REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ce se întâmplă la Casa de Cultură din Constanţa? După clubul de manele, un alt club „DUDUIE“!

Ce se întâmplă la Casa de Cultură din Constanţa? După clubul de manele, un alt club „DUDUIE“!

Replica API 22 ianuarie 2018 | 12:53 2861

„E un COŞMAR!“ Oamenii reclamă că nu pot dormi din cauza muzicii

„E un COŞMAR!“ Oamenii reclamă că nu pot dormi din cauza muzicii

FOTO de arhiva

Constănțenii care locuiesc în zona Casei de Cultură din municipiul Constanța sunt revoltați. Aceștia reclamă că, de două nopți, mai precis din noaptea de vineri spre sâmbătă, 19 spre 20 ianuarie a.c., nu mai au liniște nopțile din cauza muzicii care răsună, în toată zona, de la etajul I al Casei de Cultură.

„De două nopți se aude muzica, cu bas puternic, din sala unde era Bingo înainte. Noaptea asta (sâmbătă spre duminică, 20 spre 21 ianuarie a.c.) nici nu am putut dormi, încă și acum, la 9 dimineață, când vă scriu dvs., se mai aude muzica. Am sunat și la Poliție, a venit un echipaj și a constatat că doi tineri au închiriat sala, ca să promoveze un DJ. Polițiștii au spus că trebuie să depunem reclamație scrisă, pentru că altfel nu îi pot opri. Și vom face reclamație scrisă, de luni, pentru că nu se poate dormi.

E un coșmar! Ne bubuie basul în urechi de două nopți. Eu locuiesc vizavi de Casa de Cultură, iar sala este la etaj, are geamuri imense și nu este antifonată, așa cum ar trebui, având în vedere că este muzică de club. Abia au terminat cu clubul de maneliști, acum au început cu nebunia asta. Măcar clubul de maneliști era la subsol, nu se auzea muzica, „polua” doar prin imagine.

Poate se sesizează cineva să închidă clubul acesta deschis ilegal, pentru că dă direct în bulevard, nu au încăperea antifonată, sau măcar să îi oblige să dea muzica mai încet. În noaptea de vineri spre sâmbătă a fost cum a fost – cică a fost doar o repetiție, mi-au spus cei de la Casa de Cultură, dar azi noapte a fost deschiderea sau concertul sau ce a fost”, ne-a reclamat un constănțean care locuiește în imediata apropiere a Casei de Cultură Constanța.

Directorul Gheorghe Ungureanu: „Vom lua măsuri!”

Gheorghe Ungureanu, directorul Casei de Cultură Constanța a declarat pentru „Replica de Constanța” că, într-adevăr, a închiriat spațiul de la etajul I al imobilului de pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu unor tineri care organizează petreceri cu muzică electronică, iar pentru că a primit numeroase sesizări de la locuitorii din zonă, va lua măsuri pentru a înlătura cauzele nemulțumirii vecinilor săi.

„Am închiriat spațiul, avem nevoie de finanțe pentru supraviețuirea Casei de Cultură Constanța. Deocamdată ne-am înțeles doar pentru a vedea cum merge treaba. Dar este evident că muzica se aude foarte tare. Au venit și cei de la Poliție, au văzut că nici nu era volumul dat la maximum, era puțin peste jumătate.

