rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 17 ianuarie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Câte parcuri are Constanţa? Răspunsul Primăriei este NĂUCITOR! Vă invităm, în schimb, să vedeţi ce ne-a transmis Primăria Braşov

Oraşul de la malul mării se transformă în timpul sezonului estival în “capitală”, odată cu fluxul mare de turişti ce sosesc pe litoralul românesc. Aşadar, odată cu importanţa turistică pe care o are oraşul Constanţa, cresc şi necesităţile. Începând cu locurile de parcare, şi până la plajă şi calitatea nisipului, vorbim despre detalii extrem de importante pentru un tablou demn de un oraş turistic, un oraş port. Desigur, sunt multe aspecte ce schimbă culoarea litoralului românesc. Aici amintim şi parcurile, care pe timpul sezonului estival se transformă în locuri de socializare pentru pensionarii constănţeni sau spaţii de joacă pentru cei mici. Cu toate acestea, se pare că este un mister numărul parcurilor din municipiu chiar şi pentru autorităţile locale.

Municipiul Constanţa reprezintă o forţă economică imensă pentru ţara noastră, asta dacă ştim cum să o dezvoltăm. Spunem asta pentru că în perioada sezonului estival oraşul de la malul mării devine “capitală” datorită fluxului mare de turişti veniţi în vacanţă pe litoral. Cu toate acestea, ne aflăm în situaţia în care nu deţinem o statistică privind spaţiile verzi din municipiul Constanţa “la această dată”, potrivit reprezentanţilor Primăriei Constanţa. Prin urmare, nu ne rămâne decât să numărăm pe degete câte parcuri are în anul 2018 oraşul de la malul mării.

În urma unei solicitări, suntem învăluiţi în mister, nu altceva. “Având în vedere cererea înregistrată în baza Legii nr.544/2001, vă comunicăm faptul că, la această dată se află în derulare serviciul de măsurători topografice în vederea realizării registrului local de spaţii verzi conform prevederilor Legii nr. 24/2007 privind reglementarea şi administrarea spaţiilor verzi, republicată, unde vor fi evidenţiate toate spaţiile verzi aflate pe domeniul public sau privat din întreg teritoriul intravilan al municipiului Constanţa, iar inventarierea se face cu evidenţierea tipului de proprietate şi a modului de administrare”, a fost răspunsul reprezentanţilor Primăriei Constanţa, în urma solicitării reporterilor Replica.

Iată răspunsul oficial al Primăriei municipiului Constanţa (click pe IMAGNE!):

În timp ce noi nu ştim câte parcuri avem, la Braşov se mai construiesc două!

Nu acelaşi lucru îl putem spune despre situaţia, ‘la această dată’, a spaţiilor verzi din municipiul Braşov. În urma solicitării transmise de reporterii Replica de Constanţa, reprezentanţii Primăriei Braşov ne-au arătat cum se prezintă de fapt o statistică a spaţiilor verzi, pentru că aceştia - da! - o deţin. În altă ordine de idei, un număr de 240 de spaţii verzi de utiliate publică se află ‘la această dată’ în municipiul Braşov, urmând a se amenaja încă două noi parcuri, prin Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Zonei Metropolitane Braşov, unul fiind în zona fostei platforme Industriale Rulmentul, iar cel de al doilea în zona Valea Răcădăului, cunoscută sub numele de ‘La Iepure’.

“Cu privire la situaţia juridică a imobilelor menţionate în anexă (tabel) vă informăm că în evidenţele Serviciului Ceontencios, la poziţia 89 ataşată, referitor la Parcul Centru Civic, figurează înregistrat dosarul nr. 2282/62/2014, având ca părţi Consiliul Local al Municipiului Braşov, Asociaţia pentru Construirea Catedralei “Înălţarea Domnului”, primarul municipiului Braşov, Epure Sorin şi Epure Maria Cristina, prin care s-a solicitat anularea HCL-ului nr. 479/2010 şi a fost obligat Consiliul Local Braşov să modifice sau să elaboreze un nou PUZ cu repoziţionarea terenului concesionat în vederea realizării Catedralei “Înălţarea Domnului” şi la poziţia 145 - Parc Tractorul este înregistrat dosarul nr. 24469/197/2015 având ca părţi Municipiul Braşov, Statul Român prin Ministerul Finanţelor, Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA, SC Immochan Imobiliare SRL, ce are ca obiect rectificarea suprafeţei de teren pentru Parcul Tractorul aflat în prezent pe rolul Judecătoriei Braţov având ca termen data de 05.10.2018.

