REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Câţi CRIMINALI pe modelul celui din Caracal or mai fi? CAZURI SUSPECTE la CONSTANŢA şi dovezi că oamenii legii sunt rupţi de realitate!

Câţi CRIMINALI pe modelul celui din Caracal or mai fi? CAZURI SUSPECTE la CONSTANŢA şi dovezi că oamenii legii sunt rupţi de realitate!

Replica API 30 iulie 2019 | 16:21 2063

Pe ele le plânge o ţară întreagă?

Pe ele le plânge o ţară întreagă?

Click pe imagine

Gheorghe Dincă, suspectul crimelor din Dolj, a ajuns după gratii și este anchetat. Dar câți ca el or mai exista, locuind prin case obscure de prin sătuce stinghere? Sau poate chiar în agitația urbei? Întrebare fără răspuns, dar este cert că există! Iar cazuri ciudate au tot fost înregistrate, mai ales în județul Constanța. Fete tinere, suple, cu părul lung, au plecat de la domicilii, dar nu au mai revenit până în prezent. Cum a fost și cazul de la Cernavodă, fiind vorba de Teo Zamfir. Se suspecta că s-ar fi sinucis, lumea era șocată, spunând cât de cuminte era și că nu avea motive. Dar iată că acum s-a așternut liniștea, ca și cum fata nici nu ar fi existat. Nu se mai vorbește despre cazul ei, Poliția nu mai are noutăți și totul a fost dat uitării. Și cazuri sunt chiar și din 2002, poate și mai vechi. Însă, există și cazuri care, pe site-ul Poliției Române apar la categoria persoane urmărite/dispărute, iar, în realitate, persoanele sunt în viață și active pe Facebook.

Soarta celor două fete din Dolj, care ar fi fost sechestrate, violate și ucise de Gheorghe Dincă, a fost piesa care a confirmat existența unui sistem defect, cap-coadă. Iar confirmarea este și mai solidă atât timp cât politicul a găsit să se folosească de aceste tragedii pentru a ieși în față și a da cu pietre în opoziție. Lumea s-a revoltat și a început să iasă în stradă, cerând intrarea în normalitate. Deja au fost demiteri din funcții, se vor mai agita puțin apele, iar trecerea timpului va stinge revolta cetățenilor, și așa destul de manipulați din toate direcțiile. Iar peste câțiva ani va fi doar un caz trist, la fel cum a rămas și ”episodul” Colectiv. Iar schimbarea.. va întârzia să apară. Între timp, o grămadă de fete au dispărut în condiții suspecte, inclusiv la Constanța. Spre exemplu, Alexandra Rasouli Seyed-Mitra, din Năvodari, în vârstă (acum) de 18 ani, a dispărut la data de 27.12.2016. A plecat în mod voluntar de la domiciliu spunând că merge la o colegă și până în prezent nu a revenit. În urma verificărilor s-a stabilit că aceasta nu a ajuns la destinație. Fata are înălțime 1,50 m, greutate 45 kg, ten măsliniu, constituție atletică, față ovală, ochi căprui. De asemenea, Mirabela Elena Moldovan face parte din categoria celor dispăruți de ani de zile. Este născută în martie 1983 și domiciliată în Năvodari, iar anul 2002 aplecat în mod voluntar din țară și nu a mai ținut legătura cu familia. În anunțul de pe site-ul Poliției Române este specificat: ”Posibil să practice prostituția”. Dar și Mirabela, la fel ca și celelalte fete prezentate mai sus, dar și ca victimele suspectului din Dolj, are înălțime 1,75m, 56kg, constituție atletică, ochi albastri, păr vopsit roșcat. Și Elena Duțu se încadrează în ”tiparul” de mai sus: 1,70 m înălțime, constituție atletică, păr lung, șaten, ochi căprui. La data de 23.10.2011 a plecat de la domiciliul său din Constanța, în mod voluntar, și nu a mai revenit. Avea 26 de ani. Tot în 2011, în septembrie, Monica Vișan, care avea atunci 24 de ani și care locuia în Gârliciu, dispărea într-un mod misterios, în sensul că a plecat cu treburi personale și nu se mai știe nimic de ea până în prezent. Păr lung, constituție atletică, 1,65 m, 58 kg. Toate aceste tinere au rămas la nivel de ”anunțuri” în baza de date a Poliției Române. Se spune că anchetele continuă..

