rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 15 noiembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Câte parcuri are Constanţa? Răspunsul Primăriei este NĂUCITOR! Vă invităm, în schimb, să vedeţi ce ne-a transmis Primăria Braşov

Oraşul de la malul mării se transformă în timpul sezonului estival în “capitală”, odată cu fluxul mare de turişti ce sosesc pe litoralul românesc. Aşadar, odată cu importanţa turistică pe care o are oraşul Constanţa, cresc şi necesităţile. Începând cu locurile de parcare, şi până la plajă şi calitatea nisipului, vorbim despre detalii extrem de importante pentru un tablou demn de un oraş turistic, un oraş port. Desigur, sunt multe aspecte ce schimbă culoarea litoralului românesc. Aici amintim şi parcurile, care pe timpul sezonului estival se transformă în locuri de socializare pentru pensionarii constănţeni sau spaţii de joacă pentru cei mici. Cu toate acestea, se pare că este un mister numărul parcurilor din municipiu chiar şi pentru autorităţile locale.

Municipiul Constanţa reprezintă o forţă economică imensă pentru ţara noastră, asta dacă ştim cum să o dezvoltăm. Spunem asta pentru că în perioada sezonului estival oraşul de la malul mării devine “capitală” datorită fluxului mare de turişti veniţi în vacanţă pe litoral. Cu toate acestea, ne aflăm în situaţia în care nu deţinem o statistică privind spaţiile verzi din municipiul Constanţa “la această dată”, potrivit reprezentanţilor Primăriei Constanţa. Prin urmare, nu ne rămâne decât să numărăm pe degete câte parcuri are în anul 2018 oraşul de la malul mării.

În urma unei solicitări, suntem învăluiţi în mister, nu altceva. “Având în vedere cererea înregistrată în baza Legii nr.544/2001, vă comunicăm faptul că, la această dată se află în derulare serviciul de măsurători topografice în vederea realizării registrului local de spaţii verzi conform prevederilor Legii nr. 24/2007 privind reglementarea şi administrarea spaţiilor verzi, republicată, unde vor fi evidenţiate toate spaţiile verzi aflate pe domeniul public sau privat din întreg teritoriul intravilan al municipiului Constanţa, iar inventarierea se face cu evidenţierea tipului de proprietate şi a modului de administrare”, a fost răspunsul reprezentanţilor Primăriei Constanţa, în urma solicitării reporterilor Replica.

Iată răspunsul oficial al Primăriei municipiului Constanţa (click pe IMAGNE!):

În timp ce noi nu ştim câte parcuri avem, la Braşov se mai construiesc două!

Nu acelaşi lucru îl putem spune despre situaţia, ‘la această dată’, a spaţiilor verzi din municipiul Braşov. În urma solicitării transmise de reporterii Replica de Constanţa, reprezentanţii Primăriei Braşov ne-au arătat cum se prezintă de fapt o statistică a spaţiilor verzi, pentru că aceştia - da! - o deţin. În altă ordine de idei, un număr de 240 de spaţii verzi de utiliate publică se află ‘la această dată’ în municipiul Braşov, urmând a se amenaja încă două noi parcuri, prin Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Zonei Metropolitane Braşov, unul fiind în zona fostei platforme Industriale Rulmentul, iar cel de al doilea în zona Valea Răcădăului, cunoscută sub numele de ‘La Iepure’.

