REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

BUBUIE un SCANDAL în Mamaia! BLOC de 15 ETAJE în mijlocul cluburilor de fiţe!

BUBUIE un SCANDAL în Mamaia! BLOC de 15 ETAJE în mijlocul cluburilor de fiţe!

Replica API 10 iulie 2019 | 12:42 4429

În timp ce Comisia de urbanism abia a primit cererea pentru certificatul de urbanism, investitorul DEJA VINDE PIELEA URSULUI DIN PĂDURE!

În timp ce Comisia de urbanism abia a primit cererea pentru certificatul de urbanism, investitorul DEJA VINDE PIELEA URSULUI DIN PĂDURE!

Haosul din staţiunea Mamaia nu se opreşte, ba chiar tinde să ia amploare. Construcţiile care zgârie retina şi au transformat staţiunea într-un cartier de blocuri sunt „pistol cu apă” în comparaţie cu planul unor investitori care anunţă, încă dinainte de a avea avize, că vând apartamente în viitoare zgârie-nori!

„Dezvoltarea turistică a staţiunii Mamaia și mărirea capacităţii spaţiilor pentru cazare, agrement, divertisment şi alimentaţie publică, în perioada sezonului estival, a devenit o prioritate” - cel puţin aşa motivează afaceristul Ilie Panait în solicitarea sa de emitere a certificatului de urbanism pentru un hotel S+P+12-15E+terasa circulabilă - hotel-apartament cu alimentație publică la parter, pe aleea Lamia nr. 16, Mamaia. Cererea privind emiterea autorizaţiei investitorului va fi analizată de Comisia de Urbanism în şedinţa din 11 iulie.

Caracteristicile viitorului zgârie-nori

Terenul pe care se va construi mastodontul are o suprafaţă de 1800 m.p. Capacitatea obiectivului va fi de 220 unităţi locative pentru zona locuibilă. La parter se vor realiza 2 spaţii de alimentatie publică, cu capacitate de 142 persoane, circulaţii comune, spaţii complementare funcţiunii de locuinţe, o zonă de spaţii tehnice şi parcări la nivelul subsolului. Construcţia clădirii şi amenajarea interiorului vor avea ca scop realizarea unor locuinţe de vacanţă funcţionale, la standarde ridicate cerinţelor de astăzi în materie de funcţiuni, dotări şi finisaje. Sunt prevăzute 270 locuri de parcare.

Blocul nu e încă o certitudine, dar investitorul anunţă că vinde apartamente!

Ce este şi mai interesant, abia acum vine: blocul urmează să fie construit între cluburile de fiţe de la capătul staţiunii Mamaia, lângă Loft, Nuba, asta spre nemulţumirea patronilor din zonă! Conform datelor noastre, pe terenul pe care va fi construit blocul există deja un local – fostul “La Mama”, în prezent “Nikos Taverna”. Cu toate că momentan investitorul nu deţine nici un act care să îi confere siguranţa că va construi ceva, pe site-urile dedicate imobiliarelor el deja vinde apartamente în viitorul bloc, la preţuri deloc de neglijat! (peste 100 de mii de euro - clic pe imagini!).

Cine este Panait

Panait nu este străin imobiliarelor. În 2013, obținuse certificatul de urbanism pentru „Construire Imobil 2S+P+11-13E, cu destinație locuințe colective”, care urma a fi construit pe strada Traian nr. 68A, zona BCR. Terenul de 583 mp aparținea inițial firmei SC Quadrifoglio SRL, care a fost radiată, iar terenul a fost cumpărat ulterior de afaceristul Ilie Panait. Titularii proiectului de pe Traian erau Ilie Panait alături de soția sa, Aneta Panait.

