REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CA-N FILME! HOȚII au TĂIAT TAVANUL magazinului Metro din CONSTANȚA

CA-N FILME! HOȚII au TĂIAT TAVANUL magazinului Metro din CONSTANȚA

Replica API 29 ianuarie 2020 | 00:00 1088

Anchetă la Constanța! Magazinul Metro din municipiu a fost "vizitat" de hoți, dar se pare că nu au apucat să fure nimic. De ce? Pentru că s-a declanșat alarma, iar indivizii și-au luat rapid tălpășița. Însă, interesant este modul în care infractorii au acționat.

Magazinul Metro din municipiul Constanța, amplasat pe bulevardul Aurel Vlaicu, este monitorizat video, însă, din câte se pare, nu dispune și de pază umană. Astfel, niște indivizi au presupus că pot intra și acționa în voie, pe timp de noapte. Mai exact, în noaptea de luni spre marți, 27 spre 28 ianuarie, persoane necunoscute au decupat o bucată din tavan și au pătruns în interior. Când au ajuns pe unul dintre raioane, la Tutun, a declanșat alarma, iar hoții au fugit. Mai multe persoane care au avut drum în respectivul magazin, în cursul dimineții de marți, 28 ianuarie, au transmis că Poliția se afla la fața locului și efectua cercetări, în vederea identificării, depistării și tragerii la răspundere a făptașilor.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jan sa sugi p rahat cu ochi
0
0
Sa iti iau fata, blocul si Bueno in pula. PS multa muie psdului si pesedeilor
0
3
Ce sa furi ma dde la Metro?!!! a furat Tiriacu tot ce era de furat acum a ramas doar hartie igienica si pantofi de carton pentru mort
6
1
pai sa traiasca flexurile astea cu acumulator, si nu va mai puneti gratii la geamuri ca vi le taie oricum cu flexul, asa ca ce rost mai are sa pui gratii sau sa mai pui lacat ca-ti taie si lacatul si usa si peretele si tavanul si podeaua si tot ce se poate.Hotii au acces peste tot
4
3
Mai JANE chiar daca oalele alea sparte cum spui tu,sunt doar un pretext pentru apararea acelei parcele de teren tot este bine,pentru ca s-a construit destule blocuri in orasul Constanta chiar daca tie ti se pare ca de Blocuri duce lipsa orasul,esti si tu la fel ca popa ala Teodosie care spune ca orasul Constanta mai are nevoie de inca cateva Biserici.
5
0
Muie golanului pesedist Babu
6
3
cartita cu baterii, ori s a sape tunele pana in ...casa poporului, sa fure pe cine gaseste , aia da valoare!
2
1
Daca tot a aparut flexul cu acumulator, nu se poate taia cu el si din pensiile politailor. Iar cu aparatul de sudura sa le mai puna un adaos de 20 la cei 45 de ani si sa iasa la pensie la 65. Hai ca se poate !
11
5
De cand a aparut flexul cu acumulator asteptati-va ca hotii o sa va taie peretii.
6
1
pai acum o luna exact ACEEASI METODA a fost folosita si la Carrefour la casa de schimb valutar de acolo.Ce lectii a tras POlLITIA?ce lectii sa traga politia ca ei isi trag doar salarii grase cu care sa-si faca matul gros si burta mare.Politia Romana e cea mai neperformanta din lume, furati cat puteti si de pe unde puteti ca politia nici nu va prinde, si chiar daca va lasati prinsi va elibereaza coana justitia care-i corupta
9
7
Destepti tare hotii.Ce-ati furat ba de la metro,50 baxuri cu peste la conserva,tembelizoare invechite,marfa de mina a zecea.Cu cit o vindeti,luati 100 lei pe un camion de marfa?
13
0
Daca nu au paza umana, inseamna ca si-au asumat pierderile datorate furturilor!
10
0
La profitul pe care il fac nu sunt in stare sau nu vor sa-si puna paza!
9
0
ci oamenii precum machidonul jan !!! R-ati ai dracu de muisti !!!
18
0
Romania este tara in care nu se pot construi autostrazi pentru ca gandacul, nu se poate construi ceva pentru ca oalele si poti muri linistit pentru ca politia!!!
16
9
Hotii au ajuns de un tupeu iesit din comun. Dupa complexul VIVO au atacat complexul METRO. Politia nu mai exista sau este total ineficienta. Luati-le pensiile speciale, scadeti-le salariile si scoateti-i la pensie la 65 de ani.
24
9
Asa se intampla cand exista judecatori nenorociti ca barac iulia. Hotii sunt prinsi si eliberati.
27
3
Sa va iau vestigiile in pla. Pana sa faca ala organizarea de santier nu mergea nimeni sa se inchine la niste oale sparte . Acum v-a trezit interesul doar pentru ca este inainte de alegeri si cretinul ala care este impotriva orixarei constructii din oras .
12
28
La lupoaica se distruge istoria tribunalul nu face nimic nici politia
34
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108