“Cu privire la situaţia juridică a imobilelor menţionate în anexă (tabel) vă informăm că în evidenţele Serviciului Ceontencios, la poziţia 89 ataşată, referitor la Parcul Centru Civic, figurează înregistrat dosarul nr. 2282/62/2014, având ca părţi Consiliul Local al Municipiului Braşov, Asociaţia pentru Construirea Catedralei “Înălţarea Domnului”, primarul municipiului Braşov, Epure Sorin şi Epure Maria Cristina, prin care s-a solicitat anularea HCL-ului nr. 479/2010 şi a fost obligat Consiliul Local Braşov să modifice sau să elaboreze un nou PUZ cu repoziţionarea terenului concesionat în vederea realizării Catedralei “Înălţarea Domnului” şi la poziţia 145 - Parc Tractorul este înregistrat dosarul nr. 24469/197/2015 având ca părţi Municipiul Braşov, Statul Român prin Ministerul Finanţelor, Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA, SC Immochan Imobiliare SRL, ce are ca obiect rectificarea suprafeţei de teren pentru Parcul Tractorul aflat în prezent pe rolul Judecătoriei Braţov având ca termen data de 05.10.2018.

Verificările s-au efectuat numai după adresă şi număr stradal nefiind indicate numerele de carte funciară sau nr. Topografice, motiv pentru care nu putem menţiona dacă există sau nu litigii înregistrate după aceste elemente cu privire la adresele stradale menţionate în listă. În Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Zonei Metropolitane Braşov sunt propuse amenajarea a două noi parcuri, în zona fostei platforme Industriale Rulmentul şi în zona Valea Răcădăului, cunoscută sub numele de ‘La Iepure’”, au declarat reprezentanţii Primăriei Municipiului Braşov.

Reamintim că la sfârşitul lunii iunie 2018, primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, a fost gazda Adunării Generale a primarilor de municipii din România, eveniment important pentru oraşul de la malul mării. Atunci, edilul Constanţei a precizat că şi-ar dori ca municipiul nostru să aibă plusurile pe care le au alte municipii din ţară. Şi aici a evidenţiat mai multe apecte pozitive.

“Mi-aş dori să avem spaţiile verzi pe care le are domnul Negoiţă în Sectorul 3, mi-aş dori să am un sistem de autorizare în urbanism aşa cum îl are domnul Falcă, şi vă spun că este unul dintre cele mai bune din România, mi-aş dori să avem un management de oraş aşa cum îl are domnul Bolojan, mi-aş dori să avem un dinamism aşa cum îl are domnul Ionuţ Puvheanu de la Galaţi, mi-aş dori să avem un stadion cum are domnul Genoiu la Craiova, mi-aş dori ca toate aceste lucruri să le construim împreună”, a declarat la acea dată primarul Constanţei, Decebal Făgădău.

