REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Ce a pățit Andreea Popescu când era alături de copii ei: "Am căzut..."

Ce a pățit Andreea Popescu când era alături de copii ei: "Am căzut..."

Valentina CAMARA 9 ianuarie 2023 | 00:00 508

Andreea Popescu a trecut prin momente de coșmar după ce a foc trezită în timpul nopții de un liliac. Ea se afla în camera cu copiii săi și a auzit zgomotul unor aripi. L-a trezit repede pe soțul ei și a încercat să se ascundă.

Andreea Popescu

Andreea Popescu a trecut prin momente de coșmar alături de copiii săi. Vedeta a fost trezită în toiul nopții de aripile unui liliac ce zbura deasupra lor, în cameră.

Andreea Popescu a avut parte de momente de groază

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei a trecut prin clipe de coșmar. Aceasta a dormit cu micuții ei, dar a fost trezită în timpul nopții de un liliac ce zbura în camera lor. Șocul a fost uriaș și a încercat să îi protejeze pe copiii, astfel că l-a trezit pe soțul ei. În această fugă, a și căzut pe scări dar, spre bucuria tuturor, nu a pățit nimic.

Vedeta a povestit totul pe rețelele de socializare și i-a ținut la curent pe fanii săi cum s-a rezolvat situația. Aceasta nu s-a așteptat ca un liliac să intre în casa lor.

”Ieri la 4:30 dimineața dormeam cu ambii copii în pat și Rareș în altă cameră. Dintr-o dată mă trezesc brusc din cauza unor bătăi de aripi. Deschid ochii și deasupra mea și a copiilor zbura un liliac. Am sărit din pat și am căzut pe scările care duc în dressing. L-am trezit pe Rareș speriată să luăm copiii de acolo”, a scris Andreea Popescu pe rețelele de socializare.

Cum a scăpat de liliacul din casă

Andreea Popescu a reușit să scape de liliacul ce îi invadase casa. De dimineață, bona copiilor l-a văzut ascuns în aparatul de aer condiționat și a reușit să-l scoată cu ajutorul unui obiect ascuțit. Acesta a zburat pe geam și așa toată casa a fost liniștită.

Unul dintre copii a spus că își dorește ca liliacul să se întoarcă la ei în casă, după ce va mânca în timpul zilei. Pentru șocul prin care a trecut, vedeta speră că fiul ei doar glumește și nu va vrea să se întoarcă înapoi, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Superb articolul, superba stirea
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212