Cazul care a ȘOCAT Cernavodă s-a STINS: ”Parcă nici NU a existat”

Alarma s-a dat duminică, 12 noiembrie 2017, în jurul orei 14.00. Teo Zamfir, în vârstă de 17 ani, ieșise cu niște colegi de la Liceul George Călinescu din municipiul Constanța, dar și de la Traian, într-un club din municipiul Constanța. A revenit la domiciliu, iar duminică a s-a conturat suspecta ”poveste”. Se pare că tânăra, a plecat de la domiciliu (stătea în Constanța, dar avea apartament și în Cernavodă), la Cernavodă, iar o amică de-a ei ar fi primit un clip video, în care Teo ar fi precizat că vrea să se omoare (lucru ce nu a fost confirmat de anchetatori). Ulterior, acea amică a redistribuit filmulețul către tatăl minorei, iar acesta a plecat într-un suflet la podul feroviar de la Cernavodă, acolo unde i-ar fi găsit rucsacul. Și, de aici totul este încețoșat. Militarii din cadrul ISU Dobrogea au început căutările duminică, după care le-au reluat luni. Menționăm că Teo era elevă în clasa a XII-a la Liceul Teoretic „George Călinescu” Constanța și era cunoscută în rândul profesorilor și a colegilor ca o elevă eminentă, cu medie mare, care nu ar fi cauzat probleme la liceu, fără absențe. Mai mult, profesorii au precizat că nu a dat semne că ar fi supărată sau apăsată de alte probleme și nu a discutat niciodată că ar avea vreo situație nefericită la domiciliu. Oamenii din Cernavodă, care cunoșteau familia, au fost revoltați, precizând că sunt lucruri care nu se leagă și că este ceva suspect la mijloc. Dar iată că timpul a trecut, iar ”povestea” s-a dizolvat. ”Este foarte ciudat ce se întâmplă, nimeni nu mai spune nimic despre caz, nu se mai aduce în discuție, ca și cum Teo nici nu ar fi existat”, au spus cunoscuții. Nici Poliția nu mai are informații noi, dar spune că ancheta continuă..

Chipurile căutată de Poliție, ea ACTIVĂ pe Facebook!

În timp ce soarta fetelor de mai sus este una incertă, numai ele știind prin ce au trecut, iată că mai sunt și cazuri de.. tot râsul. Raluca Isleam, spre exemplu. Născută pe 2 aprilie 2002, din Siminoc, apare ca dispărută fără urmă pe site-ul Poliției Române! Are 1,70 m înălțime, 40 kg, slabă, ten deschis, față ovală, ochi căprui, păr șaten, lung, gură medie. În ziua de 29.03.2019 în jurul orelor 07.15 a plecat în mod voluntar de la domiciuliu către liceul teoretic Murfatlar și nu a mai revenit până în prezent. La data plecării, era îmbrăcată cu pantaloni de culoare roz, cămașă albă, geacă scurtă din piele negri. Este posibil, potrivit Poliției Române, să fie în compania numitului Ene Alex George, în vârstă de 21 ani.