DOCUMENT https://www.replicaonline.ro/rbin/data264000/parcuri.pdf

Paula SOLOMON

vineri, 7 septembrie 20184198
Comentarii

00Andrei(8 sep 08:50)
Stie Fatalache al nostru.....dar nu a terminat cu acordarea de autorizatii pt blocuri inca. De aceea nu a dat situatia.
21Fagadau(7 sep 21:08)
CEA MAI MARE DEZAMAGIRE!
02vic(7 sep 19:35)
cum se mai plateste si el pentru sponsori?!
211Popescu(7 sep 14:57)
Si cine va opreste sa le aveti, domnule primar?
215Patriot(7 sep 13:10)
O sa aibe timp sa gandeasca la Rece , acesti Cimpazei care Concuc si sufoca Primaria .., Rusine
114mari(7 sep 12:56)
Primarul nu are initiativa nu are autoritate asupra subalternilor nu are nimic de gospodar
114Ank(7 sep 12:53)
Asa da, e bine ca s a scris aceasta informatie si este si mai bine ca este documentata si prin comparatie ! In aceasta maniera sa tot ai ce te informa ! Pacat de C ta , si de bruma de oameni cinstiti care mai stiu ce inseamna omenie si verticalitate si isi duc atat de greu viata prin acest oras !
138Muie Iohannis(7 sep 12:28)
Ce sa zic, ciorile au nevoie de parcuri, ca sa le umple cu coji de bomboane agricole. La Brasov sunt oameni civilizati, de aia au parcuri. Aia nu-si aduc gunoiul de acasa ca sa-l verse pe iarba.
221Mokanel ptr . 06.06(7 sep 10:48)
Fagabou e mokanel ghiftu papagal de al vostru . Ti ai dreaq cu natia de hoti si koorve. Cine dracu va adunat aici . moldo olto stricati .
517bravo fagadau(7 sep 10:27)
Fagadau este cel mai bun primat
125Ha ha ha(7 sep 10:16)
Este o problema de siguranta regionala. Dobrogea este furata grav . O sa ajungem la fel de saraci ca cei din vaslui. De parcuri nu mai vorbesc pt ca noi nu avem nici macar 1 parc.
116PRIMARUL(7 sep 10:06)
FARA AUTORITATE IN PRIMARIE!
229Ciumalai au distrus Constanta(7 sep 08:43)
De cand au pus labele CIUMALAI pe Constanta , au slutito iremediabil . In primul rand sa construit haotic . Au distrus parcurile , locurile de joaca . Nu credeam ca va ajunge sa arate in halu asta Constanta . Judetul Constanta arata jalnic . Mergeti in orasele din judet , o sa vedeti cum li se citeste pe chip oamenilor disperarea . Noroc ca mai sunt pensionari care mai palpaie un pic de viata . Saracia este lucie in intreg judetu . Mergeti si convingetiva .
124minciuni(7 sep 08:36)
Toate aceste enumerari sunt niste maidane in care intra masini si ciini.Mentalitatea orientala se mentine de la otomani in coace.
327Ghinion(7 sep 08:26)
Dragi comentatori. Nu mai dati vina pe Fagadau, Babu, etc. Tot noi cei din Constanta i-am votat nu altii. Constantenii au pus botul de la revolutie incoace la minciunile spuse de ei, si s-au complacut mereu. Nu sunt ei vinovati ci cei ce i-au votat. Poate invatam ceva din asta si in 2020 alegem pe careva cu creier, care iubeste orasul asta si care neaaparat nu face parte dintr-un partid.
216Pensiinar(7 sep 08:22)
Bine,ca avem biserici si pe domeniul public,noi nu avem nevoie de parcuri,nu aduc voturu
123Constanta(7 sep 07:37)
In era Fagadau, Babu si Rasauteanu este in PARAGINA.PLECSTI ACASAAAAA!CONSTANTENI TREBUIE SA SALVAM CONSTANTADE INCOMPETENTI!
122Plm(7 sep 07:16)
Fatalau bea apa de la robinet. Fmm de distrus
447vin cu adaugirea ca,(7 sep 06:06)
la noi se distrug parcurile ca sa aiba scarbele de machedoni unde sa faca ''blocuri'' de cacat.fagadau fiind din aceeasi etnie scarboasa si avandu-l ca mentor pe mazare face ce stie:NIMIC pentru oras benefic si TOTUL pentru buzunarele clicii mafiote din care face parte.Votati-l din nou ca o sa traim in cavou betonat.
mai mult...Replica
15 noi 00:00ReplicaA rămas fără permis pentru neacordare de prioritate, iar la instanţă a aflat că poliţiştii au scris în acte că avea viteză în Mamaia!

Situație desprinsă din categoria râsul-plânsul! Un constănțean a fost sancționat de Poliție pentru neacordare de...505

15 noi 00:49ReplicaMINOR ÎNCONJURAT de ŢIGANI, în Tomis Nord: A primit un PUMN în FAŢĂ şi a rămas fără telefon639
15 noi 00:00ReplicaTot ce trebuie să ştii despre ‘HINGHERII de maşini’: în ce condiţii acţionează şi care sunt costurile recuperării autoturismelor363
15 noi 00:00ReplicaZanfir Iorguş CONTESTĂ VEHEMENT pedeapsa la închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii

Condamnat la trei ani cu suspendare și muncă în folosul comunității într-un dosar instrumentat de DNA, fostul...224

15 noi 00:00ReplicaAPEL UMANITAR: o mămica cu trei copii are nevoie de ajutor financiar pentru a avea un acoperiş deasupra capului!168
15 noi 00:00ReplicaZiua Dobrogei: spectacol folcloric, tochitură şi pensionare dornice de pupături şi selfie-uri cu primarul Făgădău!240
15 noi 00:00ReplicaSe caută şefi pentru parchetele şi instanţele din Constanţa şi Tulcea. Iată cine s-a înscris la concurs!