Verificările s-au efectuat numai după adresă şi număr stradal nefiind indicate numerele de carte funciară sau nr. Topografice, motiv pentru care nu putem menţiona dacă există sau nu litigii înregistrate după aceste elemente cu privire la adresele stradale menţionate în listă. În Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Zonei Metropolitane Braşov sunt propuse amenajarea a două noi parcuri, în zona fostei platforme Industriale Rulmentul şi în zona Valea Răcădăului, cunoscută sub numele de ‘La Iepure’”, au declarat reprezentanţii Primăriei Municipiului Braşov.

Reamintim că la sfârşitul lunii iunie 2018, primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, a fost gazda Adunării Generale a primarilor de municipii din România, eveniment important pentru oraşul de la malul mării. Atunci, edilul Constanţei a precizat că şi-ar dori ca municipiul nostru să aibă plusurile pe care le au alte municipii din ţară. Şi aici a evidenţiat mai multe apecte pozitive.

“Mi-aş dori să avem spaţiile verzi pe care le are domnul Negoiţă în Sectorul 3, mi-aş dori să am un sistem de autorizare în urbanism aşa cum îl are domnul Falcă, şi vă spun că este unul dintre cele mai bune din România, mi-aş dori să avem un management de oraş aşa cum îl are domnul Bolojan, mi-aş dori să avem un dinamism aşa cum îl are domnul Ionuţ Puvheanu de la Galaţi, mi-aş dori să avem un stadion cum are domnul Genoiu la Craiova, mi-aş dori ca toate aceste lucruri să le construim împreună”, a declarat la acea dată primarul Constanţei, Decebal Făgădău.

DOCUMENT https://www.replicaonline.ro/rbin/data264000/parcuri.pdf

Paula SOLOMON

vineri, 7 septembrie 20184270
Comentarii

00Andrei(8 sep 08:50)
Stie Fatalache al nostru.....dar nu a terminat cu acordarea de autorizatii pt blocuri inca. De aceea nu a dat situatia.
21Fagadau(7 sep 21:08)
CEA MAI MARE DEZAMAGIRE!
02vic(7 sep 19:35)
cum se mai plateste si el pentru sponsori?!
211Popescu(7 sep 14:57)
Si cine va opreste sa le aveti, domnule primar?
215Patriot(7 sep 13:10)
O sa aibe timp sa gandeasca la Rece , acesti Cimpazei care Concuc si sufoca Primaria .., Rusine
114mari(7 sep 12:56)
Primarul nu are initiativa nu are autoritate asupra subalternilor nu are nimic de gospodar
114Ank(7 sep 12:53)
Asa da, e bine ca s a scris aceasta informatie si este si mai bine ca este documentata si prin comparatie ! In aceasta maniera sa tot ai ce te informa ! Pacat de C ta , si de bruma de oameni cinstiti care mai stiu ce inseamna omenie si verticalitate si isi duc atat de greu viata prin acest oras !
138Muie Iohannis(7 sep 12:28)
Ce sa zic, ciorile au nevoie de parcuri, ca sa le umple cu coji de bomboane agricole. La Brasov sunt oameni civilizati, de aia au parcuri. Aia nu-si aduc gunoiul de acasa ca sa-l verse pe iarba.
221Mokanel ptr . 06.06(7 sep 10:48)
Fagabou e mokanel ghiftu papagal de al vostru . Ti ai dreaq cu natia de hoti si koorve. Cine dracu va adunat aici . moldo olto stricati .
517bravo fagadau(7 sep 10:27)
Fagadau este cel mai bun primat
125Ha ha ha(7 sep 10:16)
Este o problema de siguranta regionala. Dobrogea este furata grav . O sa ajungem la fel de saraci ca cei din vaslui. De parcuri nu mai vorbesc pt ca noi nu avem nici macar 1 parc.
116PRIMARUL(7 sep 10:06)
FARA AUTORITATE IN PRIMARIE!
229Ciumalai au distrus Constanta(7 sep 08:43)
De cand au pus labele CIUMALAI pe Constanta , au slutito iremediabil . In primul rand sa construit haotic . Au distrus parcurile , locurile de joaca . Nu credeam ca va ajunge sa arate in halu asta Constanta . Judetul Constanta arata jalnic . Mergeti in orasele din judet , o sa vedeti cum li se citeste pe chip oamenilor disperarea . Noroc ca mai sunt pensionari care mai palpaie un pic de viata . Saracia este lucie in intreg judetu . Mergeti si convingetiva .
124minciuni(7 sep 08:36)
Toate aceste enumerari sunt niste maidane in care intra masini si ciini.Mentalitatea orientala se mentine de la otomani in coace.
327Ghinion(7 sep 08:26)
Dragi comentatori. Nu mai dati vina pe Fagadau, Babu, etc. Tot noi cei din Constanta i-am votat nu altii. Constantenii au pus botul de la revolutie incoace la minciunile spuse de ei, si s-au complacut mereu. Nu sunt ei vinovati ci cei ce i-au votat. Poate invatam ceva din asta si in 2020 alegem pe careva cu creier, care iubeste orasul asta si care neaaparat nu face parte dintr-un partid.
216Pensiinar(7 sep 08:22)
Bine,ca avem biserici si pe domeniul public,noi nu avem nevoie de parcuri,nu aduc voturu
123Constanta(7 sep 07:37)
In era Fagadau, Babu si Rasauteanu este in PARAGINA.PLECSTI ACASAAAAA!CONSTANTENI TREBUIE SA SALVAM CONSTANTADE INCOMPETENTI!
122Plm(7 sep 07:16)
Fatalau bea apa de la robinet. Fmm de distrus
447vin cu adaugirea ca,(7 sep 06:06)
la noi se distrug parcurile ca sa aiba scarbele de machedoni unde sa faca ''blocuri'' de cacat.fagadau fiind din aceeasi etnie scarboasa si avandu-l ca mentor pe mazare face ce stie:NIMIC pentru oras benefic si TOTUL pentru buzunarele clicii mafiote din care face parte.Votati-l din nou ca o sa traim in cavou betonat.
mai mult...Replica
17 ian 00:00ReplicaAgent de pază ÎNJUNGHIAT la Constanța de un MINOR proaspăt CONDAMNAT!

