REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Carmen RĂDUCU s-a înscris la CONCURSUL pentru ȘEFIA Protecției Copilului

Carmen RĂDUCU s-a înscris la CONCURSUL pentru ȘEFIA Protecției Copilului

Replica API 15 mai 2021 | 00:29 3848

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța este în căutare de director general și adjunct. La acest moment funcția este ocupată de Carmen Răducu, aceasta fiind interimar. Dacă va prelua funcția în deplină legalitate sau dacă își va pierde locul de la șefia instituției, vom afla la finele concursului care va avea loc la finele lunii mai.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului scoate la concurs mai multe posturi de conducere din cadrul instituției. Mai exact, este vorba de funcția director general și director adjunct, director economic dar și director executiv la Direcția Protecția Copilului.

Vă reamintim că după demisia PSD-istului Petre Dinică, interimatul a fost preluat de Carmen Răducu, fost director al ITM dar și AJOFM Constanța. Mai multe detalii despre locurile pe unde s-a mai perindat Răducu puteți citi aici:

La AJOFM s-au SCHIMBAT ȘEFII într-o VESELIE

Cine s-a mai PERINDAT pe la şefia ITM Constanţa

Nu are contracandidat?

Ei bine, actualul director interimar nu a pierdut timpul și și-a depus dosarul pentru a ocupa funcția de director general al DGASPC Constanța. Deocamdată, din informațiile noastre, se pare că nimeni nu ar „concura” cu actualul interimar, nemaifiind alte dosare depuse. Trebuie să menționăm și faptul că data de susținere a probei scrise este 26 mai, ora 10:00.

Condiţii de participare pentru funcția de director general

Iată care sunt condițiile de participare la concursul pentru ocuparea funcției de director general: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în unul dintre următoarele domenii: asistenţă socială sau sociologie; psihologie sau ştiinţe ale educaţiei; drept; ştiinţe administrative; sănătate; economie sau management, finanţe, contabilitate, absolvenţi cu diplomă de licenţă ai învăţământului universitar de lungă durată în alte domenii decât cele prevăzute cu condiţia să fi absolvit studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice. Totodată candidații trebuie să fie absolvenţi cu diplomă ai studiilor universitare de master în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice sau cu diplomă echivalentă conform prevederilor art. 153 alin. (2) din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare; să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice - minimum 7 ani; să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile legii.

Planuri mari pentru direcție

Carmen Răducu, are planuri mari pentru instituție, după dezastrul lăsat în urmă de Petre Dinică. Aceasta vrea să îmbunătățească condițiile de trai ale beneficiarilor, să meargă cât mai mult pe teren și multe altele.

Mai multe detalii despre planurile acesteia puteți citi aici:

CARMEN RĂDUCU, noul director de la Protecția Copilului: ‘Mersul pe teren este o PRIORITATE’

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Frumoasa mai e
0
4
Ardei Carmen , esti o profesionista !
1
12
huoooooooooo
9
1
Petre Dinica a fost un manager de mare clasa. Aceasta doamna nu poate sa conduca, este nepotrivita acestui post, a lasat beneficiarii fara paine, fara medicamente, iar acum angajatii fara masti
14
2
O leguma care nu este in stare de nimic
17
3
o expirata si numai functii de la pnl a avut ,
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272