Consiliul Superior al Magistraturii organizează, în perioada 11 octombrie-18 decembrie concursul sau examenul pentru...232

15 noi 00:00ReplicaMetoda LOVERBOY: Minore RĂPITE şi puse să se PROSTITUEZE!261
15 noi 00:00ReplicaNavigatorii aflaţi pe nava Nivin, în Libia, vor fi repatriaţi ‘când vor solicita debarcarea’104
15 noi 00:00ReplicaFundaţia Baylor Marea Neagră nu a primit autorizarea privind transportul medicamentelor în regim de scutire de la plata TVA

Fundația Baylor Marea Neagră din Constanța are misiunea prevenirii, tratării și îngrijirii bolilor infecțioase,...111

15 noi 00:01ReplicaFOCURI DE ARMĂ pentru prinderea unui ȘOFER FUGAR. Era să calce un polițist cu mașina!5224
15 noi 23:40ReplicaOPC a retras de la vânzare delfinii cu penis!4820
Vremea
7.8°4.7° - 8.7° joi, 15 noiembrie 2018
ploaie ușoarăUmiditate: 100%
Vânt: 6.97 m/s din N
Presiune: 1033.41 milibari

Loto
6/4971021233039
5/40112628323336
joker182532373913
Horoscop
mai mult...SPSportRT
15 noi 00:00SportReacții dure, după ce s-a aflat că Sepsi și Csikszereda sunt finanțate de Executivul de la Budapesta: "Rușine Guvernului României!"

Dinu, Rădoi și Marica au reacționat dur după ce Gazeta a dezvăluit în exclusivitate că Guvernul de la Budapesta...153

15 noi 00:00SportIlie Năstase, despre Simona Halep: Nu pot să o antrenez, iar iau amenzi, sar la arbitri, mă enervez

Fostul tenismen, Ilie Năstase, a explicat în stilul caracteristic de ce nu o poate antrena pe Simona Halep. Deşi,...106

15 noi 00:00SportMarius Copil: Anul viitor îmi doresc să câştig un titlu ATP

Jucătorul de tenis Marius Copil, finalist la turneele de la Sofia şi Basel de anul acesta şi numărul 61 în...73

15 noi 00:00SportGică Hagi ar putea pleca de la Viitorul în vara lui 2019

...125

Local
15 noi 00:31LocalCOTAR: Cei care păstoresc frauda în Transporturi atentează la siguranța națională

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (C.O.T.A.R.) cere demararea unei anchete care...314

15 noi 00:32Local“140 de ani de la Unirea dintre Dobrogea şi Patria Mamă, România”, omagiaţi de Asociaţia “Dobrogea Unită”

Asociaţia “Dobrogea Unită” a marcat miercuri, 14 noiembrie 2018, “140 de ani de la Unirea dintre Dobrogea şi...290

15 noi 00:21LocalPremiera filmului 'La Cazino, în vreme de război', la Muzeul de Istorie din Constanța

Constanța a sărbătorit în ziua de 14 noiembrie a.c., 140 de ani de la Unirea Dobrogei cu România, unde, Primăria...295

15 noi 00:17LocalCONTROALE în magazinele din Constanța: polițiștii și inspectorii OPC au confiscat jucării

Poliţiştii constănțeni au ridicat peste 500 de seturi cu jucării, bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în...980

15 noi 00:15LocalTânăr prins la volan cu permisul suspendat, la Mangalia

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia, miercuri, 14 noiembrie, în jurul orei 11.30, au depistat un tânăr,...986

15 noi 00:14LocalTânăr arestat pentru tâlhărie!