Așa cum este precizat mai sus, anunțul apare pe site-ul Poliției. Însă, pe contul ei de Facebook postează, des!, fotografii cu ea la noul ei loc de muncă (Nuba Beach Club), fotografii cu iubitul ei, iar cunoscuții îi comentează și se conversează cu ea prin comentarii fără probleme, dovedind că știu despre situația ei, unde este și cu cine. Dar oamenii legii încă o caută. Altfel ar fi fost șters anunțul cu dispariția, nu? Menționăm că, la nivelul județului Constanța, în momentul de față, sunt înregistrate 156 de persoane dispărute, dintre care 45 de sex feminin.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
al IPJ Constanta???.Voi leilor de la Politia Transporturi Constanta care le stiti pe toate pe proxenetii si interlopii din Cetnavoda nu ii aveti in vizor?.Sau ei sunt si sponsorii vostri????.Coruptilor !!!
5
0
IN PROXENETISM DETINE CEL MAI MARE ACVARIU DE INTERLOPI SI PROXENETI PE CARE II VOI ENUMERA MAI JOS PROTEJATI DE TOT SISTEM, LEFTERICA DANIEL, GRIGORE IOAN, SANDULESCU VIOREL ,IARNUTAC MARIUS ,SURAJ ,CLOSCA ,PIRON MADALIN SI BEBITA,GRIGORE ZIS GAGA RUGINITII,NONE MADALIN ZIS POPONARU SI LISTA O PUTETI GASI LA SMECHERII CARE II PROTEJEAZA SI PENTRU CARE COTIZEAZA.
7
0
"eleva eminenta"... alo, replica, nu mai abuzati de acest cuvant, va rog eu mult.
3
2
Nu sint rupti de realitate.Stiu exact ce este,ei protejeaza criminalii,interlopii si proxenetii.Ptr 2 lei Nu vad,nu aud. Se vind tigari de contrabanda in mangalia str Ion Creanga,BlC5,ap4,fam arif de 30 de Ani,din casa,la abonament,Nu vad,Nu aud.
3
0
Corbu. Centrul curvelor si "parintilor" pedofili.
3
0
NU sunt rupti de realitate. Sunt CORUPTI pana in maduva oaselor. Daca primesc ceva sunt in stare sa te bage pe tine om cinstit la puscarie pentru ca sesizezi o neregula sau un furt. Nenorociti in uniforma mana in mana cu procurorii si cu unii judecatori. Scarba si voma
7
0
In general, fetele dispar ca vor, in acesti 30 de ani de dupa potop. Unele insa, sunt fortate. Politistii ce vor sa-si faca treaba -nu despre corupti e vb.- , nu au instrumentele necesare -legi incorecte, incomplete . Alegeti conducatorii care sa dea legile necesare. Pana acum ati ales ce v-a trecut prin cap sau prin galeata, fara sa va ganditi la binele general. Faceti asta si se va schimba si politia, iar persoanele disparute vor avea sanse mai mari sa fie gasite mai repede!
6
1
Sper ca cei care trebuie sa ne protejeze sa citeasca acest articol sa si indeplineasca misiunea ptr care i platim!Sper sa concluzioneze ura care clocoteste in sufletul romanilor batjocoriti si ignorati atunci cind ai mai mare nevoie de ajutor!
3
0
scapa dinca ca este jmeker
3
2
politaii trebuie omorati in chinuri LENT!
8
6
pilitia din Mangalia. In mangalia, pe strada Farului, la un gard rosu locuieste un spargator de masini, nu foarte inteligent, dar acolo locuieste. Mi-a spart masina si mi-a furat un dispozitiv cu urmarire GPS. A, bambilici, merg la politie fac sesizare, scrisa, 2 ore pierdute pe la ri... hai ca vreau device-ul, uite-l, se plimba prin curte, uite satelite view, acum a iesit la poarta. S-a intamplat acum 3 ani...credeti ca PULitia a a facut ceva de atunci? Am scrsi pe procesul verbal adresa, Mangalia, Str Farului... nr... etc si ghiciti ce. Politia nu a fost capabila sa prinda hotul, cu GPS....
12
0
Rtv a transformat cazul de la Caracal in telenovela.Iti este scarba sa o asculti pe fata menajera si imbogatita de pe urma decesului subit al amantului italian cum minte si isi bate joc cu moaca aia de infractoare ca a lui taicasu .
9
2
legea e cu noi ! si nu este scumpa
