REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

CĂRUCIOR CU BEBELUȘ ÎN EL, LOVIT DE O CIFĂ LA CONSTANȚA!

CĂRUCIOR CU BEBELUȘ ÎN EL, LOVIT DE O CIFĂ LA CONSTANȚA!

Replica API 1 septembrie 2018 | 01:40 579

Intervenție contracronometru la Constanța! Vineri, 31 august, cadrele medicale au fost solicitate să intervină pe bulevardul Aurel Vlaicu, vizavi de Iowemed, acolo unde un teribil accident rutier a avut loc. Este vorba despre un bebeluș de 8 luni, care a fost rănit. Căruciorul în care se afla a fost lovit de un vehicul.

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, aflat la volanul unui cap tractor, se deplasa pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, dinspre strada Cumpenei către Varful cu Dor. Ajungând la trecerea pentru pietoni din zona Iowemed, a surprins și accidentat căruciorul în care se afla un bebeluș, împins de către o femeie. Din fericire, copilul a fost rănit ușor.

În cauză, polițiștii rutieri au declanșat cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va iau morti in pula de slugi femeia nare nici o vina trecea regulamentar pe trecere soferu ii trebuie permisu luat definitiv si futut in cur
3
1
Bai comentator turbat unde ai fost nemernicule de nu i-ai tinut tu caruciorul pentru ca femeia cretina asa cum o numeste maimuta de tine sa treaca strada cu copilul in brate Ne mai trebuie 1000 de ani sa ne civilizam si nici atunci. In Germania zburai direct la inchisoare la foc , in fata legii nu va jucati si va dati balerine iar asigurarea cu cate abateri aveati cu atat crestea de va taie pofta sa mai faceti cretini pe parintii cu copii ce trec pe trecerea de pietoni. Jegosilor va grabiti la trecerea de pietoni sa parcati la coltul urmator ca sa stati sa pierdeti vremea plojnitelor.
3
1
O redusa mintal, cum sa se arunce pe trecerea de pietoni cu caruciorul in fata? Coplul se duce in brate cand se traverseaza. Nu a vazut ca vine o masina f mare, deabia opresc masinile mici cand se arunca ca cretinii cu telefoanele la ureche daramite un colos. Handicapata naibii
8
4
CIFA ? poate betoniera era IVECO...
4
7
Da, desteapta pamantului, in contextul in care un carucior a fost lovit de o ditai cifa si copilul e ranit usor, DA, e din fericire!!! Esti o vaca proasta!
8
4
Tu si cu mama idioata care si-a impins caruciorul in drum ar trebui sa fiti impuscati!!!
17
6
"Din fericire, copilul a fost ranit usor." sooper jurnalisti
8
6
Bagati soferul direct la spitalul de nebuni si sa nu mai aiba drept de conducere a masinii cate zile pe pamant va mai avea pocitania pe pamant. Pentru jigodiile care se dau cacatul din cur la volan si lovesc pietonii pe trecere direct la nebuni cu ei si retragerea dreptului de a conduce cate zile vor avea.
12
13

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108