Un minor a fost prins de polițiștii din Nicolae Bălcescu după ce a tâlhărit o persoană. Este vorba despre Mihai...260

15 noi 00:33LocalAmenzi de peste 3 milioane de lei, date de Poliția Locală, pentru mizeria din parcuri și piețe!

Direcția Generală Poliția Locală își desfășoară activitatea în interesul comunității locale și acționează...279

15 noi 00:04LocalOctogenară în CÂRJE, LOVITĂ de o mașină, la Constanța!

Un accident rutier a fost înregistrat pe șoseaua Mangaliei, miercuri, 14 noiembrie anul curent. Potrivit primelor...2818

15 noi 00:04LocalPERCHEZIȚIE în MURFATLAR, la un individ care FURA din mașini și conducea fără permis!

A ajuns în atenția oamenilor legii după ce a spart mai multe autovehicule și a fost prins la volan fără permis....2372

15 noi 00:34LocalPercheziții la persoane bănuite de evaziune fiscală

La această oră, polițiștii din Argeș, sub coorodnarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, efectuează 13...511

Politică
15 noi 00:31PoliticăJobbik vrea să declare 2020 an comemorativ, la 100 de ani de la Trianon - „Cea mai mare tragedie a maghiarilor“

Partidul ungar de opoziţie Jobbik (de extremă dreapta) a propus ca adunarea metropolitană a Budapestei (consiliul...163

15 noi 23:56PoliticăDe ziua Dobrogei, tinerii social democrați din Constanța şi Tulcea au plantat arbori

Organizația Județeană a Tineretului Social Democrat Constanța este implicată în campania de protejare a mediului...592

15 noi 00:29PoliticăPreşedinţie: Întâlnirea Klaus Iohannis - Theresa May nu va mai avea loc

Întâlnirea dintre preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Theresa May nu va mai avea loc ''din motive obiective, ce...208

15 noi 00:28PoliticăSesizare disciplinară pe numele lui Florin Iordache: Fapta lui aduce un grav prejudiciu Parlamentului. Are efectul de a încuraja comportamente violente

Deputatii USR au depus, miercuri, după ce Florin Iordache a aratat semne obscene in plenul parlamentului, o sesizare...275

15 noi 00:28PoliticăFOTO. Moment solemn de Ziua Dobrogei: cinci comune din județul Constanța au semnat o „Declarație comună”

Moment solemn: cinci administrații locale din județul Constanța au hotărât să semneze o „Declarație comună”,...290

15 noi 00:22PoliticăPSD ia în calcul contestarea la CJUE a raportului asupra MCV privind România

PSD ia în calcul contestarea la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE), prin intermediul agentului...136

15 noi 00:21PoliticăTudorel Toader: Raportul MCV foloseşte standarde duble şi are iz politic

Raportul MCV privind România, publicat de Comisia Europeană, are iz politic şi foloseşte standarde duble, a declarat...127

15 noi 00:21PoliticăProiectul privind declasificarea unor documente, adoptat!

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, miercuri, proiectul de lege privind declasificarea unor documente, cu 174 de...150

15 noi 00:15PoliticăProiecte ambițioase pentru dezvoltarea Dobrogei, promovate de Institutul de Studii Avansate pentru Cultura și Civilizația Levantului

În anul Centenarului, prin deschiderea lor internațională, proiectele multianuale ale Institutului de Studii Avansate...318

15 noi 00:14PoliticăFlorin Iordache a făcut semne obscene în Parlament

Deputatul PSD Florin Iordache, președintele Comisiei speciale pentru legile justiției și vicepreședinte al Camerei...353

Monden
15 noi 23:36MondenREVELION 2019: Invitaţie la Bal mascat, cu Adi Mihăilă - The Hitman şi Lucian Bărbulescu!

