REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CAZ din județul Constanța, un fel de CARACAL 2: FEMEI SECHESTRATE în CURTE și BĂTUTE CRUNT!

CAZ din județul Constanța, un fel de CARACAL 2: FEMEI SECHESTRATE în CURTE și BĂTUTE CRUNT!

Replica API 14 decembrie 2019 | 00:51 1512

A trebuit să MOARĂ un om pentru a se lua măsuri

A trebuit să MOARĂ un om pentru a se lua măsuri

Și-a omorât concubina în bătaie și s-a culcat! A doua zi și-a dat seama că nu respiră, iar când a fost sunat de către fiul victimei, a mărturist crima. Este vorba despre un caz înregistrat în județul Constanța, în seara de 11 decembrie, autoritățile fiind sesizate pe 12. Însă, detaliile de dinaintea acestei tragedii sunt de-a dreptul strigătoare la cer – spun oamenii din localitate. ”Un fel de Caracal 2. Omul era pericol în localitate, ne ieșea în cale cu bâta, intra peste oameni în case cu sapa, pe o femeie a sechestrat-o și a bătut-o... Sunt plângeri la Poliție, dar... era liber”.

Vasile B. este cel care a ajuns, în cele din urmă, s-o ucidă cu sânge rece pe concubina sa. Motivul? Gelozia extremă și consumul de băuturi alcoolice. O acuza că îl înșală cu toată localitatea, ei locuind în Oltina, iar în seara fatidică a pus mâna pe o bâtă și a snopit-o în bătaie. Urmele găsite de anchetatori pe trupul victimei sunt greu de exprimat în cuvinte. Practic, femeia era plină de echimoze și trumatisme, atât închise cât și deschise, inclusiv la nivelul capului. Cercetările în acest caz continuă, urmând a se lua măsurile legale. Însă, detaliile de dinaintea acestei tragedii sunt revoltătoare. Și aceste aspecte sunt relatate de localnici, care-l știu pe Vasile de mult timp. ”Nu a muncit niciodată din câte știu eu. A făcut și pușcărie. Furturi, tâlhării. A ținut mai multe femei, pe toate le-a rupt cu bătaia. Una dintre ele a fugit pe geam ca să scape de el. Este un om foarte violent, ne este teamă de el. Bea de nu mai știe de el. Ne iese noaptea în cale cu lanterna, pe uliță, și ne aleargă cu bâta. A intrat peste o femeie în casă cu sapa, i-a spart ușa.. Vă spun, este un om foarte periculos”, au spus, pentru ”Replica”, persoane din Oltina. Și, din păcate, asta nu e tot. Oamenii care-l știu pe individ au relatat că avea o relație de concubinaj cu femeia pe care a omorât-o acum de circa 2 ani: ”Este adevărat că amândoi consumau băuturi alcoolice. Însă a bătut-o, săraca, de nu mai știa de ea. Cred că a fost și la Poliție ea. O acuza mereu că îl înșală cu mai mulți bărbați, avea o gelozie bolnavă”.

Femeie SECHESTRATĂ în CURTE și BĂTUTĂ: 'Spune că ești PEȘTOAICĂ, SPUNE!'

Un caz concret se pare că a fost înregistrat în iunie anul acesta, atunci când o femeie a ajuns la spital. ”A venit la ea acasă și i-a spus să-l însoțească până la el pentru că nu se simțea bine concubina acestuia. Femeia aceasta, o vecină, care are în jur de 60 și ceva de ani, s-a dus. A zis să ajute. A intrat în curte și el a încuiat poarta. Apoi a luat-o la bătaie, acuzând-o că îi dă bărbați concubinei lui. Striga la ea: ești peștoaică, zi, ești peștoaică? Și îi dădea cu ce apuca. A ridicat toporul la ea! Femeia, săraca, striga după ajutor.. Iar el continua: zi ca mine că ești peștoaică și îi dai ăsteia bărbați! Au intervenit vecinii atunci de au scăpat-o din mâinile lui. A ajuns la spital, a fost grav. A mâncat cu paiul, a avut 17 zile de îngrijiri medicale. Tot atunci a mai agresat câteva persoane. Da, pe cele care au intervenit. Femeia bătută a făcut plângere la Poliție, dar.. nu s-a întâmplat nimic”, ne-a spus un locuitor din Oltina. Ce s-a întâmplat de atunci și până acum? S-au efectuat cercetări, probabil. Dar, din câte se poate observa, cu suspectul în stare de libertate. ”Are mai multe plângeri la Poliție, nu doar cu femeia aceasta. Ce au făcut, polițiștii, procurorii,.., ei știu. Cert este că, uitați, a trebuit să moară un om ca să fie săltat. Din păcate, cam asta este țara în care trăim”, au conchis oamenii.