10
0
Nu sint rupti de realitate,din contra. Iau spaga de la tigani ca sa Nu faca nimic.Dovada:in Mangalia vind tiganii tigari pe str Ion Creanga de 30 de ani,acum chiar din domiciliu..Bl C5,apt3,str Ion Creanga. Circul facut de tigani zilnic Nu este amendat de politia locala,smenuita de tiganime. Restaurantul lavrion mangalia incalca toate regulile posibile,contabilitate dubla,sclavie a angajatilor.Nimeni Nu face nimic. Itmul se bucura la o pizza, Cine-i da afara?
16
0
Claudiu Montana o cioara care da femeiile la produs in germania .. Gabi Liutic ii sparge gaoaza lu Montana ultimiile stiri.. Montana ce faci coaie ti-ai inchis facebook-ul ? Ti -a rupt rozeta Gabi ?
4
0
Interlopii sunt sefii politistilor si procurorilor,asa ca nu va mai stresati degeaba. Ideal este sa nu ai de a face cu nici unii din ei,caci nici unii din ei nu-ti vor binele si sunt gata sa te faca praf cu cea mai mare placere.
19
0
schimbata procedura in functie de ,educatie si criminalitate sa nu mai fie timorat politistul cind intervine .
11
2
Societatea s-a degradat f mult in ultima perioada ---au patruns drogurile ---tinerele nu primesc o educatie preventiva de la parinti si scoala ---televiziunea prezinta toate panaramele ca pe niste dive iar fetele naive cred ---Astea sint niste cauze
19
0
........ din pacate nu se va schimba
5
0
Stiu exact gaborii cs fac.Ii apara pe infractori! In Mangalua,zona Lidl,se vind tigari contrabanda de 30 de ani,bl.C5,ap3. Tiganimea terorizeaza locatarii,sedinte de la 22 la 2 noaptea,nimeni nu are voie sa se odihneasca pina nu vot tiganii. Politia nu vede,nu aude,dar vilele lor cresc,ca si spaga.Noi platim,ei incaseaza! Dna aude ceva???
19
0
MA UIT IN ZIAR SI GASESC ANUNTURI ,,PIZDAKIS IN CAUTARE DE PULAKIS VINE SI LA DOMICILIU.
3
7
La LIDL Mangalia in parcare e plin de infractori care agata turiste si fac transport la negru sub ochii politistilor si politia sta cu 4 masini sa amendeze tot taximetristii autorizati. E jale fratilor ii protejeaza la greu pe infractori CT 30 BRG tigan care ameninta taximetristii si soferii de microbuze ca el are pile la politie si da spaga si nu ii ridica deloc numerele. Rascoala revolutie 10 august singura sansa altfel ne omoara copii astia.
14
0
Daca nu ai dosare, inseamna ca ai intimidat pulimea civila sa nu incalce legea, si ca atare, tu, militian, primesti sporuri la sfarsit de an, mai esti avansat in grad si inainte de termen. Intelegeti de ce trebuie sa va rugati de ei ca sa se apuce de urmarirea penala? Dar asa e in toata tara! Presupun ca asta e manualul organului: aburiti-i pe civili, si poate ii determinati sa plece acasa cu plangerea in buzunar. OHO, si de cate ori le merge asta: unii se lasa prostiti, altii le vine o greata si prefera sa nu mai stea in preajma organelor nicio secunda in plus. Va respectam !
16
0
Spun cei de la RTV ca In curtea lui Dinca s- au descopetit saci intregi de oase si carne ,un adevarat cimitir camere de tortura si cuptoare de incinerare .El era angajat probabil pe post de calau .Spunea Gigi Becali de castrare chimica.Ce castrare chimica ca cu mainile a lucrat .
10
0
Asa cum este dificil sa gasesti mecanici buni,instalatori buni,faiantari ca lumea,la fel e de greu sa mai descoperi oameni ai legii pe bune. Ca vorbim de institutii cu nume pompoase,ca vorbim chiar de presedintele de tara si cohort de politicieni,toti sunt la un nivel ,sa-i zicem ,,varza''. Va fi de munca pentru imbunatatire daca se doreste asta,cel putin inca douazaci de ani. Da,dar doar daca se recunoaste probleme si chiar se doreste schimbare in bine si nu prin injuraturi cu muie pesede sau muie Iohannis ori altii,ci prin o reala evaluare a tuturor,prin aducerea scarii de valori la normal.