Un agent de pază a fost lovit cu un cuțit la nivelul brațului de către un minor care venise la furat. De precizat...1124

17 ian 12:20ReplicaSCANDALURILE continuă la Constanța: Un bărbat a fost AMENINȚAT de fiul BEAT și DROGAT!1057
17 ian 13:21ReplicaTRAGEDIE: o persoană a MURIT și alta e în COMĂ după ce au intrat cu mașina în pom6275
17 ian 00:00ReplicaLicitaţie EŞUATĂ pentru în contractul asfaltărilor în Costineşti. GAFĂ INCREDIBILĂ a proiectantului

Locuitorii comunei Costineşti vor mai avea de aşteptat până la modernizarea drumurilor, după ce primăria a anulat...1630

17 ian 00:00ReplicaSuper contract de la ARSVOM pentru o firmă vedetă a Constanţei1603
17 ian 09:26ReplicaRECURSUL COMPENSATORIU: 'Cu ce ne ajută dacă recidivează acum sau peste 6 luni?'667
17 ian 00:00ReplicaCALVARUL unei tinere: UŞĂ INCENDIATĂ, AGRESIUNE şi POZE cu NIŞTE CUŢITE

Un bărbat din Constanța, fiind vorba de George Iulian M., este cercetat penal întrucât a încălcat ordinul de...1356

17 ian 13:55ReplicaMetoda LOVER BOY. Un telefon furat i-a încurcat afacerea!1876
17 ian 00:00ReplicaDosarul REFERENDUMULUI de la Medgidia: acuzaţiile de fals au ajuns pe masa procurorilor1402
17 ian 00:00ReplicaDitamai cultura de canabis, descoperită într-un apartament din Tomis III

Oamenii legii au efectuat percheziții în cartierul Tomis III din municipiul Constanța, într-un apartament fiind...1076

17 ian 12:04ReplicaProfesorul UMC somat să returneze salariile încasate în Portul Constanţa vine cu lămuriri!1752
17 ian 00:00ReplicaAmendă de 30.000 de lei dată de DSVSA Constanţa unui transportator1059
Vremea
4.1° - 9.1° joi, 17 ianuarie 2019
cer seninUmiditate: 100%
Vânt: 4.44 m/s din SSV
Presiune: 1029.55 milibari

Loto
6/497914172233
5/407820293024
joker62729404419
Horoscop
mai mult...SPSportRT
17 ian 00:00SportEugenie Bouchard, mesaj războinic pentru Simona Halep: „Ea e adevăratul număr 1!”