Cu mască sau fără mască? Într-un local clasic sau la club? Vorbim despre noaptea dintre ani. Deşi mulţi au decis...228

15 noi 00:00MondenCâștigătorii Galei Elle Style Awards 2018

Câștigătorii Galei Elle Style Awards 2018, cel mai spectaculos eveniment din industria de modă, beauty, muzică și...79

15 noi 00:00MondenVila Monicăi Gabor din Malibu e în pericol să ardă, precum a lui Gerard Butler. Cât valorează casa

Vila Monicai Gabor și a lui Mr. Pink din Malibu este în pericol să ardă, din cauza incendiilor violente din...88

15 noi 00:00MondenUn an de la moartea Stelei Popescu. Se țin trei slujbe de pomenire pentru actriță și o expoziție de tablouri

La un an de la moartea îndrăgitei actrițe, foștii colegi de la Teatrul de Revistă Constantin Tănase și familia...82

15 noi 19:02MondenSilvia de la „Bravo, ai stil”, apariție șocantă la Gala Elle Style Awards 2018. A fost văduva neagră și i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Silvia Popescu, câștigatoarea celei mai cunoscute emisiuni de stil de la postul de televiziune Kanal D, a avut o...89

15 noi 00:00MondenCea mai strălucitoare gală a anului! ELLE Style Awards a ajuns la ediția a șaptea

A devenit, fără doar și poate, un eveniment emblematic. Toată lumea așteaptă cu sufletul la gura Gala Elle Style...80

15 noi 00:00MondenIlie Năstase și-a tatuat numele actualei iubite. „Așa simt, că ea este ultima mea iubire”

Ilie Năstase a făcut un gest care demonstrează că este foarte îndrăgostit de actuala sa iubită, Ioana Simion. De...97

15 noi 00:00MondenDirecția 5 vinde artă la pachet. Marian Ionescu a combinat concertele cu expoziții de pictură

Liderul trupei Direcția 5 a găsit modalitatea de a combina cele două pasiuni ale sale într-un singur show. Luni...74

15 noi 00:00MondenDeclarație incredibilă a actriței Viola Davis: „Sunt foarte mândră de scena de sex cu Liam Neeson”

Actrița Viola Davis (53 de ani) a vorbit despre scena intimă pe care a filmat-o în compania starului Liam Neeson (66...95

15 noi 00:00MondenLady Gaga le-a dus pizza sinistraților incendiilor din California și i-a cântat unei bătrâne pentru a o consola

Lady Gaga, evacuată din locuința sa din Malibu din cauza incendiilor de vegetație care devastează California în...80

Mapamond
15 noi 00:00MapamondBrexit: Proiectul de acord cu UE „răspunde votului britanicilor“, afirmă Theresa May

Premierul britanic Theresa May a declarat miercuri în Parlamentul de la Londra că proiectul de acord privind Brexit-ul...76

15 noi 00:00MapamondItalia: Salvini a întâmpinat personal 51 de migranţi proveniţi din Niger

Ministrul italian de interne Matteo Salvini (extrema-dreaptă) a întâmpinat miercuri personal 51 de migranţi africani...76

15 noi 00:00MapamondTurcia: O cântăreaţă kurdo-germană a fost condamnată la şase ani de închisoare pentru ''terorism''

Un tribunal turc a condamnat o cântăreaţă kurdo-germană închisă în Turcia din iunie la şase ani şi trei luni...81

15 noi 00:00MapamondSectorul public din Grecia, în grevă pentru a pune capăt austerităţii

Sectorul public a funcţionat la ralanti miercuri în Grecia, din cauza grevei funcţionarilor împotriva...81

15 noi 18:06MapamondOpozantul rus Aleksei Navalnîi, autorizat în cele din urmă să ajungă la Strasbourg