foto: victima BĂTUTĂ în curte

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Strange-o pe femeie de gat sa vada moartea cu ochii. Loviturile in spate nu lasa semen!
0
1
Sunt soldati americani acola?
2
0
Care Caracal? Numele acelei localitati a devenit de emblem pe nedrept,pentru ca de fapt cam toata Romania geme sub talpile imputite interlope si ale autoritatilor prietene cu interlopii si cu alti indivizi catarati pe functii mari ca sa vanda tara cat se mai poate vinde din ea. Nu exista localitate fara insi periculosi pe bune,fara gasti de inumani, tolerate sau chiar incurajate de autoritati.Caracal e doar o chestier mica,marea problema e chiar dominatia injustitiei,a faradelegii si dispretul fata de tot ce e bun la nivel de tara. Romanii nu mai merg linistiti pe strazi.
9
1
pana se judeca se prescrie . halal jjustitie !
8
1
Alcool legal,combinat cu lipsuri,invadati cu stiri bomba,fara speranta,asta e si planul cat mai multi pe alcool sa fim noi in control!
1
2
Doresc sa imi admiratia si respectul pentru Dea, precum si voma eterna pentru decerebratii care o injura. Romanii in ochii vecinilor neam de slugi in ochii maghiarilor, mamalitchki in cei ai bulgarilor. Greu de crezut va maghiarii s au inteles cu bulgarii ca sa emita un adevar pururea valabil.
0
1
Pt blondina masculul: s au crezut si altii mari si tari si nu se mai aude nimic de ei.Stai linistit ca ti se infunda si tie in curind,intre timp incearca sa fii cinstit si sa ti faci datoria.
1
1
pentru roscatu: o sa mai stea mult pe aici, in gaturile voastre..
2
3
FUMEIA MAI TREBUE SI BATUTA,, NU RESPECTA CONTRACTU SA FACA SI SEX ORAL.
1
11
Ce-i acolo Ungurene vrei sa vii Tu, FITU e e mai rau ca Astia n-are nici un D-zeu ,te-a distrus ,nici Toba aia nu-i departe.
1
7
Ce-i acolo ,mafie siciliana.Primaru mare braconier,fisu trage cu pusca prin sat ,politia le inchide gura oamenilor.Afara cu astia din partid ba Iohanisule,va face de ras,inca unii ca astia plus prostiile csre le faceti si vedeti voi muie.Nu uitati la parlamentarele trecute nu s-a votst psd,a fost un vot contra ta,mutulica ca taceai ca cacatu in iarba si contra astora .Nu mai dati voi pe prezenta la vot ca nui asa vedeti voi muuuie.
6
1
Si la baneasa stau dosarele la coada si nu se face nimic... Ce sa faca mitica si gargaianu... Ca ii pupa in cur pe toti doar ca sa le iasa si lor... O adunatura de Pro Sti
7
1
Toti puscariasii si lichelele voteaza cu PSD, bugetari cu salarii nesimtite, furt grosolan din banii Tarii. De-aia am votat PNL sa le taiati salariile bugetarilor si sa-I rarity, ei au votat PSD si au pierdut.
8
4
Pai sa vina Orban sa vada coruptia din Oltina... Primaru pn-list ,nasu sefului de post.Spuneti cati politisti corupti au rezistat asa mult la Oltina?
14
4
Vasile al lui Tili era omul de casa al lui Dinu Politistul.. imergea la sapa cu Gusteru si lafurat prin sat
9
1
trebuie sa recunosti ca traim in tara pulii. Cum gatii ma-si nu se autosesizeaza nimeni ? De ce trebuie sa depuna cineva plangere ? Sa le dau muie la pesedei cu legile lor de cacat !!!
20
4
Politia din sat si-a facut datoria in acest caz! Nu avea ce sa faca mai mult pentru ca decedata de fiecare data dupa ce era batuta de criminal, se intorcea inapoi la el! Nu aveau copii impreuna sau casa comuna si nici obligatii unul fata de celalalt pentru ca traiau in concubinaj. Cu toate astea in mod inexplicabil, in loc sa-l lase definitiv, statea doar cateva zile fugita prin sat pe la neamuri dar apoi se impaca cu dobitocu animal si se intorcea inapoi la el! Se pare ca ea si-a cautat si si-a prevazut sfarsitul tragic, care i s-a intamplat, pentru ca a spus la multi sateni ca va fi omorata.
10
8
esti un dobitoc...deosebit
6
11
