REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.5° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Când se vor termina lucrările la biserica din zona Telegondolei! Video

Când se vor termina lucrările la biserica din zona Telegondolei! Video

Victor ROTARU 22 octombrie 2022 | 00:00 1668

Foarte multe biserici din municipiul Constanța au rămas nefinalizate în ultimii ani din varii motive. Fie că au fost ridicate fără a avea autorizație de construcție, fie că le-a expirat termenul de construcție, multe lăcașe de cult așteaptă de ani de zile credincioși. Capela Tinerilor „Buna Vestire și Sfânta Maria Egipteanca”, localizată la intrarea în stațiunea Mamaia, în zona Telegondolei, a rămas neterminată, din cauza pandemiei, după cum ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, Eugen Tănăsescu.


Mai multe biserici au fost ridicate dar nu și terminate în ultimii ani, în Constanța, din diferite motive. În cazul de față, piatra de temelie a Capelei Tinerilor „Buna Vestire și Sfânta Maria Egipteanca” a fost pusă în anul 2014. Capela a fost construită în apropierea Universității „Ovidius” din Constanța, pentru tinerii din Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români din Constanța. Ulterior, în anul 2020, au început lucrările pentru a se ridica lângă capelă și o biserică, având ca termen de finalizare al construcției 30.08.2021. În momentul de față, lăcașul de cult este încă neterminat.


Contactat de către reporterii de la Replica de Constanța, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, Eugen Tănăsescu, a declarat că lucrările au fost sistate, din cauza pandemiei, iar termenul de finalizare al construcției a fost prelungit, asigurând enoriașii că biserica va fi terminată într-un final.


Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
deci dupa ce preacurvesti pe plaja te imbeti, droghezi ,faci sex etc te duci sa aprinzi o luminare pentru Teodosie . Bravo ma.
2
1
Cine a dat autorizatie pentru asta, langa carciumi, in statiune? Chitcacul ?
4
1
Este obligatia celor care conduc Statul roman sa faca spitale, scoli, stadioane... nu a Bisericii. Dar, chiar si asa, in cadrul BOR au fost construite multe policlinici, centre medicale, azile de serviciile carora beneficiaza gratuit multi oameni.
4
1
Da' un spital nu faceau si ei?
11
2
Propun ca IPS sa ceara aviz de la PMC-ta și Min.Med. ca pe fiecare bloc sa se construiască o biserica sau manastire! Se scapa de "voltaice", se fac "garsoniere" si se scurteza drumul maimuțelor! În plus, se va putea justifica "sprijinul financiar bugetar" pentru clerici, biserici ca si pentru partide!!!
9
0
cu cat mai multi p****i cu atat visteriile smecherilor se umplu, munciti pt cai ei sa nu munceasca
10
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212