12
0
nepermis este ceea ce faceti voi cei de la replica - aveti alergie la detinutul draknea. Afirm analfabetele dan si viorica trebuie sa-i tina de urat detinutului. Care este caracterul nepermis- faptul ca specialistii au fost inlocuiti ce semianalfabeti nu este un adevar?
5
11
Nu sint rupti de nici o realitate. Ba din contra. Va dati seama citi bani se vintura din acest trafic. Din ce atitea masini bengoase si belfereala?
25
0
D-le comandant Dancu, chiar nu cititi cate postari sunt cu proxenetii din Cernavoda ? Rugam dispuneti masuri !
25
0
Cernavoda oras de tot cacatu cu toti pesti Encica Gazanu Virgil Gica Piron Lefter
21
0
dupa ce se intampla evenimentul, intervine si politistul si ancheteaza, ancheteaza pana se plictiseste si caz clasat!
18
1
da ma noi le producem, ce vrei si tu parte, jmecherii cu jmecherii, prostimea cu prostimea.
8
13
Nu exista rapire fara un politist corupt.
36
2
Tineti minte cun dansa Base cu Bercea Mondialul? De fra'-su care facea afaceri cu interlopii? Pai asta e nimic. Enorm de multele si bine consolidatele retele de interlopi nu ar exista asa,daca nu ar avea sprijin direct sau macar prin toleranta din partea a ce numim noi stat. ,,Organele'' fac jocuri politice sau snopesc si abuzeaza populatia la bucata sau in grup,dupa cum e ordinal. Romanii sunt dezbinati si condusi de interlopi si alte mafii,sunt lasati in voia sorti,dar sunt prea prosti sa inteleaga si tot pe cei rai ii aplauda. Sindromul Stockholm. Popor masochist.
40
0
nici nu e dat afara. este demis din functie si ramane in politie pe alta functie., totla 45 ani iese la pensie, tot cu pensie speciala.
25
0
de ce comentezi la adresa politistilor cernavodeni in necunostinta de cauza???
2
21
In alte tari politisti isi face treaba pentru ca altfel raman pe drumuri,in ROMANIA politisti care sunt martori la o ilegalitate in timpul lor liber si intervin sunt numiti eroi de mas-media de parca politisti au jurat sa apere cetatenul si statul doar in timpul orelor de program.Asta e,in Romania politistilor nu le e frica de lege pentru ca ei sunt legea si orice ar face nimeni nu le poate face nimic,si nu sunt singuri angajati ai statului care sunt deasupra legi pentru ca asa vor ei.
18
1
Ce se face la Fratelli,Nuba,Ego,Loft etc etc etc ?Se socializeaza pe ritmuri diverse?ma faceti sa rad...sunt fete peste tot de vanzare depinde cum te tine vrei o prostituata vedeta fosta vedeta sau viitoare te duci pe la unele cluburi,daca nu te tine bugetul te duci in alta parte curve sunt peste tot.Si femeile maritate de la cluburi sunt tot pe futut,cand pleaca sotul la baie schimba instagramul cu 2 instructori de fitness tot de vanzare si ei dar la categ Video Chat si Male
21
1
serviciul intern de protectie doarme, ei ar trebui sa depisteze toti politistii corupti
29
1
Indiferent de situatii, Politia intervine in urma unor proceduri si in cadru legal. De ce nu vreti sa intelegeti ca totul pleaca de la legislativ? Cei care elaboreaza legile, codurile penale si civile, HG, OUG, samd ... sunt niste incompetenti. Daca politiei i se permite atat de multe este numai din cauza acestor legi facute pe genunchi. Si tot datorita acestor legi, politia este neputincioasa in fata unor situatii cum este cea de la Caracal.
13
7