Eugenie Bouchard, locul 79 WTA, va juca joi cu americanca Serena Williams, locul 16 WTA, în turul II la Australian...924

17 ian 00:00SportRadomir Antici: „Hagi a fost un zeu, Mateo muncitor, Lăcă feroce și Prodan o forță cu suflet de copil”

Legendarul Radomir Antici, 70 de ani, a făcut pentru Gazeta Sporturilor o scurtă caracterizare a românilor cu care a...324

17 ian 00:00SportLegendarul Andre Agassi ar putea fi noul antrenor al Simonei Halep

Simona Halep este aproape de o înţelegere prin care Andre Agassi să devină antrenorul său. Legendarul jucător...332

17 ian 00:00SportBayern Munchen vrea să înfiinţeze o echipă de handbal

Heiner Brand, antrenorul care a câştigat Campionatul Mondial cu Germania la handbal masculin în 2007, s-a întâlnit...181

Local
17 ian 00:37LocalPosturi scoase la concurs în cadrul IPJ Constanța!

IPJ Constanța organizează concurs pentru ocuparea următoarelor funcții vacante de ofițer specialist cu recrutare...1994

17 ian 00:25LocalAccident rutier GRAV în Tulcea! A intervenit elicopterul SMURD, un PRIMAR a ajuns la spital!

Secția de pompieri Măcin a fost solicitată să intervină miercuri, 16 ianuarie, pentru descarcerarea și acordarea...3954

17 ian 00:30LocalRATC a anunţat tarifele pe anul 2019

Regia Autonomă Transport în Comun Constanța reamintește publicului călător, tarifele tichetelor și abonamentelor...1526

17 ian 00:29LocalAMENZI USTURĂTOARE pentru cei care parchează pe locurile pentru persoanele cu dizabilități!

În ultima perioadă, lucrătorii instituției au aplicat 75 sancțiuni contravenționale pentru staționarea pe...436

17 ian 00:30LocalAccident rutier în Constanța! Șoferul era sub influența alcoolului

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța, La data de 15 ianuarie a.c., au depistat un bărbat, în vârstă...2455

17 ian 00:29LocalJucării de 700.000 de lei, aduse din China, CONFISCATE în portul Constanța Sud Agigea

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali de la Biroul Vamal Constanța...269

17 ian 00:26LocalA fost prins individul care a FURAT un telefon mobil din interiorul unei case de pariuri

În urma cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție, cu...342

17 ian 00:17LocalDouă femei din Constanța, AMENINȚATE și AGRESATE de soți! Polițiștii au emis ordine de protecție

Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție, la data de 15 ianuarie a.c., ora 13.30, au fost sesizați de către o...1788

17 ian 00:27LocalMinistrul Educației, Ecaterina Adronescu, vine la Constanța!

Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Constanța organizează un eveniment important pentru spațiul cultural...461

17 ian 00:17LocalALERTĂ la Cernavodă! Bărbat căzut de pe barjă, în Dunăre! VIDEO

Un apel dat la numărul unic de urgență 112 i-a alertat pe oamenii legii cu privire la faptul că un bărbat ar fi...3358

Politică
17 ian 00:39PoliticăIohannis: Decizia CNA de a suspenda temporar emisia unui post tv este fundamentată pe criterii de ordin politic

Preşedintele Klaus Iohannis consideră că decizia adoptată marţi de către Consiliul Naţional al Audiovizualului...545

17 ian 00:40PoliticăSarcinile trasate de Viorica Dăncilă lui Tudorel Toader în scandalul legii recursului compensatoriu - Analize, evaluări și propuneri până luni

Ministrul Justitiei a anuntat, marti, ca in urma întâlnirii cu premierul a stabilit realizarea unei analize a datelor...295

17 ian 00:41PoliticăAdministraţia Prezidenţială: România nu are încă buget pentru 2019 exclusiv din cauza incapacităţii Guvernului

Administraţia Prezidenţială precizează că afirmaţiile ministrului pentru mediul de afaceri, comerţ şi...259

17 ian 00:36PoliticăPrimăria Valu lui Traian cheamă consilierii în şedinţă. Vezi ordinea de zi

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, convoacă şedinţa ordinară a Consiliului Local al comunei Valu lui...552

17 ian 00:34PoliticăE OFICIAL: PROTOCOALELE dintre procurori și SRI SUNT ILEGALE și ABUZIVE!