Daca ce scrieti este adevarat,atunci asta este un alt caz in care politisti isi baga p. a in reclamatiile contribuabilor la bugetul de stat,buget care ii inbraca,incalta,le da masini,salarii mult peste ce castiga muncitori nonbugetari si pensii dupa 20 de ani de"munca".Afara cu politisti care nu isi fac treaba pt.ca in fiecare an cand se fac inscrieri sunt 20 pe un post cu dosare verificate si admisi pt.concurs.
21
6
De Gigica nu se leaga nimeni sau le este frica de el si de fratii lui care agreseaza oamenii in localitate pusi de unchiul lor Ion ,de curand au batut un copil pina lau bagat in spital si multi altii carora le este frica de ei ,fetele din localitate sunt loate cu forta de ei si restul oamenilor sunt loati la misto si snopiti in bataie de acesti indivizi !
12
1
Militienii il lasa pe baiatul padurarului sa conduca linistit fara permis, ca iarna-i grea si lemne nu-s!Un adevarat pericol pe strazi si ei inchid ochii mereu!Pana cand?????
19
1
Mitica padureanu se plimba cu girofarele prin baneasa
15
2
mars MIZERIE!!!!
5
6
Bate-ti femeia ca stie ea de ce. Femeia nebatuta e ca si calul nestrunit. Vine fara zester si ascunde banii berbatului.
4
11
@1:54.....groaznica exprimare , poti avea omule !! Parca este dupa o noapte de mahmureala zdravana , comentariu tau . Ori esti un minoritar , care arunca cu ceapa in romanii ??? Romania , nu te tine cu forta .
17
6
Mirositi a branza cipaneasca! Mars la kkt!
12
6
In Oltina exista politie? Daca exista sa raspunda cu locul de munca daca acest jegos este liber datorita lui , politistului care nu si.a facut treaba . Simplu , nu??
19
1
besi in mortii tai de nationalitate conlocuitoare!!!
13
6
du-te la dracu tu in germania full de imigranti, arabitoi nemernici si maimute din africa halitoare de banane. ambele specii de negriciuni sunt foarte violente in gesturi si vorbe! sugi pula dea!
12
13
Romanu-i luptator! Se lupta cu bautura, cu vecinii de scara, cu vecinii de curte, cu copiii si nevasta lui. In schimb, este foarte rezistent la foame, la jigniri, este obedient in fata sistemului corupt care l-a adus in sapa de lemn, la limita subzistentei si saraciei. Romania, nu o sa fie niciodata Germania, pentru ca suntem prosti si neam de sclavi si curve. Cei putini si inteligenti au parasit deja aceasta cloaca infecta. Nici nu mai conteaza cine ajunge la guvernare. Din prosti, se nasc prosti! Sictir!
28
13
Din ce motive nu a actionat politia din comuna la timp este un mister adevarat! Si de ce? Ca din cat se intelege din articolul asta, din vara pana acum cand nenorocitul a omorat-o au trecut luni de zile, ca si in cazul Caracal. Ce au asteptat. Ca individul intre timp a batut-o de mai multe ori si i-a batut si pe toti cei care incercau sa o salveze. Numai politia din sat care este platita pentru salvarea oamenilor nu a facut nimic. Ce este asta?
31
1
La noi pana unul nu ucide,autoritatile nici nu baga in seama reclamatiile care se fac.Daca are multe sesizari la politie si el in continuare e liber la infractiuni, sa fie cercetati cei care nu si-au facut treaba pentru ca lasandu-l sa faca ce vrea au devenit complici.Si sa vezi cum isi vad de treaba si unii si altii.Auzi unui sat intreg ii era frica de el.Asta n-a fost tinut la racoare sa-i dardaie dintii si izmenele!
30
1
Romanii .astea sunt romanii neam de traista , asa arata romanismul , romanii neam de betivani gelosi,parliti, care nu sunt in stare sa se stearga la cur , asa e natia romaneasca , adn igm de betivan , si in plus se credea si mare proprietar dar nui ? Mai bine in vest? Unde toti stau cu chirie nu se mai dau tari si mari proprietari deoarece sunt chiriasi cu sacosa ai venit cu sacosa pleci exact ce ai pe tine si in valiza si zeama din coaie daca le ai golite ghinion lefter oltina astea sunt Dobrogeni care tot asa au ramas dar pe deasupra atat dobrogeni cat si romani sustin familia traditionala
13
30

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218