REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
15.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului:

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului:

Replica API 9 august 2018 | 00:00 293

„Am un inconfort major să ştiu că România este reprezentată în Statele Unite, care este partenerul nostru strategic, de fostul şef al serviciilor secrete...“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Geo pesedist imputit muist care esti ! Tariceanu este supozitorul din gaozul hotului dragnea. Muie pesede ! Cu cacat !
4
0
Intrebarea este daca altii sunt mai bunide cat Tariceanu si de ce? Zau asa,critici pentru ca ai ceva comparativ mai bun de aratat cu dovezi limpezi, sau pur si simplu asa ca esti tu scandalagiu tigan manelist interlop si beat zdreanta? Pot critica si pe Einstein,pe Aristotel,pe toti dupa criteriile demente ale cacanarilor cica anti PSD,de fapt ei fiind pro fascism,pro antidemocratie,pro sclavagismul romanilor inca ramasi in tara.Tariceanu nu este pesedist,boilor! E liberal curat,va fi opozitia PSD-ului,dar fara sparcaietii basanai si hastagistii ciolosisti imputiti!
0
10
Voi toti sunteti niste Infractori,Hozii si Mincinosi,de ce esti tu Nenorocit Taricene,joci cu Dragane pe fata si Prostiti romani,prin manevre si manipulari.
10
1
Are dreptate. Indiferent de fata si neveste. Nu credeti ca pachetarii manipulati cu o galeata sunt mai nocivi decat cretinii spalati pe creier cu rezist. Niste manipulati si unii si ceilalti.
2
13
eu am un inconfort extrem de major cand iti vad fata de infractor ordinar. Muie tariceanu, muie alde supozitorii pesedeului, muie dragnea, muie pesede !!!
17
2
acest ''vesnic cavaler sentimental''mai pe romaneste curvar,brusc devine preocupat de sanatatea Romaniei.Tarziu,moncher,f.tarziu,de-acu orice-ai face asocierea cu banditul de Teleorman te discrediteaza din start.Esti perceput ca un gunoi uman si politic stiut fiind ca impreuna cu chiorete ati praduit toaaate resursele Romaniei,care ramasesera nevandute de bombonel.Un personaj toxic si cadavru politic,mirosi si te prezinti jalnic.MUIE PSD-DRAGNEA.
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272