REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

CARANTINĂ la MIŞTO. PARCURILE, MALL-URILE şi MAGAZINELE, ARHIPLINE

CARANTINĂ la MIŞTO. PARCURILE, MALL-URILE şi MAGAZINELE, ARHIPLINE

Replica API 30 decembrie 2020 | 19:28 4342

Constanţa continuă să rămână în carantină până pe 1 ianuarie, dar constănţenii nu se lasă aşa uşor închişi în case. Aceştia se comportă ca şi când pandemia de coronavirus nu ar exista şi circulă pe afară fără probleme. Aşa s-a întâmplat şi zilele acestea, atunci când locuitorii oraşului de la malul Mării Negre s-au plimbat nestingheriţi prin parcuri, prin mall-uri şi magazine, de au ajuns să facă cozi kilometrice la intrări. Ce-i drept şi vremea bună i-a încurajat să iasă din case.

Carantina i-a închis pe constănţeni pe afară

Cu toate că oraşul se află în carantină de mai bine de o lună, pare că situaţia în municipiu este mai relaxată ca oricând. În loc să rămână acasă, să se protejeze, constănţenii au ieşit buluc luni seară, în jurul orei 18:00, pe unde au apucat.

Prin City Park Mall, prin magazinele alimentare din Tomis III şi Tomis Nord, prin parcurile de la Brotăcei, constănţenii şi-au făcut de cap după mesele copioase de Crăciun. Nici Poliţia Locală aflată în patrulă nu i-a speriat. Locuitorii Constanţei sunt în carantină, dar pare că au fost închişi afară.

Distanţare zero

Constănţenii se pare că au dus lipsă de distracţii în aceste zile de sărbătoare în care mall-urile au fost închise, astfel explicându-se coada interminabilă formată la intrarea în City Park Mall, luni, 28 decembrie, în jurul prânzului. Aceeaşi situaţie a fost şi seara, grupurile formate uitând şi de carantină, şi de distanţare şi de virus.

VIDEO 1

VIDEO 2

Citeşte şi:

Au ÎNNEBUNIT salcâmii: Constănţenii stau la COADĂ să intre în City Mall!

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca prostia ar durea, Romania ar urla precum marea dupa furtuna.
0
0
Ia ziceti mai ziaristilor cu ce te protejeaza hartia aia numita declaratie? Niste turnatori pusi pe scandal sunteti. Sa ma cat in cutia limbii voastre.
6
3
SavasteaPULApemasa
3
2
cta e in carantina de 2 luni si partiile si cabanele sunt pline de constanteni ! POATE PREFECTUL DE CONSTANTA SA NE SPUNA CUM AU AJUNS ACOLO CAND ORASUL E CARANTNAT ! POLITIA UNDE A FOST MAI PREFECTULE , NOI STAM CA PROSTII IN CASA ? INTREB PTR UN PRIETEN !
13
0
Pai si voi o luati la misto carantina zic, la cat va sugeti intre voi prin birouri. Gang bang ul il luati in serios vad. A si inca ceva. Pula sa va stea pe masa de revelion. Semnat astia de luam la misto carantina
7
1
Fara testarile gratuite in masa,orice carantina este la misto. Guvernul trateaza populatia cu flegme in ochi iar populatia isi linge flegmele cu pofta,fara sa cracneasca. Se face scandal pentru toate rahaturile,pentru masurile alea simple cu masca si spalatul,adica acolo unde nu trebuie,insa toti tac si suporta sa ia boala ,sa ajunga grav la TAI si daca nu dau coltul,sa ramana cu sechele nasoale pe viata. Da,avem conducere mistocara insa pe vietile romanilor. Vor muri in continuare cu miile, din pacate si cei care respecta regulile,doar pentru ca netestarile sunt placute de guvernanti.
4
1
sa stai tu cu mata in carantina zdreanta ordinara
9
4
si ne place sa sujem poola la cai morti
5
3
Stati calmi ca D nu prefect va pregatese noua tulpina covid!
3
1
Cu Mazare Primar, asa, avem carantina
4
9
Daca vrei sa te protejezi, o faci singur, fara restrictii. Cu ce ma protejeaza pe mine sau pe altii, declaratia voastra de kkt?
20
2
Luami-ati pula in gura de incompetentii pulii.....
8
7
Pai e si normal ma toanto sa fie arhipline daca parcurile si restaurantele sunt inchise..unde sa se duca lumea..cat sa stea in casa..nu suntem toti reporteri ca si tine sa te plimbi cu legitimatia de munca unde vrea pasarica ta si cand vrea.. Sper sa dati faliment cu asa reporteri de 0.1 bani.. Siktir zdrentelor
30
8
Cu astfel de "stiri" faceti sa se tot prelungeasca perioada de carantina. Este si nu este chiar asa. Sunt multe zone pustii, mijloacele de transport sunt cam goale, se poarta masti, ce tot mai vreti? Lock down? Pentru ce? Pentru teste indoielnice? Mai usurel cu astfel de ... stiri. Alte capitale de judet ar trebui dupa voi sa fie cu curentu taiat daca ne comparam. Aici e chiar ordine fata de alte orase. Mai lasati-ne dracului in pace.
40
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212