Mirela PASCAL

foto: imobiliare.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un cacat...si ce daca??? mergem la bulgari ca e mai ieftin
0
0
o sa le bubuie muzica in cap la 12 noaptea tot timpul verii
1
0
sa vezi ce bloc fac pe arsura de la Banboo si langa altul boss
1
0
Primaria ar trebui sa dea autorizatii pentru blocuri doar in oras,nu in statiuni turistice,aici ar trebui sa existe doar hoteluri,minihoteluri,restaurnte, pensiuni.Cei care construiesc blocuri nu urmaresc decat sa-si dubleze banii.Nu asa se face turism...
3
0
lasa ma sa faca, sa faca blocuri, bai inteligentilor, si banii nu mai in avans, jmekerieeeeeee, nauzi, direct de la investitor, garantat, toti saracii comenteaza, dar cine se uita la ei, nau valoare
1
1
nu bubuie nimic , shpaga unge tot
3
0
Radio Erevan esti la fel de prost ca radioul sin Armenia , nu degeaba te numesti asa... Prostule fiecare constructie trebuie sa se incadreze zonei respective ! Acolo sunt numai cubluri , prostule ... Poti sa construiesti un sexy shop langa o scoala ?
2
1
din pacate toate aceste constructii ilegale v-or fi demolate tot de cei care au permis asa nenorocire. Tipic romanesc coruptie si nepasare.
7
0
Tocmai am achitat un avans de 50 k euro. Credeti ca domnul Panait va primi autorizatia de constructie?Multumesc
1
5
Interesant este ca proiectul apare la sectiunea publicitate la acest ziar.
6
0
N9rd in 3 ani o sa fie pustie!Fagadau!
1
1
cluburile se vor muta in 2021 la Mangalia Nord. Probabil in acest fel se vor termina abuzurile acestea in Mamaia. Ramane de vazut cum se vor descurca in Mangalia.
2
2
Nu vrem umbra pe plaja. Fagadau opreste-te cu blocurile pe nisip !!! Directia Mediului, Directia Apelor , DNA ce parere o sa aiba ? Ce se va intampla cand va trebui sa daramati si sa platiti toti?
4
3
Il intreaba autoritatile pe PANAIT ILIE cum a transformat parcarile obligatorii din blocul TRAIAN nivelurile -1 si -2 in APARTEMANTE ???
6
2
Plecam mai usor usor. Normal ca nu plecam . Facem putin scandal la misto asa..... unde mai scoatem milioane pe vara intr un club fara autorizatie???
5
2
cand vin institutiile statului in control?
10
3
cluburile din nord mamaia urmeaza sa se mute la mangalia saturn, olimp ... inca nu s-a hotarat. toata lumea merge blat
3
3
Taranilor lacomi o sa. construiti ca Pacala si pe nisip ..Este statiune nu cartier ..intretineti ce este deja
7
3
e toti manan mana . toti e fericiti
2
1
Alex tu de unde iei beneficiul ? De la nuba sau de la Breeze ???
7
4
Ce o sa va mai bucurati de umbra pe plaja. Fagadau sa tot faci blocuri pe nisip... bravo. DNA ce parere o sa aiba ?
16
3
VAND APARATAMENTE IN BLOC LA ETAJUL 6 PRET ATRACTIV,PENTRU MAI MULTE DETALII CONTACTATI MA IN PRIVAT sau FACETI CU MANA SA VA POT VEDEA LA INTERFON.MAI EXACT IN RECEPTOR
8
5
Observ ca in Romania este la moda sa criticam orice proiect de constructie chiar daca aduce beneficii pe toate planurile.Daca nu ar fi cerere pe piata nu ar construi nimeni,nu ar vinde nimeni si nu ar cumpara nimeni.Unui investitor care construieste pe banii lui,pe terenul lui i se pun bete in roate si i se cer zeci de avize,puzuri,puduri,poturi si ce or mai fi ele si sar ong-uri si tot felul de nemultumiti sa conteste proiectele iar primariile nu sant in stare nici macar sa modernizeze drumurile sa faca ei parcari publice,etc. acestea fiind facute tot de investitori.Atat putem atat avem.
4
26
Bravo, abia astept sa se faca si sper la cat mai multe astfel de blocuri.