După Curtea Militară de Apel București, care a declarat că protocoalele "au fost încorporate obscur în procedura...1125

17 ian 00:37PoliticăOrganizația Femeilor Liberale Constanța a marcat 169 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu

Organizația Femeilor Liberale a municipiului Constanța a marcat marti, 15 ianuarie, 169 de ani de la nașterea...362

17 ian 00:32PoliticăCCR: Există conflict între Ministerul Public şi Parlament pe tema protocoalelor cu SRI

Curtea Constituţională a României (CCR) a admis, miercuri, sesizarea preşedintelui Camerei Deputaţilor referitoare...217

17 ian 00:32PoliticăIohannis: Solicit Guvernului o analiză profundă privind recursul compensatoriu şi să vină cu soluţii

Preşedintele Klaus Iohannis a solicitat miercuri Guvernului să facă, în timp scurt, o analiză profundă privind...226

17 ian 00:29PoliticăPrimăria Murfatlar angajează! Iată despre ce post este vorba

Reprezentanții Primăriei Murfatlar au anunțat scoaterea la concurs a unei funcții de execuție de inspector, în...476

17 ian 00:33PoliticăSPIT Constanţa a preluat o nouă responsabilitate. Vezi despre ce este vorba

Începând cu anul fiscal 2019, Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța a preluat responsabilitatea...608

Monden
17 ian 00:00MondenHannelore de la Insula Iubirii, creatoare de rochii de mireasă. Ce alte afaceri mai are blonda

Hannelore, fostă concurentă la Insula Iubirii, și-a lansat colecție de rochii de mireasă. Blonda mai are și alte...197

17 ian 00:00MondenAlicia Keys va prezenta Premiile Grammy 2019

154

17 ian 00:00MondenAndrei Tinu s-a despărțit de soția sa. O acuză de infidelitate: „Am prins-o cu un alt bărbat”

Andrei Tinu, fiul fostului ziarist Dumitru Tinu, s-a separat de soția sa. Acesta o acuză de infidelitate pe fosta...381

17 ian 00:00MondenDelia, Brigitte, Bianca şi Inna fac bani grei din reclamele stradale

Oriunde întorci privirea în zonele centrale ale Capitalei, vedetele sunt pretutindeni! Fie că promovează magazine,...206

17 ian 00:00MondenSelena Gomez a revenit pe rețelele de socializare după ce a fost internată la psihiatrie

Selena Gomez a trecut prin momente cumplite în ultimul an, iar acest lucru a afectat-o emoțional foarte mult. În...182

17 ian 00:00MondenCâţi bani câştigă Faimoşii de la ˜„Exatlon 2019”

Are un real succes şi e în topul preferinţelor telespectatorilor. Emisiunea concurs „Exatlon”, difuzată la Kanal...293

17 ian 00:00MondenKim Kardashian a confirmat faptul că al patrulea său copil va fi făcut de o mamă surogat

Kim Kardashian a confirmat oficial faptul că ea și soțul ei, Kanye West, vor avea al patrulea copil printr-o mamă...203

17 ian 00:00MondenRihanna şi-a dat în judecată propriul tată. Care este mărul discordiei

Rihanna, în vârstă de 30 de ani, îşi rotunjeşte veniturile deja substanţiale venite în urma activităţii...197

17 ian 00:00MondenFiica lui Michael Jackson s-a internat într-un centru de psihiatrie

Paris Jackson, fiica regretatului artist Michael Jackson, s-a internat într-un centru de psihiatrie, pentru a-şi...243

17 ian 00:00MondenTom Cruise va continua seria "Misiune: Imposibilă" cu două filme

Actorul american Tom Cruise va fi din nou agentul secret Ethan Hunt în seria "Misiune: Imposibilă", pentru încă...155

Mapamond
17 ian 00:00Mapamond''Shutdown'': Democraţii îi cer lui Trump să amâne discursul privind Starea Uniunii

Preşedintele democrat al Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, i-a cerut miercuri preşedintelui republican al SUA,...139

17 ian 00:00MapamondPremierul britanic Theresa May: Părăsim Uniunea Europeană pe 29 martie

Premierul britanic Theresa May a dat asigurări, miercuri, că ţara sa va părăsi Uniunea Europeană la 29 martie şi...204

17 ian 00:00MapamondVladimir Putin: Încercările SUA de a-şi consolida dominaţia în Balcani destabilizează regiunea

