REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Cati Hristu, acuzat că a modernizat aleile pietonale, cu dedicaţie! Video

Cati Hristu, acuzat că a modernizat aleile pietonale, cu dedicaţie! Video

Replica API 8 aprilie 2022 | 14:45 1788

Tot mai mulți locuitori sunt deranjați de autoritățile locale din Cogealac, comună administrată de primarul Cati Hristu. După episodul cu deșeurile de la intrarea din localitate, oamenii îl acuză pe primar că investește și face modernizări preferențiale, doar pentru prieteni apropiați sau rude. De când s-a schimbat administraţia locală, cetăţenii din Constanţa au tot scos la iveală problemele existente în oraş şi de care fosta conducere nu s-a preocupat ani de zile. Unul dintre cele mai arzătoare subiecte este cel legat de infrastructura pietonală din comună, însă unii locuitori susţin că s-au resemnat cu ideea că lucrurile nu se vor schimba prea curând.

Aleile pietonale din județul Constanța rămân în continuare principala hibă de la malul mării! Nemulțumirile locuitorilor din comuna Cogealac la adresa primarului sunt din ce în ce mai mari. De data aceasta, oamenii sunt supărați și acuză autoritățile locale că lucrările de modernizare la aleea pietonală se fac preferențial și cu dedicație.

Totul în timp ce restul locatarilor sunt nevoiți să stea la poartă cu maldăre de pământ și pietre. Mai mult decât atât, trotuarele sunt înlocuite de pământ ce la fiecare ploaie se tranformă în noroi, bălării și betoane abandonate pe marginea drumului.

Casa fratelui fostului primar, Gigi Alexa

Zilele trecute, un locuitor din Cogealac a ținut morțiș să facă publică situația reală din anumite zone ale comunei. ,,Primarul Cati Hristu și aleșii locali, cei care ne-au promis marea cu sarea în campania electorală, modernizează aleile pietonale cu dedicație. Pentru prietenii, rudele și oamenii influenți din comună, a făcut frumos în fața caselor, iar pentru noi, restul lumii, nu a făcut nimic. În afară de pământ și buruieni, nici urmă de pavele. Nu se implică deloc în probleme comunei. Tot ce e făcut bun în comună a fost făcut de fostul primar.”, a spus un locuitor al localității, pentru Replica de Constanța.

Desigur, nici de această dată, primarul comunei Cogealac, Cati Hristu, nu s-a sinchisit să răspundă la telefon.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai aveau putin si carau pavele si borduri cu carutele
1
0
Hai ca o fortati deja cu asta. Nu e el vreun matematicisn, dar ce faceti voi e denigrare de cct. Pute mai rau ca hainele astuia
0
0
Pentru Cati Hristu nu exista lege si nu pateste nimic pentru ca este sifon la militie. Sifoneaza pe toata lumea cu care intra in contact. Aveti grija ca si inregistreaza cu telefonul. Un sifon ordinar
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212