8
14
Un proiect care se incadreaza in tendintele urbanistice moderne ale anilor 2019, un proiect care prin anvergura sa va atrage atentia multora. Articolul este tendentios si nu face decat sa manipuleze cititorii.
11
24
Care este stirea? Nu inteleg despre ce scandal vorbiti?
9
5
Si ce este rau in asta , nu vad bomba, scandalul , vad un imobil frumos care sigur va da un plus de valoare zonei si un articol de ziar tipic presei care preseaza rahat
11
15
E f frumos blocul. Si celelalte ale dlului respectiv arata f bine.
9
12
Este bine venita viitoarea constructie un bravo pt Dl Panait
11
7
Se trezesc sa vorbeasca toti habarnistii. Fk
6
5
La noi vad ca daca construiesti nu e bine, contrar tarilor dezvoltate. Eu cred ca fara constructiile noi Mamaia Nord ramanea un catun in care ajungeau cu cortul cativa hipsteri si cam atat. Zona aia s-a dezvoltat nu s-a distrus. Proiectul e interesant.
11
9
Cine este acest Panait? De zici ca ar fi vreun infractor...eu am cumparat un apartament de la dansul si va spun sincer ca raportul calitate-pret a fost unul excelent. As cumpara oricand si in noua locatie un imobil. Zona se dezvolta favorabil!
9
10
Vreau o tara civilizata! Cu blocuri civilizate! Iesiti din comunism si lasati-ne sa ne dezvoltam! Sunteti dusmanii propriei tari
7
10
Nu inteleg tonul atat de negativ al articolului. De ce este de condamnat acest bloc? De ce este privita cu ochi rai o astfel de investitie??? Mie mi se pare un lucru super ok pentru cei ce vin in cluburi si o investitie super sigura.
9
7
Bravo domnilor! Sa se reinoiasca fondul construit... pana si imaginea e una placuta. De ce atata suparare vad ca nici macar nu e vorba despre un teren liber, este deja ceva construit pe acolo...
11
7
Bravo, in sfarsit apar blocuri inalte si la noi, la cat mai multe. Articolul este tendentios, rusine.
14
8
Nu inteleg ce aveti cu blocurile inalte. Cand ne civilizam?!
13
7
De unde aflu mai multe despre bloc? Eu as lua ca investitie, e super locatie.
10
7
De aia, plecam afara, nu mai avem loc in tara sa muncim, toti ataca acest sector al constructiilor.
7
4
Ce misto ar fi ca la ultimul etaj sa faca Sky View Bar, bravo lui ca vrea sa faca un proiect deosebit, nu urateniile alea de blocuri de la Summerland
12
7
Ce este rau in a avea un aparthotel in cea mai cautata zona de pe litoral? Asa ati comentat si la Phoenicia iar acum este printre cele mai frumoase investitii imobiliare
12
6
Cred ca s a ajuns prea departe de la un articol scris eronat!!! Se darama o carciuma si se face un bloc nou. Pe cine deranjeaza o investitie???
15
6
Moarte lui Panaiotis! Sa ajunga sub pamant la cinspe metri! Katzaonu e doar un infanterist al Camorrei!
2
14
Acest ONG are de fapt alte scopuri, ataca orice proiect , fie bun..fie rau, doar sa sara si investitorul cu ceva la cap, dealtfel cunoastem faptul ca anumite persoane cum este si F Ovanesian asta urmareste de fapt. Doar nu credeti ca vrea dreptate. Vrea spaga, si din pacate multi investitori au cedat presiunilor
17
4
Cum dracu la Cluj se fac investitii pe banda rulanta si nu se mai opune nimeni. La noi, cum se apuca unul sa faca ceva ii sar in cap autoritati, ONG uri si presa... independenta. Si pe urma toti plang ca la Cluj e mai bine ca la Constanta. Pai de aia e mai bine, pentru ca se fac investitii. Multe. Foarte multe. Cresc investitiile, cresc salariile, creste bugetul local, orasul se dezvolta, creste nivelul de trai. Dar cu idioti cu gandirea invechita... Cu ce ii deranjeaza pe cei care comenteaza ca se face un bloc pe un teren pe care acum exista o constructie? Va spun eu, cu nimic.