Opozantul rus Aleksei Navalnîi a anunţat că a putut părăsi teritoriul rus miercuri, după ce a fost blocat cu o zi...84

15 noi 00:00MapamondCandidatul susţinut de partidele de dreapta şi ultrareligioase a câştigat alegerile pentru primăria Ierusalimului

Un om de afaceri susţinut de dreapta şi de partidele ultrareligioase a câştigat alegerile pentru postul de primar al...79

15 noi 00:00MapamondSUA: Democraţii din Camera Reprezentanţilor vor investiga impactul lui Trump asupra FBI şi Ministerului Justiţiei

Viitorul preşedinte al comisiei pentru justiţie din Camera Reprezentanţilor a SUA vrea să investigheze influenţa...78

15 noi 18:11MapamondCehia se alătură statelor UE care nu vor adera la pactul ONU privind migraţia

Cehia s-a alăturat miercuri ţărilor din Uniunea Europeană care nu vor adera la pactul ONU care îşi propune să...89

15 noi 00:00MapamondGaza: Grupuri palestiniene anunţă o încetare a focului cu Israelul

Grupuri palestiniene, printre care mişcarea islamistă Hamas la putere în Gaza, au anunţat marţi seară o încetare...85

15 noi 00:00MapamondBrexit: Negociatorii britanici şi europeni au ajuns la un acord

Un proiect de acord cu privire la Brexit a fost încheiat de negociatorii britanici şi europeni şi urmează să fie...92

Sănătate
15 noi 00:06SănătateConstănțenii își pot testa GRATUIT glicemia, în mai multe puncte din oraș

Diabetul reprezintă, din nefericire, una dintre cele mai răspândite boli la nivel mondial. Numai la noi în țară...249

13 noi 21:24SănătateAparatură modernă pentru Neonatologia Spitalului Medgidia

Organizația Salvați Copiii cu sprijnul DP World Constanța dotează secția de neonatologie din cadrul Spitalului...612

13 noi 21:27SănătateA FOST REDESCHISĂ SECȚIA DE BALNEOFIZIOTERAPIE DIN CADRUL POLICLINICII 2

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sfântul Apostol Andrei” Constanța anunță că din această...1767

10 noi 00:00SănătateMesaj de condoleanțe

...636

10 noi 21:28SănătateCabinetele stomatologice nu dispar de la parterul blocurilor

Medicii dentiști au motive să răsufle ușurați: două prevederi legale privind condițiile de funcționare a...1668

10 noi 00:09SănătateAlte acuzații ȘOCANTE: după două foarfece, chirurgul de la Spitalul Militar ar fi UITAT și gheme de ațe de sutură în altă pacientă!

La începutul acestei săptămâni, în spațiul public, au apărut acuzații extrem de grave la adresa dr. Gheorghe...3495

10 noi 00:11SănătateDOLIU în lumea medicală! A murit un apreciat medic oncolog!

Doliu în lumea medicală. Apreciatul medic oncolog Cristian Davidescu s-a stins din viață, anunțul fiind făcut de...1936

7 noi 00:06SănătateOncologul Meral Gunaldi vine sâmbătă în Constanța pentru a oferi, GRATUIT, a doua opinie medicală!

Profesorul Meral Gunaldi, unul dintre cei mai reputați doctori specializați în oncologie pentru adulţi din Turcia,...859

6 noi 00:36SănătateRomânia va avea un Registru Național al Cancerului la Copil. Iată ce informații va cuprinde!

Asociația Dăruiește Aripi, în parteneriat și în beneficiul Societății Române de Onco-Hematologie Pediatrică,...595

3 noi 00:41SănătatePrimul zâmbet. Viitoarele mame din CONSTANTA primesc GRATUIT lucruri necesare în primele zile de viață ale copilului

Organizația Salvați Copiii a lansat proiectul Primul Zâmbet, prin care oferă mamelor din întreaga țară sprijin...780