibil și chiar am fost criticat recent că în cele 66 de zile de mandat nu am făcut nimic. Nu este așa. Aceste tipuri de negocieri nu se fac de pe o zi pe altă. Credeţi-mă că problema asta a irigațiilor nu este un lucru de joacă, vin la emisiune tocmai de pe câmp, am fost azi să văd la față locului cum se pune problema unui astfel de sistem de irigații. În acest moment am făcut inventarierea la față locului a tipului de probleme cu care ne confruntăm în acest domeniu de investiții, am studiat și studiem în continuare modelele Greciei, Portugaliei și Italiei care au sisteme de irigații puse în PNRR și mai facem un lucru extrem de important, în PNRR sunt capitole care se suprapun cu politică de coeziune și încercăm să facem această ajustare care e de bun simt, e o datorie morală că în perioada de criză să nu facem investiții exotice”, scrie antena3.ro, citată de stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca altii au pus ceva in PNRR, noi trebuie sa copiem de la ei? N-avem creier sa ne vindem ceea ce am facut noi? Sau n-am facut nimic si n-avem ce vinde, e mai usor cu copy-paste, ca la doctorate?
0
0
Studiati modelul lui Ceausescu!
1
0
E vrajeala. Hartile de imbunatatiri funciare exista de dinainte de razboi. Si tocmai Italia ati ales-o ca model? Unde seceta a secat si marile rauri?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272