REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ce se întâmplă cu live-urile Românii au talent, care ar trebui să înceapă în mai. Vești proaste pentru fani

Ce se întâmplă cu live-urile Românii au talent, care ar trebui să înceapă în mai. Vești proaste pentru fani

Replica API 9 aprilie 2020 | 00:00 1078

foto: PRO TV

„Românii au talent”, emisiune care se difuzează vineri seara la PRO TV, are în acest moment emisiuni înregistrate în perioada octombrie-noiembrie 2019. Este motivul pentru care vedem public în sală, concurenți din alte țări, îmbrățișări și voie bună. De la jumătatea lunii mai, însă, ar trebui să se treacă la următoarea etapă, a live-urilor. În situația pandemiei și a restricțiilor, acest lucru nu va mai fi posibil. Reprezentanții PRO TV au dezvăluit, ce măsuri se vor lua, scrie click.ro.

Sezonul 10 „Românii au talent” a început pe 7 februarie 2020, cu emisiuni înregistrate în toamna anului trecut. Au participat zeci, sute de concurenți din toată lumea, pe care îi vedem în această perioadă pe scenă. „Ar mai fi câteva ediții înregistrate, după care, în mod normal, de la mijlocul lunii mai ar trebui să înceapă etapa live-urilor. Luăm în calcul amânarea lor, dacă este cazul. Așteptăm să vedem cum va evolua situația pandemiei și ce restricții vor mai impune autoritățile. Pentru noi, siguranța tuturor celor implicați este prioritară. Astfel, deocamdată nu s-a luat o decizie clară”, au declarat pentru Click! surse din PRO TV.

Este de menționat faptul că mulți concurenți buni sunt din străinătate și, dacă se mențin restricțiile, nu ar putea ajunge în România. De asemenea, o filmare fără public nu e luată în calcul, fiind cu toții conștienți că fără oameni în sală ar scădea mult din atmosfera și farmecul acestui concurs. Toate aceste motive îi fac pe reprezentanții postului de televiziune să ia în calcul amânarea live-urilor.

Și alte emisiuni ale trustului au suferit modificări. Serialul Vlad, care nu avea episoade filmate în avans, nu se mai difuzează de trei săptămâni. În schimb, actorii intră live, de acasă, în contact cu publicul, în fiecare luni seara. Și filmările la ”Ce spun românii” și „Las Fierbinți” sunt oprite momentan. Emisiunea și serialul se difuzează în continuare la tv, dar cu episoade „best-of” din sezoanele trecute.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pacat. Dar de ce nu este in regula o emisiune fara public? Sau cu public restrans la minim. Distanta de 3 scaune goale intre doua persoane. De asemenea, 1 rand ocupat, 2 randuri goale. Si asa, in loc de 500-600 de persoane in sala, vor fi maxim 100, care vor face atmosfera cat de cat. In rest, aplauze inregistrate si redate in difuzoare. Stim ca este posibil. Era posibil si pe vremea lui Nea Nicu, nu-i asa?
0
0
Ne pare rau. Era o emisiune foarte placuta.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920