REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Câți bani câștigă, lunar, Oana Roman. Se plânge constant de prețuri: „Nu mă lăfăi”

Câți bani câștigă, lunar, Oana Roman. Se plânge constant de prețuri: „Nu mă lăfăi”

A.F. 5 octombrie 2023 | 00:00 1522

Oana Roman este una dintre cele mai răsunătoare voci din mediul online. Fiica lui Petre Roman este recunoscută pentru faptul că are puncte de vedere bine argumentate atunci când alege să își expună părerea referitor de diverse subiecte de interes național, și nu numai. 

Cati bani castiga, lunar, Oana Roman. Se plange constant de preturi: „Nu ma lafai”Oana Roman

Recent, vedeta a dezvăluit sumele de bani pe care le câștigă lunar, pentru a-și putea crește decent fiica pe care o are împreună cu fostul soț, Marius Elisei. De asemenea, duce de una singură și cheltuielile casei și multe altele care îi revin. 

Oana Roman: „Totul este foarte scump” 

Oana Roman a mărturisit că, lunar, îi intră în conturi mii de euro, din care aproximativ 1.000 îi revin statului, pe taxe și impozite. De asemenea, vedeta a precizat și faptul că se ocupă singură de creșterea Isabelei și îngrijirea casei, astfel că nu reușește să pună foarte mulți bani deoparte. 

Cati bani castiga, lunar, Oana Roman. Se plange constant de preturi: „Nu ma lafai”

„Eu câștig bine. Niște mii de euro bune pe lună, în condițiile în care plătesc doar taxe și impozite peste 1.000 de euro pe lună, plus toate celelalte cheltuieli, pentru că-mi cresc singură copilul, întrețin singură o casă și așa mai departe, eu nu prea reușesc să pun bani deoparte. Pentru că totul este foarte scump. 

Da, trăiesc la un anumit nivel, dar nu fac fițe și figuri. Adică nu stau numai la restaurante, nu cumpăr nu știu ce genți și ce haine scumpe și nici nu merg în vacanță în fiecare lună. Cu toate astea, mă ajung cu banii, dar nu pot să zic că pun deoparte sau că mă lăfăi”, a spus Oana Roman, prin intermediul unei postări pe InstaStory.

Ciolacu și Iohannis, puși la punct de Oana Roman

Oana Roman se numără printre puținii oameni din showbiz-ul autohton care nu ignoră faptul că majoritatea cetățenilor României trăiesc pe bani puțini, și se chinuie de la o lună la alta să își drămuiască fiecare bănișor.

Ce fac oamenii ăia care câștigă 30 de milioane pe lună? Ce fac? Dl. Ciolacu, dl. Iohannis, cum facem? Că o să vă linșeze lumea pe stradă în curând.”, a mai spus vedeta, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o b****a, nu are creier nici cat furnica, o pararzita ,ii da tasu bani k a jefuit la freu cand a fost premier, are bani ptr 3 vieti, in realitate pute de rupe, un malai mare..
2
0
Tasu ce a facut pt oameni , a distrus fabricile si uzinele la comanda, sa faci un grajd in ziua de azi costa mii de euro daramite o fabrica , mai bine isi vede de treaba ca daca nu era taicasu nu stia nimeni de ea
3
1
Se ocupa de cresterea feteii si de casa . Aiurea are bona si camerista . Iar stiri cu elefantul care nu produce nimic .
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212