REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
10.8° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Breaz, despre necesitatea răspunderii magistraților: Am văzut persoane care au ajuns după gratii, familii distruse. VIDEO

Breaz, despre necesitatea răspunderii magistraților: Am văzut persoane care au ajuns după gratii, familii distruse. VIDEO

Replica API 21 martie 2019 | 09:33 363

Daniel Breaz

Ministrul Culturii, Daniel Breaz, a comentat în cadrul unei conferințe de presă desfășurată la sediul PSD Constanța, și protestele magistraților față de modificarea legilor justiției.

Răspunzând unei întrebări, Breaz a precizat că "este un segment mic din numărul total de magistrați care a protestat". Este necesară răspunderea magistraților, a subliniat Breaz, arătând că, de-a lungul timpului, a văzut "persoane nevinovate care au ajuns după gratii, familii distruse".

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Orice om traitor pe Terra,inclusiv in Romania,trebuie sa raspunda pentru faptele lui de traitor simplu sau de angajar oriunde ar fi. Magistratii nu sunt fapturi divine,functiile nu-i scutesc sa fie schizofrenici,corupti,rai,complici ai unor mafioti. Sunt oameni ca toti oamenii si trebuie sa raspunda in fata legii. Presedintii de tara la fel,ca doar ei nu se caca cu ciocolata belgiana,sunt la fel ca toti oamenii,supusi greselii sau chiar iubitori de fapte rele. Fara raspunderea magistratilor nu avem justitie,ci doar simulacru,adica un mare cacat national.
1
1
Magistratii care dau Hotarari incorecte, care pun in situatii penale sau altfel de situatii persoane fizice sau juridice corecte, trebuie sa raspunda pentru erorile involuntare sau erorile de foarte multe ori intentionate pe care le fac.
1
1
A adus RECT-orel justitia romana de seamana leit cu el, plina de bube! Ma intreb, oare in completurile alea de cinci, nu erau toti cinci judecatori, era vreaunul de alta meserie, nu erau toti judecatori independenti si inamovibili, de ce nu au fost corecte? Si ma mai intreb, in tara asta or fi mai mult de doua milioane de prosti? De hoti sunt convins ca nu ar fi mai mult de vreo douazeci de mii dar sunt bine reprezentati, incepand cu dragnea si valcov. Halal tara!
6
0
Iata ca am vazuto si pe asta. Masoni albastri ataca masoni rosi. Cu alte cuvinte buturuga mica rastoarna carul cu boi. Sa vedem citi ajung dupa grati indiferent din ce loja fac. Toti sunt niste satanisti notorii.
6
0
Multe familii sunt distruse din diverse motive, datorita multor nereguli din tara noastra: mafie, coruptie, lipsa a legislatiei, droguri la indemana copiilor, soferilor, o tara in care lipsa banilor e a doua moarte, pauperizarea, ignoranta in sistemul de educatie, raport prost intre calitate pret a marfurilor, etc prea multe necazuri au romanii, transportul, naveta supraaglomerata, etc, etc
6
0
Sa va vad cu n dosare penale facute pe genunchi sa vedeti ce pula mea o sa mai comentati mancatorilor de cacat.Sa raspunda toata pulimea din justitia de cacat condusa de javra kgb ista Augustin Lazar un impotent securist vopsit la cap...pula vopsita lazar care nu raspunde de golaniile lui si a le subordonatilor lui.
4
7
ar fi normal ca fiecare sa raspunda pentru orice hotie,nici in ziua de azi nimeni nu a dat explicatii cum curu bivolaru a fost facut liber dupa nici macar un an de parnaie din sase,dupa care a disparut,che mazarel stim macar unde este dar furtul urias s-a vazut de injustitie ca fiind derizoriu,calca omul pe trecere si scapa ca nu este validata hartia medicala,magistrati mai hoti decat talharii
8
1
in guvernu pesedealde toti ministrii sunt specialisti in justitie? daca si ministrul culturii se pricepe la justitie inseamna ca nu are activitate pe cultura? fratilor sunt atatea de facut in tara asta si in loc sa construim ceva concret latram toti la justitie si despre justitie.
9
4
si eu am vazut familii distruse din cauza voastra-bebelusi morti din lipsa unui incubator, suma pe care voi- imbuibatilor- o platiti pe o sampanie- va permiteti''ptr ca putem''
13
6
De curiozitate cu cat va plateste PSD pentru aceste articole? Sau aveti un PSD-ist angajat la ziar?
12
6

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389