REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Când nu plouă în interior sau nu cad tavane, în City Park Mall IZBUCNEŞTE UN INCENDIU! VIDEO

Când nu plouă în interior sau nu cad tavane, în City Park Mall IZBUCNEŞTE UN INCENDIU! VIDEO

Replica API 7 august 2018 | 00:00 299

1.500 de persoane, evacuate din mall. Flăcările, localizate la un restaurant de lângă spaţiul de joacă!

1.500 de persoane, evacuate din mall. Flăcările, localizate la un restaurant de lângă spaţiul de joacă!

Seria evenimentelor care creează panică continuă la City Park Mall, locul în care în mai puţin de două luni a căzut tavanul, s-a inundat din cauza ploilor şi, mai nou, a fost cuprins de flăcări! Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa au fost solicitaţi să intervină în cursul zilei de luni, 6 august a.c., în jurul orei 13.00, pentru stingerea unui incendiu produs la City Park Mall din Constanţa!

Sute de oameni au fost evacuaţi de urgenţă din City Park Mall din cauza incendiul izbucnit în cursul zilei de luni, 6 august a.c., la hornurile din zona restaurantelor din incinta mall-ului. Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului cu două autospeciale de stingere şi o autoscară. Toate persoanele aflate în mall în acel moment au fost evacuate, fiind vorba de aproximativ 1.500.

Potrivit martorilor, zona restaurantelor a fost învăluită de fum, iar angajaţii şi-au închis magazinele. Conform informaţiilor noastre, focul s-a aprins la un restaurant situat chiar lângă locul de joacă din incinta mall-ului. Incendiul a fost lichidat de către pompierii ISU Constanţa după aproximativ 40 de minute şi se investighează cazul pentru aflarea cauzei producerii incidentului. Traficul a fost blocat.

Oamenii s-au îngrămădit să îşi scoată maşinile din parcarea subterană, formându-se un haos total. Potrivit martorilor, traficul pe Soveja a fost blocat până cel puţin la intersecţia de la Delfinariu. Polițiștii din cadrul Secțiilor 1 și 2 Poliție și cei ai Serviciului Rutier au acordat sprijin pentru asigurarea evacuării pe căile de acces și pentru dirijarea traficului rutier.

Reamintim că tavanul magazinului Hermosa din incinta mall-ului s-a prăbuşit la începutul lunii iulie, iar o femeie în vârstă de 25 de ani a suferit o traumă la un membru inferior şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa. De asemenea, la numai o săptămână de la evenimentul cu tavanul, la City Park Mall din Constanţa ploua... cu găleata în interiorul construcţiei. În perioada aceea se instalase codul galben de ploi şi furtuni în judeţul Constanţa.

Oare ce va urma? Se întreabă constănţenii: “Din nou blestemele spaţiului verde??? De 3 ori a căzut tavanul, probleme cu sistemul de parcare făcut de un manager de 2 lei, inundaţie de la ploaia torenţială de iţi venea să iei arca lui NOE, acum incendiu, sunt tare curios ce va urma???”, a declarat un constănţean.

Citește și: HAOS ȘI TRAFIC RUTIER BLOCAT! OAMENII AU FUGIT DIN CITY PARK MALL!

Citeşte şi: PLOUĂ ÎN CITY PARK MALL DIN CONSTANŢA! VIDEO!

Citeşte şi: VIDEO! S-A PRĂBUŞIT TAVANUL UNUI MAGAZIN DIN CITY PARK MALL! O femeie a fost RĂNITĂ

VIDEO:

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
City park este o bomba cu ceas! Evitati sa mai mergeti pe acolo! Asta e blestemul copacilor care au fost taiati!!!
0
0
In curand tinuta pentru mers la mall va trebui sa contina obligatoriu:casca de protectie,extinctor,trusa de prim ajutor,bocanci cu bombeu metalic.Nu uitati sa urmati si niste cursuri de prim ajutor!Cat cotizeaza ca sa-i lasati sa functioneze in continuare fara sa le suspendati autorizatiile?Fagadau e complice.
11
0
Opera lui Mazare si a lui Fagadau inpreuna cu cazarul iudaizat penal.Si a mai distrus o parte din parc.
8
0
Nici nu va potoliti si va duceti toti acolo. Parca nu ar mai exista alte mall -uri. E plin in fiecare zi.. Daca nu va mai duceti oameni buni si o sa ramana gol poate ia cineva masuri. Dar cu atatea incidente tot plin e mereu ,ce ii intereseaza de siguranta voastra? Bani sa iasa !
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272