REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Carmen de la Sălciua, sfat pentru cei care sunt deranjați de vremea de iarnă

Carmen de la Sălciua, sfat pentru cei care sunt deranjați de vremea de iarnă

Valentina CAMARA 31 ianuarie 2023 | 00:00 866

Carmen de la Sălciua iubește iarna și fenomenele meteo specifice, astfel că nu îi înțelege pe cei care se arată deranjați de vremea de iarnă în această perioadă. După ce țara a fost acoperită de nămeți, artista s-a bucurat de peisajele frumoase de la munte alături de soțul ei și a avut un sfat de dat celor nemulțumiți.

Carmen de la Salciua, sfat pentru cei care sunt deranjati de vremea de iarna

Iarna a întârziat și anul acesta, dar de câteva zile și-a intrat din nou în drepturi în mare parte din țară. Carmen de la Sălciua este una dintre persoanele care debordează de fericire când are parte de fenomenele meteo specifice anotimpului rece, dar nu toți oamenii sunt la fel de încântați, iar artista a ținut să le de un sfat.

Carmen de la Sălciua, sfat pentru cei deranjați de vremea de iarnă

”Iritată” de remarcile oamenilor deranjați de vremea rece de iarnă, Carmen a ales să-și spună punctul de vedere pe acest subiect în cadrul unui InstaStory. Cântăreața l-a citat pe fostul președinte al României, Traian Băsescu, pentru a sublinia faptul că fiecare anotimp trebuie să aibă temperaturile și fenomenele lui meteorologice specifice.

Astfel, artista i-a sfătuit pe cei care sunt ”lapte praf” să lase negativismul și să se bucure de frumusețea anotimpului rece și beneficiile pe care le are.

„Separat de faptul că eu iubesc foarte tare iarna, parcă mă și irită când îi aud pe unii spunând ”Doamne, ce cer cumplit, ce ger este afară, ce condiții meteo nefavorabile”. Dragilor, a spus Băsescu o vorbă: ”Iarna nu-i ca vara”. Bucurați-vă și vedeți partea plină a paharului. Ieșiți cu copiii la activitățile de iarnă, îi dați cu sania sau orice alte activități frumoase care se fac în perioada asta. Nu mai fiți lapte praf, nu mai fiți lapte praf și vă plângeți de orice, de orice zăpadă. E frumos fiecare anotimp, pentru că așa l-a lăsat Dumnezeu să fie, cu un scop. Toate sunt cu un scop! Toate sunt spre folosul nostru, spre o bună funcționare a roadelor pământului, așa că nu mai fiți prăpăstioși, vă rog. Dați-vă cu sania!”, le-a spus Carmen de la Sălciua urmăritorilor ei, pe InstaStories, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asculta - bossa nova cu nova - pt fundal - incearca - akai mpk - costa numai 100 $
0
1
SOMITATE IN POEZIE - rectific - in loc de NOTORIETATE
0
1
stai ca m-am prins - a terminat jean monnet - dar e mult mai tinara decit mine - exact ce imi trebuie - si vrea sa cinte cu noi - bossa nova - BUN VENIT ..asculta pe net - cafe paris - ai f multe bossa nova karaoke - doar asa ca exercitiu - normal am un grant in anglia - ca sunt tinar pensionar - cu master degree in arta - amis de ai - si notorietate in poezie de limba romana ( intre noi - ca mor astia de oftica - primul care aduce acest titlu - din istoria literaturii romane - sunt cetatean roman - si nu am renuntat niciodata la cetatenia romana - si SIR prin nastere - cap incoronat - dupa bunica - era fata cneazului MARANDICI din KAZACSTAN
0
1
Ia mai du-te fa in ma-ta cu iarna ta cu tot!
1
0
reactie mazochista - mor de placere sa-mi inghete degetele - si sa car zeci de kg de bulendre .
1
1
cine mai e si oparita asta care ne da sfaturi .?
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272