REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
13.3° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Ce LEFURI au BOȘII din PREFECTURA Constanța

Ce LEFURI au BOȘII din PREFECTURA Constanța

Replica API 21 decembrie 2020 | 09:28 7034

Reprezentanţii Guvernului în teritoriu, garanţii respectării legii şi ordinii publice la nivel local, au salarii brute care depăşesc 10.000 de lei lunar, la fel ca şi primarul Constanței, Vergil Chițac, cei doi viceprimari, Ionuț Rusu și Florin Cocargeanu şi administratorul public, respectiv preşedintele CJC, Mihai Lupu.

Conform situației oficiale privind veniturile lunare salariale ale personalului din Prefectura Constanța și din structurile subordonate, prefectul județului, Silviu Coșa, are un venit lunar brut de 18.720 lei, iar subprefecții Aura Bozdoagă și Șenol Ali, câștigă lunar 15.600 de lei.

Directorul de cancelarie câștigă 8.243 lei, iar consultanții de la cancelaria prefectului Silviu Coșa, câștigă 5.091 lei. Secretarul de cancelarie are un venit lunar brut de 4.882 lei.

Managerul public se bucură de un salariu de 11.878 de lei pe lună. Auditorii din Prefectură câştigă lunar 6.602 lei, iar consilierii juridici, în funcție de gradul profesional, au salarii cuprinse între 4.047 și 6.199 lei.

Şefii de serviciu au un venit brut lunar între 7.975 și 8.070, iar salariile consilierilor variază între 3.950 lei (referent) şi aproape 6.200 lei. Bine câştigă şi consilierii pentru afaceri europene, între 8.701 și 8.749 lei.

De asemenea, la aceste venituri se adaugă şi norma de hrană pentru personalul din Prefectură şi structurile subordonate și sporuri pentru condițiile vătămătoare.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Nu port masca, sa ma vedeti ca sunt urata si spurcata. Pwp Teo, lider haur. Ps: maine poimaine ajungem in institutii, le inchidem, ardem cartile, actele, poleim totul cu haur.
1
0
Molovenii iau fwtut pe turci si tatari mai analfabetule. E o mandrie mai jegule sa fii moldovean. Nu sunt, dar tot ma pis pe tine si pe natia ta de tatari spurcati si nespalati ce sunteti
2
1
Scarbe de bugetari plini de ifose. Vacante, sporuri de tot felul, pt hrana, sarbatori legale, cei din privat sunt munciti pe salarii de mizerie, batjocoriti de patroni, exploatati, fara libere legale, cu ture de noaptea neplatite corespunzator si imbuibatii si imbuibatele de la stat plimba hartiile si se vaita ca muncesc. De la bugetari trebuie sa inceapa reforma! De la salariile lor nesimtite si drepturile interminabile pe care le au! Ce sunt ei? Dumnezei?! Ce mare valoare au ei de castiga asemenea salarii?!
5
1
Sa spuneti si cati consilieri, au aceste valori umane....
0
1
Sper ca noul guvern sa infiinteze Grila de Salarizare la bugetari. Cel mai mare salariu net pentru o functie de conducere sa fie cel mult 70 la suta din salariul net al Presedintelui Romaniei. Sa se desfiinteze sporurile aberante. Taietorii de frunza la caini sa fie trecuti in somaj.
0
1
in alte tari s au mai facut niste reforme administrative cind s a vazut ca a crescut numarul de functionari la suta de locuitori , ori noi mermelim datele si avem comune in care poate mai gasesti vreo 2sute de locuitori si o suta sunt functionari .Salariile nu sunt mari raportate la cele de 12000 de euroi a unora ,dar pot fi la cele de vreo 300 de euro a altorafoarte multi si a milionului de pensionari care iau sub 200 de euro
2
1
Va refulati pe comentarii si va intoarceti la vietile voastre de rahat.Iesiti dracului in strada natiune de lasi.Asta e singura solutie.
5
1
...luati...luati...luati...pe lumea cealalta..veti lua...un....K...kat...
6
0
Bai Coco Moldovean get pe get
0
2
multumesc autorului, uitasem sa iau un bax de bere Leffe de sarbatori. In rest, expun urmatoarea dilema: care salarii sunt prea mari, cele de la prafactura sau cele din comunele ca sa nu mai vorbesc de orasele din judet? Nivelul salariilor lasate la liberul arbitru al primarilor este foarte, foarte ridicat. Ai prins-o PNL? Nu vorbim de dezvoltari particulare, vorbim de bani publici.Atat.
9
1
Dar tu ce "lefe" ai de pui un asemenea titlu ? Cate clase ai ?
7
0
Scoateti capu de oaie din prefectura. Senol dintr-un angajat la omv a ajuns subprefect. Pe cine mortii matii pupi in kur, sati iau rasa in pwla de oligofren spurcat
6
3
lefe sau lefuri , ziarist de 2 lei !
7
0
de tocesc birourile si hartiile !Au fisa postului asa de incarcata incat nu ajung intr un an la capatul ei !
3
0
Institutia prefectului este o institutie absolut inutila. Trimiteti-i pe toti in concediu doua luni si veti vedea ca, ori cu ei, ori fara ei, tot aia e. Nimeni nu va observa ca lipsesc. Taie frunza la caini pe bani frumosi pentru simplul motiv ca sunt membri de partid sau 'fiul lui... ', 'fiica lui... ', 'sotia lui... ', etc.
18
0
Un articol bun ar fi si cam ce fac acestia, adica consultant, consilier in ce domenii? Vad o gramada de functii dar da ne mai multe informatii. Tare mi e ca freaca menta.
11
0
Ce va mirati atata, sa vedeti ce "lefe" au astia de laprimaria Ovidiu, parca ar fi o mare metropola diN SUA. i-A ARANJAT PSD-UL, SA-SI VOTEZE SINGURI "LEFELE" ASA DA !
12
2
Andreea ce bine ca scrie calculatorul. Tu inca nu ai terminat scoala primara. Oare ce lefe ai la aceasta copiuta?
21
1
Cosa oricat va lua tot nu va scapa de DNA pentru mizeriile si spagile care le a luat la ANAF
8
3
Conditii vatamatoare?E noaptea mintii
11
2
Da ma KOKOFRICI 00:14 Ce te miri k o PIZDA?? LEFE,FUFE,FESE ,BESE fuse -fuse si se duse
8
6
Si vor sa si insuseasca si cei 250 lei,din bursa elevilor!! R U S I N E,capuselor!!
12
3
handicapatilor!!!site facut de retarzi
17
3
Zau, Andreea, am citit de trei ori. Am crezut ca esti ironica, e vreo gluma, dar tu esti doar cretina. Cum asa, lefe?! Hahaha
34
2

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407