REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ce le mai plac traseiştii! Fostă candidată la Primăria Năvodari din partea PNL, pusă de PSD director la Mamaia SA!

Ce le mai plac traseiştii! Fostă candidată la Primăria Năvodari din partea PNL, pusă de PSD director la Mamaia SA!

Replica API 19 iulie 2019 | 00:41 786

Ministrul Trif a hotărât să facă schimbări, taman când societatea a început să aibă profit

Ministrul Trif a hotărât să facă schimbări, taman când societatea a început să aibă profit

PSD Constanţa are un talent deosebit în reevaluarea anumitor indivizi, pe care dacă până mai ieri îi prezenta drept „nimicuri, zero barat, penibili”, azi îi propulsează în funcţii de conducere la nivelul unor instituţii de stat! Mizând probabil pe faptul că „lumea uită” după 3 ani de zile sau poate pentru că pur şi simplu nu le pasă şi trebuie musai să mulţumească activul de partid, PSD Constanţa a decis să instaleze pe postul de director al SC Mamaia SA un om care în campania din 2016 se bătea cu pumnul în piept că se luptă cu „ciuma roşie” la Năvodari.

Marilena Dragnea candida în 2016, din partea PNL, la Primăria Năvodari, împotriva social-democratului Florin Chelaru. Susţinută şi propulsată în politică de omul de afaceri Jean Paul Tucan (fost PNL), care a angajat-o în urmă cu 10 ani şi la Compania de Drumuri, Marilena Dragnea a ajuns ca în 2016 să se viseze primăriţă. La acea vreme, Dragnea mărturisea că a petrecut mult timp prin diverse primării conduse de liberali (nu ca angajată, ci ca jurist care depune muncă voluntară, pentru a acumula experienţă). Între timp, rupsese şi relaţiile cu Tucan, iar în campania din 2016 s-a lansat virulent în atacuri la adresa PSD-istului Chelaru. Ba, nu a ezitat să îl urmărească pe Chelaru şi să-l filmeze peste un gard, în timp ce ţipa, indignată, că PSD “cumpără voturi, Chelaru dă mită electorală (mici şi bere)” - VIDEO:

Articol: https://www.replicaonline.ro/sesizare-la-112-la-navodari-cu-privire-la-mita-electorala-oamenii-legii-efectueaza-cercetari-277870/

Ajungem şi la momentul votului din 2016: candidatul PSD, Florin Chelaru, câştigă mandatul de primar al oraşului Năvodari. La 1 an după acest eşec, Marilena Dragnea pleacă din PNL, culmea!, pentru a deveni colegă cu… “ciuma roşie” Florin Chelaru!

Gestul Marilenei Dragnea a fost, desigur, subiect de bârfă în PNL. Mai exact, cei care până atunci nu scoseseră un cuvânt despre colega lor, au decis să comenteze: „A tot aşteptat să primească o funcţie, ceva de la partid... N-a primit, aşa că a plecat unde i s-a promis ceva”. În primă fază, se vehiculase că Marilena Dragnea va lucra la Direcţia Agricolă. Între timp, se pare că ar fi participat la un concurs pentru un post de jurist la Primăria Mangalia. Dar, revenind la PSD şi recompensarea oamenilor de valoare (căci, în cazul de faţă, nu poate fi adusă în discuţie vechimea în partid), iată că Marilena Dragnea urmează să preia postul de director al SC Mamaia SA! Interesant, nu-i aşa? Propunerea a fost votată în urmă cu câteva zile de Consiliul de Administraţie al Mamaia SA şi a fost depusă la Registrul Comerţului. Mandatul Marilenei Dragnea este, conform informaţiilor noastre, de 2 luni. Ea o înlocuieşte pe Anca Ion, care ar fi „călcat pe bec” atunci când a decis să facă prea multe diligenţe în ceea ce priveşte recuperarea Castelului Reginei Maria. De neînţeles această mutare venită chiar de la ministrul Turismului, Bogdan Trif, în condiţiile în care, după ani buni, Mamaia SA are un bilanţ contabil „pe plus”, adică societatea este pe profit, ba mai mult, este pe cale să câştige un proces prin care i se cere o sumă considerabilă ca onorarii legate de un dosar al Telegondola SA. Însă, decizia lui Trif, validată prin votul Consiliului de Administraţie al Mamaia SA, nu putea veni decât ca urmare a unei sugestii din partea PSD Constanţa. PSD Constanţa, o organizaţie... plină de surprize şi de cadre unul şi una, nu-i aşa?