18
9
Nu va mai opuneti investitiilor! Fara investitii ne ducem dracu!
17
13
Sa faca sondaj de opinie Fagadau cum a facut din proprie initiativa la proiectul Mircea cel Batrin nr 47 acolo unde nu a primit ce isi dorea
11
7
Nu pot sa cred!!!! Vrem sa evoluam dar vrem sa nu se intample nimic !!!! La Cluj se poate iar Constanta este blocata. Fara investitii orasul se blocheaza. De unde tampenii apocaliptice cu inundatii???
17
6
In curand, in circa 10 ani, Mamaia va fi sub apa. Complet sub apa. Este o certitudine, nu o estimare. Pentru ce va mai inghesuiti sa construiti sau sa cumparati acolo? A devenit o zona stil ghetou american: bloc langa bloc, fara intimitate, fara lumina naturala, cu posibilitatea de a-ti scuipa pe geam vecinul nesuferit sau de a-i schimba posturile TV cu propria telecomanda. Un rahat de statiune, un rahat de plan urbanistic...
15
19
Eu sunt de parere ca este ok ca se va construi un bloc exact pentru petrecareti gen aproape ideal pentru multa distractie si voie buna fara grija parcarii marea aproape clubul si mai aproape deci idee foarte buna
19
4
Mai dihanii ordinare, dar rubrica de commenturi la articolul cu procurorul Stefan nu bagati?
8
3
Dupa atatia ani lumea este manipulata cu stiri de senzatie tip bomba. Ce este rau ca se va construi un imobil de 15 etaje? In toata lumea exista in zona plajelor asemenea constructii care asigura spatii de cazare civilizate . Rautatea si ipocrizia noastra este proverbiala dragii mei de mult timp, si dusmania as adauga . Am o intrebare pt cei care prefera zona plajelor fara constructii care erau multumiti cum arata acum 30 de ani , cand a fost ultima data cand au fost la mare cu cortul?
17
7
Multi fac caz ca e mai rustic mai frumos mai etc etc fara constructii dar cand vin la plaja prefera cazare in imobile frumoase si cat mai aproape de mare. Nu e nimic rau domnilor ca se ridica un imobil de 15 etaje in Mamaia , ba din contra cresc numarul de locuinte in care ne putem caza cu totii. Nu cred ca petrecaretii din cluburi vor fi afectati.
17
5
Tipic romanesc , invidie si manipulare. O stire care se vrea bomba dar e un mare fas . Un proiect frumos care se va executa in conditii perfect legale si de care vor beneficia toti turistii care se vor caza aici . Nu cred in plangerile patronilor de cluburi.Ei au destule plangeri tot sezonul , sa si le rezolve si dupa aceea sa se planga de un imobil de care ar trebui sa fim mandri ca se executa in orasul nostru.
17
9
Daca respecta parametrii urbanistici nu prea vad ce scandal ar bubui ?! Numai senzational de proasta calitate aveti in varful pixului . Locatarii care locuiesc in acea zona stiu bine ca in Mamaia sunt vile turistice implicit fiecare turist cu ifeile lui de vacanta ...!
15
5
E o mare problema. Nu vreau sa fiu in pielea locatarilor care vor trebui sa suporte decibelii din cele doua cluburi. Cum sa te muti intr-o zona foarte zgomotoasa?
11
10
Arata foarte frumos!... daca are parcari, respecta regulile... unde e problema? Blocarea investitiilor private, in schimb... nu stiu daca multi din cei care scriu ai posteaza pe aici... aia e o problema. Asa ca aveti grija ce va doriti...
18
9
In sfarsit, se face un bloc langa cluburi ! Un proiect tareee... sa-ti ajute cel de sus. Si uite asa gasim cazare si parcare.
