REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Branșarea localităţilor din Constanța la rețeaua de gaze naturale prinde contur!

Branșarea localităţilor din Constanța la rețeaua de gaze naturale prinde contur!

Replica API 24 august 2018 | 17:46 1002

Sfârșitul de săptămână aduce la malul mării inițiative mărețe. Mai exact, vineri, 24 august a.c., se desfășoară o conferință de presă ce are ca temă extinderea rețelelor de alimentare cu gaze naturale în localitățile de pe litoralul românesc al Mării Negre. La conferința de presă participă președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, prefectul Dan Dumitru Jeacă, senatorul Nicolae Moga, precum și primarii localităților Pecineaga, Techirghiol, Eforie, Tuzla, 23 August și Limanu.

Senatorul PSD Constanța Nicolae Moga a declarat că dacă se construiește această alternativă, plus extragerea de gaze din Marea Neagră, România ar putea deveni independentă la acest capitol. Din decembrie 2019 una din conducte va deveni conducta de tranzit și tot județul Constanța va avea acces la această conductă.

„Existența unei conducte de gaze este necesară comunelor din județul Constanța. Aș solicita UAT-urilor, pentru a merge lucrurile mai rapid, să se transforme. Atunci când faci lucrurile la comun, se poate implementa proiectul mult mai repede”, a declarat Marius Horia Țuțuianu, președintele CJC.

De menționat că prima comună din județul Constanța care a finalizat documentația și unde încep deja lucrările pentru branșarea la rețeaua de distribuție a gazelor naturale este comuna Limanu, cu 2 Mai și Vama Veche. Urmează și restul comunelor de pe tronsonul Pecineaga – Techirghiol, respectiv Pecineaga, Techirghiol, Eforie, Tuzla și 23 August. De asemenea, în orașul Ovidiu urmează să fie realizată stația de măsurare, astfel că, de luna viitoare, Poiana va avea gaze naturale.

P.S.

Citește și: Începe branșarea comunei Limanu la rețeaua de GAZE NATURALE

Moga anunţă că România va fi independentă de Rusia: va scoate gaze din Marea Neagră pe la Tuzla şi pe la Vadu

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine dracu scrie articolele astea fara sa se documenteze??? 23 August are gaze de mult...
1
0
in Corbu cand??
1
0
ADUCE SI IONESCU IN HARSOVA DAR GAZE DIN CUR PAAAARRRRRRRRRRRT IN NASUL LUYI
0
1
bine ca bagati gaze in localitati,nu zic ca nu e bine , dar in constanta in centru pe ferdinand ati uitat sa bagati
1
0
La Castelu,primarul Anghel,ne minte de 20 ani ca vine cu conducta de gaze.Mai rau ca s-a molipsit si vicesa si a inceput sa ne minta si ea.
2
0
In Cta de ce nu ne dati voie sa ne debransam de la radet?
4
1
La 23 August avem gaz de 3 ani de zile. Sa va informati inainte sa scrieti.
4
0
Constanta ,Tomis Nord !!!
2
0
Ce vina are primarul ca noi nu avem gaze. Primaria incearca sa infiinteze reteaua de gaze, dar nu are nici o posibilitate. Daca localitatile din jur ar fi avut
1
1
Ca la Poiana...Hahahahah Au sapat au promis si au plecat.... Poiana Fraierica Geamantan... Hajahahahahahah Gaze in poiana doar de la primarie. Dupa fasole. Hahahahahah
2
2
De ce nu spuneti de cand incepe lucrarea sau sunt vorbe in vant.
4
0
Cand mancati fripturi si beati vin la punctul turistic v-a placut! Acum sa suferiti!
1
0
unde vezi tu murfatlarul? al nostru doarme in scaun.
1
0
Daca le extragi din Marea Neagra si mi le facturezi la pret de Siberia,nu-i mare branza!Castigi la capitolul confort,nu mai faci focul la lemne,carbuni,peleti,coceni si stai sa cureti cenusa etc.,dar nu mi se pare normal sa ai gazele aproape ,ca tara iar cel care vine sa le exploateze sa ti le vanda la pretul pietei de parca sunt importate din Rusia!
9
0
Bine ca este si Murfatlarul pe lista.Vai de capul nostru cu primarul nostru.
4
1
daca bagati gaze ca la poiana ... nu va mai crede nimeni ...
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218