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Joi tovarasu Presedinte CJC Horia Tutuianu servea masa cu femeia barbat Mirela Matichescu la Popasul Pescarilor Agigea . Sigur va fi si in CA al Mamaia SA, ca de, este super desteapta judetului ! Bravo Horica! Cine poate oase roade, cine nu nici ....
0
0
La Ovidiu primarul PNL este fostul PSD,la Medgidia aceleasi combinatii. Pnl si Psd exact aceeasi mizerie.Idiotii sau hotii direct interesati mai voteaza aceste doua partide.
1
0
Domnilor, cred ca ati uitat cat de agramata, cat de saraca in vocabular este aceasta Marilena Dragnea. Nu este in stare sa sustina un examen pe drept pt un job deoarece nu este capabila sa invete nici macar o pagina, sa inteleaga ceva din ceea ce citeste. Cum e posibil sa obtina post de director? Acest post presupune sa fii mai destept decat angajatii, sa dai solutii viabile atunci cand un angajat ti le cere...Vai de societatea nostra! Nu mai zic ca puneti o poza de a "stimatei doamne" de pe vremea cand era ceva mai tanara ...
8
0
De ce stergi comentariile ?? Am salvat cand am postat si acum nu mai este comentariul meu , de ce ziar de cacat ?
4
0
Supranumita socra din PNL
5
2
Nu este numita tot Mirela Matichescu si la Mamaia SA. Deja prezenta in toate consiliile de administratie, Mirela este salvarea turismului romanesc dar si solutia miraculoasa de relansare economica in judet. Prietenii stiu de ce...
9
1
Cei din partid sunt buni doar la alergatura si la adunat voturi, cand vine vorba de promovari, promovati toate curvele, toti traseistii si pupincuristii ! O sa va mancati intre voi la alegeri ! Tutuianu Presedinte, el merita sa fie Presedintele PSD Constanta ! Succes Horia !
12
5
te - ai mutat din biroul fitos de pe strada Traian ? faceai fite ziceai ca esti cel putin primar , de fapt te credeai primarul Navodariului......saracuta ....
11
0
Nu pot sa-mi dau seama daca privirea doamnei este porno sau este cea tipica politicienilor - de incredere in sine, usor aroganta. Dar cea mai mare incredere in sine o au natangii.
12
0
Se numeste traseism cu grad mare pe scara Richter de periculozitate si e provocat de lenjeria intima,combinata cu foamea de bani lipsa de viziune si doctrina dar nu si de comporomis!INTREZIS PRIN LEGE TRASEISMUL POLITIC!!!Ce e asta?va schimbati cum bate vantu' macar daca era pentru Sorin intelegeam ca orice femeie cedeaza la ce mentalitate au femeile din politica romaneasca.Aici se vede cel mai bine prin traseismul vostru de travestiti ca politica e o CURVA
10
0
Se pare ca PSDisti au spus hai ma sa-i aruncam un os de ros si Marilenei pentru ca are tupeu si e tare in clont deci merita.Despre orientarea politica trebuie sa facem totul pentru castigarea alegerilor parlamentare pentru astia ca doamna si pentru noi si totul inseamna orice.
9
0
E cam trist daca pana acum,dupa atatia ani de la chestia numita abuziv revolutie,atat de multa lume mai crede ca avem partide adevarate,de dreapta sau stanga,bazate pe doctrine clare si cu scopul definit de a lucra in folosul tarii,al votantilor.Incrancenarea inutila a oamenilor intre ei in srijinul unor partied anume duce doar la continuarea dezbinarii. Poporul a incetat de mult sa gandeasca si se ia doar dupa lozinci . De asta tot alegem tot felul de ciurucuri,nu oameni de elita in fruntea tarii. De fapt ei se aleg,noi doar legitimam prin vot. Democratie originala.
12
0
Promovarile pe criterii esofagiene sunt bine stiute in PSD. Falcile Marilenei nu au avut o viata tocmai usoara in partid.
18
1
lasa ca pleaca imediat dupa alegeri
17
0
Cine se aseamana se aduna.Tot partidul este o adunatura de traseisi afacerisi,smecheri si brute de unde se vede ca partidul asta nu este partid.E clica.Dar PSD-ul va sfarsi de mana traseistilor.Aici s-au adunat extremisti de stanga si de dreapta,legionari,ultraortodocsi, comunisti,stalinisti,puscariasi,toate scursurile din alte partide esuate sau desfiintate.Muie PSD.
10
2
Este o doamna frumoasa si foarte buna!
6
11
Noi o cautam pe Corina gheorghe... unde a disparut mititica???draguta ca ea unde mai gasim
4
1
E talentata fata.Face parte din programul de guvernare.
16
0
Daca o cheama DRAGNEA la ce partid trebuia sa fie ? ...
15
0
Nu suntem de acord si nu ne plac deloc acei canguri care sar din partid in partid doar pentru bunastarea lor. Fiti convinsi ca aceste persoane nu sunt interesate de problemele oraselor sau cetatenilor.
10
2
PSD ne confirma ca este un partid de incompetenti. La ei nu conteaza valoarea. Asa se intampla in toate institutiile statului. Dracu va mai voteaza. Navodarenii o cunosc pe madam, stiu ce poama este.
16
4
Asa este pzdeul un partid de scursuri.
16
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367