13
6
O sa se scufunde la un moment dat limba aia de pamant, numita Mamaia...
14
14
Un proiect frumos pt oras si pt statiune! Doamne ajuta la mai multe proiecte si la mai multi investitori!
17
10
norii trebuie sa fie extrem de jos daca ii zgirie astia cu 15 etaje hehe.sa-i faca fundatie buna ca acolo e apa la 1 m adincime
19
5
Este totul legal!!! E o generatie noua ,cum ar zice Hagi!!!
15
9
Postaci analfabeti , problema de fapt este ; - de ce unii primesc autorizatii pe banda rulanta iar altii cu investitii care aduc plus valoare si bani la bugetul Orasului sunt blocati ! Avize luate pe spagi si interese ! Vedeti cate proiecte au fost respinse ...aceasta este realitatea ! Ptr unii muma ptr altii ciuma !
17
6
O sa fie cel mai tare bloc, si astia de comenteaza daca nu va place ce o sa faceti?
18
8
Foarte bine ca se construieste va aduce un plus zonei respective .
22
8
Nu e nimic rau in a construi. Proiectele domnului Panait au fost mereu de mare succes din toate punctele de vedere. Totul e calitate, bun gust, iar amplasamentul mereu de nota 10
21
6
Atata stiti sa puneti paie pe foc.. felicitari investitorilor! La cat mai multe investitii asa frumoase!
18
8
Bubuie un scandal ?, Ce scandal fratilor, se ridica un bloc ce aduce plus valoare zonei, locuri de parcare si locuri de cazare, in locul unei constructii vechi, pe un teren privat... Unde e scandalul?, sa inteleg ca nu se vrea dezvoltare,... In loc sa sustinem dezvoltarea ,.... Opriti planeta, vreau sa cobor!!!
19
8
Cum se construieste ceva.. cum gata sare invidia pe voi. Felicitari domnule Panait.. pentru tot ce faci! Esti un om deosebit!
21
6
Eu nu inteleg de este lumea ofuscata ca se ridica blocuri. Compara Mamaia cu Navodari desi nu au nicio legatura una cu alta. Mamaia Nord este o zona elitista, cu cluburi scumpe, in general pentru oameni cu bani si care isi doresc sa se simta pe litoralul romanesc ca in alte tari civilizate. Nu urmeaza sa se construiasca blocul pe nisip, pe plaja domeniu public, ci unde deja exista o constructie si pe acea amprenta va fi un bloc, mare chestie...dar de ce sa ne bucuram ca se dezvolta zona si atrage turisti...
22
5
Care scandal si care haos? Din stire nu reies aceste aspecte. O stire tendentioasa cu dezinformari, postata de mizeria de site care are drept scop fortarea investitorilor sa isi faca reclama. Si o gramada de frustrati care comenteaza aiurea, fara sa aiba habar si fara sa gandeasca. Zgarie nori cu...15 etaje? Ba, voi sunteti tampiti?
24
1
Cu atat mai bine daca se construieste ceva fix in zona cluburile. Mie unul imi place sa petrec si dupa sa ajung cat mai rapid acasa. Sunt tanar si nu ma deranjeaza deloc agitatia cluburilor, ba mai mult, ma face sa intru in atmosfera pe care o gasim doar la malul marii!
23
5
Din imagini blocul arata super, zici ca este hotel. Ce daca este langa cluburi, pe mine chiar ma intereseaza. Restul agitatiilor mai bine nu le comentez, dar din articol vad ca se construieste pe un teren pe care e deja este o constructie care probabil o sa fie demolata.
21
5
Vand apartament in bloc la etajul 6 pentru cei interesati faceti cu mana sa va vad pe camera de la interfon
13
3
De ce scrieti spre nemultumirea patronilor din zona? Eu sunt multumit, imi aduce clienti. Poate nemutumiti sunt patronii care au si ei blocuri in zona. Asta este...
19
3
Eu sustin orice initiativa de modernizare
18
4