acel politist din Caracal care era la telefon cum plateste? isi pierde doar locul de munca si atat? n-ar trebui sa plateasca penal? sa fie bagat la inchisoare, sa i se faca dosar penal, dar cine sa-i faca? ca ei se acopera intre ei, sa-i faca dosar penal colegii lui? acel politist scapa doar cu datul afara de la servici, si gata
29
1
pai traficul de persoane, de organe, de carne vie nu se putea face fara protectia Politiei Romane, nimeni nu intreaba cum de au acestia atat de mult doar dintr-un salariu. Si ne mai sfideaza acel sef demis al Politiei Romane cu afirmatii de genu ca Politia Romana a rezolvat cazurile in proportie de 99%......... RUSINE
31
2
mergeti la oricare din sectiile de politie din Constanta si ve ti fi intampinati la fel ca cei de la CARACAL. Nu doresc sa isi faca meseria asteapta ziua de salariu ca de alfel toti bugetarii si nu ii intereseaza .ANGAZATII de la STAT trebuiesc RESCRUCTURATII si cei ramasi pe baza de criterii bine stabilite si testati periodic. Iar angararile pe baza de relatii ,rudenie si IUBIRE sa dispara !!!!! AFARA CU TOTII si FARA PENSII
37
0
este ca exista o retea de trafic de carne vie care trebuie protejata de toti oamenii legii, inclusiv cei grei de sus. nu sunt omorate. Sunt plasate. Se cauta tinere naive de prin sate, apar la inaintare baieti cu masini scumpe, uneori se fac asa yise logodne...si apoi dispar fetele. Treziti va !! Asta e realitatea !!!
32
0
dati afara din politie toti incompetentii imediat
31
0
Politia este o structura invechita intepenita in trecut si refractaral la nou care este intr-o permanenta lupta cu cetateanul nesocotindu-i drepturile, duce o politica in care reactia de autoconservare primeaza impreuna cu principiul sa vedem cum facem ca sa nu facem ceea ce trebuie facut.
19
0
Nu ma intelegeti gresit.Este adevarat ca orice e posibil, dar alea din pozele de mai sus, se vede clar ca-s niste penale, care cine stie prin ce cotlon sug pula.Si asta mai induce politia in eroare.Intr-adevar in cazul de la Caracal a fost alta situatie, mai cu seama ca fata a spus clar ca este tinuta sechestrata...
3
18
Politia este o adunatura de derbedei si infractori.
33
4
De-a lungul timpului au disparut in ceata peste 600 de fete din oras iar politia are o scuza...este majora la revedere.De ce c-dtul politiei Cernavoda si-a luat talpasita si a plecat la Medgidia?.Oare sa ii se piarda urma incompetentei lui?.Cati dintre vestiti proxeneti Gazanu,Lefterica,Encica,Iarnutac, Giga,Ruginiti,Piron,Rusu,Closca si lista lor poate continuua la peste 1000 de proxeneti au fost intrebati de unde au acele averi fara un minut de munca?.Cand iti dispare copilul de la usa mai poti dormi?.Deja unii politisti au cate 3-4 vile si 5 autoturisme la 40 de ani,de unde...intrebatii?.
39
0
cei din politie ar trebui platiti pe TREABA FACUTA, adica luna asta ai facut ceva iei salariul, daca ai stat si n-ai facut nimic nu iei nimic.Ei stau, si stau bine si leafa merge, si mai mult trateaza lumea ca si cum ei ar fi stapanii urbei si cetatenii plebeii lor, mai militienilor voi sunteti platiti din impozitele care sunt luate de la oamenii pe care ar trebui sa-i slujiti nu sa-i asupriti si sa-i ignorati.
31
1
sa plateasca mama lor de politisiti , mai ales cel care era la telefon felul cum a vb , ei asa si proedeazza daca ai o rugenta sau mergi al sectie te trateaza in sictir , ti se sparge o masina dau un ex in sictir te trateaza . sectia 5 Cta controale mai des fratilor !!! afara cu cei care nu au treaba cu numele POLITIA ...
29
1
Daca sunt urate si strambe nu conteaza mai bn disparute
5
38
Pe FB poate sa posteze oricine in locul ei.
11
1
Politie de tot kkt-ul
29
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369