Tentativele SUA şi ale altor ţări occidentale de a-şi consolida poziţia dominantă în Balcani rămâne un factor...176

17 ian 00:00MapamondGrecia: Guvernul Tsipras, din nou în faţa unui vot de încredere

Premierul elen Alexis Tsipras şi guvernul său se confruntă, miercuri, cu un nou vot de încredere în parlamentul de...144

17 ian 00:00MapamondNoi îndoieli legate de angajamentul preşedintelui Trump faţă de NATO

Noi îndoieli au apărut marţi cu privire la soliditatea angajamentului preşedintelui american, Donald Trump, faţă...155

17 ian 00:00MapamondBrexit: Parlamentul britanic a respins masiv acordul propus de May; opoziţia laburistă introduce moţiune de cenzură

Parlamentarii britanici au respins masiv marţi seară acordul privind Brexit-ul negociat de premierul conservator...154

17 ian 00:00MapamondPE lansează un program de training pentru jurnalişti de investigaţie, în memoria lui Jan Kuciak

Parlamentul European lansează un program de training pentru jurnalişti de investigaţie, care va purta numele...138

17 ian 00:00MapamondO treime din personalul ONU, supus hărţuirii sexuale în ultimii doi ani

O treime dintre membrii personalului ONU au declarat că au experimentat hărţuirea sexuală la locul de muncă în...158

17 ian 00:00MapamondEl Chapo l-a mituit pe fostul preşedinte mexican Pena Nieto cu 100 milioane de dolari

Un martor în procesul narcotraficantului mexican Joaquin Guzman, supranumit 'El Chapo', a declarat că acesta i-a dat...215

17 ian 00:00MapamondFacebook îşi înăspreşte regulile privind publicitatea electorală înaintea alegerilor

Facebook a anunţat miercuri că va impune reguli mai stricte pentru reclamele electorale în diferite ţări unde au...146

Sănătate
17 ian 00:27SănătateMai mulți pediatri în Spitalul Județean Tulcea!

Vești îmbucurătoare pentru părinții din județul Tulcea: conducerea Spitalului Județean a anunțat că se...349

16 ian 00:48SănătateMinisterul Sănătăţii a organizat o dezbatere publică privind funcţionarea farmaciilor

Grila după care se face inspecţia în vederea autorizării farmaciilor ar trebui să fie unitară la nivel de ţară...393

14 ian 01:36SănătateSorina Pintea a semnat ordinul: Începe cel mai mare CONTROL din ultimii ani, în spitale

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat că a semnat ordinul prin care se vor declanşa controale privind...597

14 ian 01:36SănătateINSP: 7 persoane decedate din cauza gripei

Un bărbat în vârstă de 69 de ani din judeţul Prahova şi un copil de 10 luni din Ilfov au murit, duminică, din...324

12 ian 23:01SănătateSpitalul de Pneumoftiziologie cumpără un sistem de imagistică de la un politician declarat incompatibil

Spitalul de Pneumoftiziologie Constanța a cumpărat un sistem de imagistică de la firma unui polician din București...1425

11 ian 02:13SănătateA crescut numărul de infecţii respiratorii acute cu 9,1% faţă de aceeaşi perioadă a sezonului precedent

Numărul total de cazuri de infecţii respiratorii acute (gripă clinică, IACRS şi pneumonii) a fost de 52.991 în...431

10 ian 00:00SănătateÎNGRIJIRI la DOMICILIU pentru vârstnicii din Năvodari

Direcția de Asistență Socială Năvodari acordă servicii de îngrijire la domiciliu pentru persoanele vârstnice din...554

10 ian 00:00SănătateProiecte de 12 milioane de euro pentru Spitalul Județean Tulcea. Licitația începe în februarie!

Reprezentanții Consiliului Județean Tulcea speră ca anul 2019 să înceapă lucrările de reabilitare, modernizare...476

9 ian 03:33SănătateMinistrul Sănătăţii a vorbit despre şpaga în spitale: Fenomenul este încă de mare amploare. Ce măsuri vor fi luate în continuare

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, anunţă că fenomenul şpăgii este unul de mare amploare în România,...913

9 ian 03:19SănătateTrei copii din comunitatea horahai din Castelu au avut nevoie de operații! „Avem ajutorul unui chirurg minunat din Spitalul Județean!”

Patru copii din comunitatea horahai din localitatea constănțeană Castelu au fost supuși unor intervenții...1315