REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Cazanciuc: Iniţiativa USR privind organizarea alegerilor locale în două zile - doar un joc politic

Cazanciuc: Iniţiativa USR privind organizarea alegerilor locale în două zile - doar un joc politic

Replica API 25 iulie 2020 | 00:00 1010

Preşedintele interimar al Senatului, social-democratul Robert Cazanciuc, a calificat, vineri, drept "doar un joc politic" iniţiativa legislativă a parlamentarului USR Florina Presadă privind organizarea alegerilor locale de anul acesta în două zile, adăugând că o discuţie de principiu pe această temă merită făcută, însă după ce se închide ciclul electoral din acest an.

Robert Cazanciuc

"Ce a făcut USR-ul astăzi, pur şi simplu, este doar un joc politic pentru a ţine atenţia atrasă asupra dorinţei USR-ului de a participa de o manieră proprie la acest proces care este deja declanşat, calendarul este asumat", a declarat Cazanciuc, după şedinţa Biroului permanent al Senatului, în cadrul căreia a fost depusă propunerea legislativă a USR şi trimisă pentru avize la comisiile de specialitate, scrie Agerpres.

Cazanciuc a adăugat că o discuţie de principiu pe această temă trebuie făcută, însă după ce se încheie actualul ciclu electoral.

"Cred că discuţia de principiu merită făcută, dar este târziu în momentul de faţă, noi suntem deja într-un calendar asumat pentru alegeri. De altfel, au mai fost propuneri legate de alegerile locale sau parlamentare şi cred că ele trebuie toate adunate şi, după ce se închide acest ciclu electoral de locale şi parlamentare, putem să ne aşezăm în jurul mesei şi să discutăm de un cod electoral", a explicat senatorul PSD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu propun ca la sectiile de votare, sa se prezinte contra bonului de 50 lei primit de la psd
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212