REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.3° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
8.3° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Carmen Ursu a fost revocată din funcția de administrator al societății Mamaia SA

Carmen Ursu a fost revocată din funcția de administrator al societății Mamaia SA

Andreea CONDURACHE 2 martie 2024 | 00:00 3786

Cristina Gabriela Dragomir este cel mai nou administrator provizoriu al societății Mamaia SA. Aceasta o înlocuiește pe Carmen Ursu, revocată în cadrul ședinței Adunării Generale Ordinare a Acționarilor din 13 februarie a.c.. Chiar dacă a fost revocată, Carmen Ursu rămâne directorul general al companiei de stat.

Carmen Ursu a fost revocata din functia de administrator al societatii Mamaia SACarmen Ursu, Director General Mamaia SA

Carmen Ursu a fost revocată din funcția de administrator al societății Mamaia SA! Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății Mamaia SA a decis revocarea din funcția de administrator provizoriu, începând cu 13 februarie a.c., a lui Carmen Ursu și a numit-o în locul acesteia pe Cristina Gabriela Dragomir.   Deși a fost revocată din funcția de administrator, aceasta rămâne în funcția de director general al companiei Mamaia SA.

Carmen Ursu a fost revocata din functia de administrator al societatii Mamaia SAhorărârea AGOA Mamaia SA

De asemenea, în cadrul aceleiași ședințe s-a hotărât și prelungirea mandatelor administratorilor provizorii a Mihaelei Andrei și a lui Corneliu Buzu.

Carmen Ursu a fost revocata din functia de administrator al societatii Mamaia SAcaptură declarație avere

Cine este Cristina Dragomir?

Cristina Gabriela Dragomir este Consilier Superior în cadrul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului. De asemenea, aceasta este și membru în comisia de tragere loto în cadrul Companiei Naționale Loteria Română SA și traducător autorizat.

Carmen Ursu a fost revocata din functia de administrator al societatii Mamaia SAMihaela Andrei, Președinte CA Mamaia SA

Mamaia SA își revine!

Mihaela Andrei, consilier local și Președinte al Consiliului de Administrație al Mamaia S.A., a declarat faptul că anul 2023 este primul an în care Mamaia S.A. a ieșit pe profit, câștigând mai multe procese în ultima perioadă: „Pentru prima oară societatea a ieșit pe profit. Se redresează, își revine. Sunt multe procese câștigate de Mamaia S.A., pentru că administrația și-a făcut foarte bine treabă, fiind prima dată când Mamaia S.A. este pe profit. Încă nu s-a încheiat exercițiul financiar pe 2023, dar vor fi publice datele și cifrele cât de curând. Toate activele și tot ce mai are în administrare este pe profit și pe plus. Avem Vila Mamaia S.A. care este închiriată acum, și anumite hale pe care le administrează, anumite terenuri, sunt multe procese pe rol. De când sunt eu în Consiliul de Administrație și avem această conducere executivă, Mamaia S.A. a câștigat cam toate procesele”, ne declara aceasta în ianuarie 2024. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Ba! Nu mai bagati atatea furaje in ele ca uite cat se fac
2
0
Nu mersi, e g***a si urata!
0
0
Hai lasa-ma, toata lumea stie ca era amanta lui Radu...
2
0
Am bombardito dar la gaura maro nu a vrut ca cica e virgina
2
2
Suntem plictisiți,de atîtea mișcări între protejați.Unul mai necunoscut,cred că ar fi mai potrivit.
3
1
Să nu vă mai plângeți atâta uitați fetele lu tatutu poate să aibă 3-4 joburi în Afroromania de asta le merge bini de tat, loați-vă și voi după cele 10 ore de munca al doilea job
5
1
Vai de noi! Ne mai miram ca a ajuns tara asta în punctul de jos. Toate numirile înseamnă politic. Politicul înseamnă neprofesionalism, interese de grup și personale. Când te uiți în jurul tău nu mai vezi nimic bun. Pentru ce sa muncești, pentru tara, pentru cei care ies la pensie la 50 ani, care au avut lefuri babane, oportunități imense de acumulări de venit iar acum pensie uriașă? Și toate pe spinarea noastră întrucât acești bani nemunciți de speciali, sunt achitate de fraieri. Sunt doua Romanii!
9
1
Esti pusa sa scapi de vechile capuse ca sa vina capusile astea noi care e mai foame..iar activele care au mai ramas profitabile cum zici sunt deja amanetate
5
0
Sovieticii ukrainieni aveau nevoie de colaborationisti din randul taranilor,muncitorilor si functionarilor cu care sa guverneze Romania. Preferau grupurile entice ca T*****I ,makidonii, evreii, rusii lipoveni si maghiarii cu sentimente antiromanesti.
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407