Multumesc si apreciez pentru toate serviciile oferite si mai ales ii multumesc bunului dumnezeu ca am putut locui in asa apartament exotic si frumos intr o zona superba
17
4
Peste tot in lume sunt cladiri inalte pe faleza , orasul si statiunea trebuie sa se dezvolte .
20
4
In toata lumea civilizata se aproba proiecte de bun gust cu dezvoltare pe verticala pe linia litorala toti puneti poze pe Facebook din alte tari vai ce frumos este si cand se fac la noi mancati Bors toti si aveti pareri dar faceti comparatii. Nu vati saturat de baraci si alte mizerii? Sau e mai bine cu drogatii din cluburile din zona?
19
2
Ne miram ca ne pleaca meseriasii in alte tari si nu mai gasim forta de munca pe piata locala. Daca bagam bete in roate investitorilor cu ce bani sa ii mai plateasca pe muncitori? Mastodont, zgarie-nori la 15 etaje? Ce sa mai spunem de cladirile din Dubai, Miami, etc... In articol am citit ca sunt prevazute 270 locuri de parcare pentru 220 apartamente... ceea ce este mai mult decat decent...
24
3
Felicitar !!! Am vizionat cateva locuinte din blocurile construite de Panait. Calitate si Seriozitate. Recomand celor cu pretentii majore sa cumpere cu incredere.
21
6
In loc sa apreciem ca se construieste altceva de cat avem in Constanta, ne trezim sa discreditam pe altul. Important este sa dezvoltam zona litoralului.
18
5
Stati in case de chirpici daca aveti ceva ci macedonii
13
8
Mai fratilor nui normal sa ne dezvoltam pe verticala nu pe orizontala sa facem si noi imobile cu vedere frumoasa sa fie ca in vest cu 15 - 20 etaje acolo este ceva normal sa fie la noi nu
17
3
construiti si voi daca puteti, sa comentati rauvoitor stiti.
16
3
Eu as darama toate cluburile..si tot ce mai e daunator pe acolo..nu conteaza ce ar creste in loc..orice ar fi mai bine decat o gloata de pitziponci si pitzipoance gramada
13
5
Cand cineva investeste in Constanta toata lumea are de comentat . Mai bn sa daramam tot si sa traim in colibe
16
4
Culmea e ca majoritarea care urla le curg balele prin Dubai si ar zbura in New York inaintea avionului dar aici fac tamtam ca se distrug spatiile verzi si ca li se intuneca plaja.Se vaita de zgomot si praf si mai stiu eu ce dar cand vor fi gata cu siguranta vor fi primele ocupate 100%! Trebuie sa fim flexibili si intelegatori si sa lasam comunismele in urma.Investitorii trebuiesc incurajati nu huliti.Dar voi capete seci mergeti sub efectul de turma fara sa ganditi! Fi mi ar scarba cu iarba voastra si plaja voastra
20
7
De cate ori vine vorba desre turism N.Bucovala cere ajutoare de la stat pentru ca investitori nu de descurca fara sustinerea statului dar pe de alta parte invenstitori se ingramadesc sa bage bani in afacerea asta.Ia spune tantarule gras,investitori sunt niste prosti sau tie iti este foame si mai vrei sa sugi din sangele tari.
11
0
si eu nu mai iau shpaga ?
5
10
sa construiasca la mama ta in curte!
6
13
A mai fost un precedent cand cetatenii care au cumparat anticipat apartamente in zona Baba Novac, au ramas cu degetul in gura.
6
12
Doamne fereste cata rautate. Nu se poate construi nici un bloc pe plaja. Zona de protectie a plajelor este implementata in PUZ Mamaia ca fiind la 100m de m de la izobata 2 m. Astfel ca ziarul cat si unele comentarii slabi tare. Foarta multa dezinformare si rautate eu le doresc succes
20
4
