REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Ce a păţit un constănţean care a lăsat cheile maşinii în contact. Era pe terasa unui bar şi a văzut tot!

Ce a păţit un constănţean care a lăsat cheile maşinii în contact. Era pe terasa unui bar şi a văzut tot!

Replica API 11 aprilie 2018 | 00:53 342

Anchetă, împăcări şi condamnare cu suspendare

Anchetă, împăcări şi condamnare cu suspendare

sursa foto ashlandlockandsafe.com

Un bărbat a avut proasta inspirație de a-și lăsa autoturismul cu cheile în contact, neasigurat. În timp ce se afla pe terasa unui bar, iar mașina era parcată la aproximatov 30 de metri, a observat cum un bărbat s-a îndreptat în viteză spre vehicul, a urcat și a demarat în trombă. Cursa s-a terminat în gardul unui imobil, iar oamenii legii au descoperit că făptașul nu avea permis de conducere.

Totul s-a petrecut în localitatea Seimeni din județul Constanța, când G.N.F. a mers la barul din centrul localității, parcându-și autoturismul, marca Daewoo Tico, în apropiere. În timp ce se afla pe terasă, l-a văzut pe Aurel Florea, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, cum a plecat. Acesta a văzut vehiculul neasigurat și cu cheile în contact, astfel că nu a stat pe gânduri și a urcat la volan, demarând în trombă. A mers cam un kilometru, până când a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu gardul locuinței lui G.N.F. proprietarul mașinii. În urma coliziunii au explodat anvelopele.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au aflat că Florea nu are permis de conducere. La scurt timp, suspectul și-a recunoscut vina, după care s-a împăcat cu partea vătămată, astfel că fapta de furt în scop de folosință nu a mai fost luată în calcul. El a fost trimis în judecată pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 8 februarie anul curent, magistrații Judecătoriei Medgidia au decis: ”condamnă pe inculpatul Florea Aurel, la pedeapsa închisorii de 1 an pentru săvârşirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută de art. 335 alin.1 din Codul Penal (faptă săvârşită la data de 25.07.2016). În baza art. 66 alin. 1 lit. a, b şi i C.pen.: Interzice inculpatului drepturile prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a, lit. b şi lit. i (dreptul de a conduce vehicule cu propulsie mecanică) C.pen. – pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a prezentei sentinţe cu titlul de pedeapsă complementară.

În baza art. 65 alin. 1 rap. la art. 66 alin. 1 lit. a, b şi i C.pen.), potrivit minutei judecătorești. Totodată, judecătorii au hotărât ca el să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei/Consiliului Local Seimeni sau în cadrul Primăriei/Consiliului Cernavodă pe o perioadă de 60 de zile. Decizia nu este definitivă. Menționăm că Aurel Florea este cioban și are 3 clase.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe pasarica aia de grigorenco vasile cand o violati
0
1
Wow...asa stire...
2
1
....ESTE VORBA DESPRE CURSURILE FACUTE LA "SCOALA AJUTATOARE DE PRESA "...!!!
3
0
Cand esti prost esti prost, ce sa-i faci!?
1
0
las seimeni
4
0
Extraordinar domnule, ce stire ! Cat a stat sa o compuna. De asta nu m-am kkt eu tare !
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218