Nu inteleg de ce este aceasta inversunare? De curiozitate m-am interesat si... de fapt terenul e deja construit... probabil ca se face in locul constructiei existente. Ma gandesc la cum suna articolul ca deranjul e legat de faptul ca nu se face reclama pe filiera de care apartine si acest site. Ca reclame la alte constructii din Mamaia vad ca aveti...
23
7
preturi de 100000 euro,gaze proaspete de la midia navodari,e bine.Naspainvestitori din bucuresti si toate tarile,uniti-va! Mai bine vedeti apoart in Bg,de 10 ori mai misto,care stau goale.Sau alea din neptun Olimp,chiar linga linia ferata.Investiti baieti,investiti. Ce este etern:apa,aerul si fraierul!
6
15
construiti mai fratilor dar nu pe plaja
8
12
In nord navodar ila fel , toti machedoni spurcati inca construiesc acum in plin sezon estival
19
14
Se spala bani, de asta se tot construieste in nestire.
16
13
Ce nu va convine saracilor? Ca n-aveti si voi bani sa stati langa plaja? La munca ba, nu la intins mana...huo rezistentilor
9
41
Astea-s romanisme, peste tot se fac cladiri inalte, mergeti in Spania dar chiar si in Bulgaria si vedeti exact astfel de cladiri peste tot, dar romanul stie doar sa critice, nimic nu va convine, poate de aceea sunteti niste ratati, aveti prea mult timp liber. Cum dracu vreti sa ne dezvoltam daca punem piedici mereu celor care au curajul sa investeasca aici? Mentalitate de comunisti, ofticati si negativisti, saraci si prosti.
17
33
in tara condusa de infractori totul este posibil.
29
15
Sa-i iau in poula pe idiotii care lucreaza in Primaria Constanta!!!! O adunatura mai mare de cretini ca aici n-am mai vazut!
26
11
1 la mana,cum sa cumperi un apartament langa cluburi sa iti duduie muzica acolo.2NU CUMVA ACOLO ESTE JURISDICTIA PRIMARIEI NAVODARI?si 3 Doamne fereste de o miscare tectonica puternica sa inceapa sa cada mizeriile alea construite in 3 luni sa vezi atunci balamuc distractie si haos. As vrea sa mai adaug ceva nu sta doar in Primar.autorizatiile alea se dau de la o comisie de urbanistica dupa consiliul local judetean unde astia au oameni care ridica mana direct.nu ca primarul ar fii strain,doamne fereste,dar e o conjunctura care face ca astia sa aiba parte de toate actele.
24
10
Domn primar vinde toata plaja machedonilor si gata.O sa facem,plaja la lumina luminarii. Chiar tu nu gindesti de iei astfel de decizii?
36
13
Dau la toti distrusii revoltati de arhitectura din Mamaia cate 3 apartamente. Sa ii vedeti dupa aia cum imi bea diaria
8
19
Primarul Fagadau, oare chiar nu poate opri ridicarea de imobile pe plaje ?
28
9
Care este scandalul? Nu ii dati aprobare sa construiasca asa ceva acolo si gata, simplu si nu mai este nici un scandal, dar cine ia spaga?
31
8
Cred ca ne-am nascut gresit aici. E un loc pe care unii din ce in ce mai multi il distrug pas cu pas. Nimeni nu opreste pe nimeni de zeci de ani. Un jaf continuu la care trebuie sa asistam cu capul plecat ca sclavii. Doar vorbim. Atat putem?
29
8
In imagine e un desen al unei cladiri cu cel putin 18 niveluri. Dar daca e vorba de dusulde Crsiti Panait, se explica.
24
11
E arogantul ala evazionist de cristi panait mason la cavalerii mangaliei.. nu are firma pe el ci pe parinti, din cauza de evaziune... stie anaf de el
32
13
borfasilor!!!! betonati tot, mama voastra de infractori!!!
40
13
Mamaia si mai ales Navodari au ajuns ghetouri de blocuri inghesuite ! PUZ-urile au fost date pe shpagi mari ! Nu mai este verdeata ! Asa o sa ne crestem copiii ?!?! Toti branzarii cu bani facuti din evaziuni au investit in ... blocuri !
48
13

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218