Sala respectivă nu este antifonată, nici nu am avea cum să o antifonăm, pentru că are geamurile foarte mari, ar fi degeaba. Vom lua măsuri pentru a nu se mai întâmpla. Avem nevoie de bani, avem taxe și impozite la stat, iar închirierea spațiului este o variantă pentru a strânge banii respectivi. Dar nici nu putem să deranjăm locatarii din zonă. Vom lua măsuri pentru a nu mai fi probleme”, ne-a precizat Gheorghe Ungureanu.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am plecat noi de la casa de cultura,dar speisul tot ramane!!
0
0
Ma simt speriat sa mai trec prin acea zona, daca se droghiaza si dau in cap, ar face orice ca sa isi mai ia o doza tinerii din ziua de azi, asa ii invata la festivalyri de genul precum neversea, si acolo tineri cu ochelari de soare noaptea clar suspecti de consum de stupefiante de mare risc
1
2
Aa fost criminal oricum
0
0
SI NE SUGI COAIELE AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
0
0
Rusu Stefan, esti un terminat . A fost o petrecere, nu e un club.. ca toti prostii din tara asta, nu te informezi si esti smardoi
0
0
Ba cu toate ca am 23 de ani,cand ma uit la comentarii imi dau seama in ce generatie de distrusi idioti m am nascut. Bai saracilor nu e vina nimanui ca clubul vostru de cacat nu e bine izolat si se aude afara. Mai bine faceti cheta si izolatil mai bine nu mai plangeti aiurea.
0
0
coaie ce baieteala era sa mor io am ajuns acolo si afara bubuia a zgomot sa moar mam si cand am intrat nu se auzea nimic doar niste speish se auzea da in rest erau copii cuminti
1
0
Bine ca poluam noi cu minimala nu voi c aruncati p jos cu ce va suflati mucii. Logic c se aude daca inca aveti balcon din fier cu geamuri de plastic.
0
0
Juma de mede 150? Pai ce i asta? E 2018 mai baieti mai bine 3 xtc
1
0
bah lesinatilor aia care dadeau iarba cu 70 si pilurile cu 80 sa va fut ca data viitoare imi.fac provozii de aks si va dau eu mai ieftin ma gasiti in primul rand cu ochelari de soare si tricou negru ne auzim va tzuk
1
0
in Constanta si daca tragi o basina deranjeaza, Clubbing Owls la cat mai multe partyuri de acum incolo! Daca ar fi dupa mine, as face direct in fata casei de cultura sunwavesu futuva-n gura de mosi obositi, nu mai muriti o data ?
13
0
bagameas pulan morti vostri de sarmani da dopuri da ureci nati auzit? futuvan gura
6
0
e 2018 oameni buni!!! Iasati comunismul in 89 unde trebuia lasat odata si deschideti-va ochii pentru ca in alte tari aceasta muzica si genul acesta de petreceri sunt foarte apreciate!! Daca nu aveti bani de termopane,nu mai sunati la politie pentru orice zgomot va deranjeaza somnul..
8
2
La urm party am boabe la 50 fratie nu ca muistii astia de dadeau la 70... si nu mai faceti atata mizerie la baie coaie sau fumati speis pe hol ca pute rau
4
0
Sa sugi coaiele hahahahahaha ca sho stau la casa de cultura si m am rupt laa pula si nici nu s a auzit nimic. Nubse auzea nici macar pana la taxiuri sau chinesse garden swgetio hahahaha ochelari de soare ieftini ce sunteti hahahahaha coaie coaie coaie
2
1
Sunteti niste obositi cine kkt mai doarme in 2018
3
0
Ca un vecin curios, m-am infiltrat printre ei, am platit biletul si am aflat raspunsul pentru ochelarii de soare si basul puternic, intr-adevar se promova un dj dar si ochelarii de soare, diferite branduri cunoscute. Au incercat si cei cu ochelarii de soare cumparati din mamaia sa intre dar au fost dati afara. Poate chiar cei cu ochelari de soare ieftini s-au gasit sa comenteze aici....rusine... nu mai am cuvinte.
6
0
Cred ca vorbesti in totala necunostinta de cauza sau cred ai tras ceva pe nas. Blocul are 10 etaje si are 3 scari cu cate 60 de apartamente pe scara, deco depinde la ce etaj stai si cum ai pozitionat apartamentul. Noi care am fost disperati si nu am dormit 2 nopti suntem cei in masura sa comentam caci noua ne-au fost incalcate drepturile.
6
4
Ba care vreti niste boabe?
10
0
cultura multa fara manele tiganie
9
0
Referitor la zgomot, se exagereaza. Tot peste drum stau si eu si nu am auzit decat masinile care treceau prin intersectie. Muzica se auzea doar cand am parcat efectiv langa Casa de Cultura.
7
3
vreau sa spun ca acea petrecere nu a deranjat tot cartirul casa de cultura . eu cu prietenii mei am iesit dintr un bar din apropiere si am fost atrasi la dans de muzica aceea cu bas puternic . singurul lucru care m a deranjat a fost ca bautura de la bar era foarte scumpa . dar totusi nu pot intelege de ce acei tineri isi muscau buzele pana cand le dadea sangele si de ce purtau ochelari de soare noaptea
12
1
se drogheaza copii la petreceri de astea electronice, mai ales cu speis. Vedeti ca si in weekendu asta se face iarasi discoteca acolo...unii cu numele cu ceva bufnita...e periculos mai ales in combinatie cu bunicule, bunicule
23
3
A inceput viitorul ba
6
2
Cand am trecut prin zona erau foarte multi minori care ii vedeam cum intra.Nu mai zic de starea lor de spirit multi purtau ochelari la 10 seara eu as zice ca erau si drogati.
12
6
casa de incultura
11
1
Un targ de handmade cu o taxa modica nu ati face, domnilor directori! Sunt atatia artisti in orasul asta care mor de foame cu talentul la purtator.
12
5
Ce concert a fost ?
5
2
Nimeni nu e interesat de cultura la cta, vezi-ti de treaba. Ca se umple o sala de cateva ori pe an la balet ilustreaza perfect tocmai lipsa de interes. Cand s-o inghesui lumea la teatru zilnic cum se buluceste in satul de vacanta la mici si manele, atunci sa zici ca e sete
8
3
Domnule director Ungureanu, v-ati gandit sa aduceti cultura adevarata si de buna calitate, la Casa de Cultura? Ne-am saturat de bingo, de carciumi maneliste, iar magazine sunt peste tot. E o sete asa de mare de cultura in Constanta si nimeni nu o satisface cu adevarat. Am fost la spectacolul de balet Spargatorul de nuci. Biletul a fost destul de scump si totusi, sala a fost plina. De astfel de spectacole de calitate ne este dor. Abia astept Lacul lebedelor.
17
4
vorbesti urat , sa vina ma-ta la scoala ! sa i-o dam prin gura , ca la casa de cultura !
4
6
Carmen serban face videoclip in biblioteca universitatii, jean de la craiova chiar la opera romana. Va mai minunati ca urla muzica electronica din casa de cultura...
12
4
In ce hal de degradare a ajuns orasul asta...
25
1
Popor de tigani smardoi si cocalari
22
5
Daca nu inchiriaza cate o sala din casa de cultura, se va deteriora la fel ca si cazinoul.Nu sunt de acord cu manelele dar, primaria ar trebui sa finanzeze aceasta locatie, sa poata fi functionala pentru anumite activitati pt.copii. De exemplu:Dans, limbi straine e.t.c.Am discutat odata cu directorul,si i-am dat totala dreptatea!Se chinuie din rasputeri sa mentina casa de cultura pe linia de plutire fara niciun ajutor din partea primariei.Ba chiar mai mult ,este obligat sa plateasca si impozite!
18
2
Moarte, de asemenea, si celor care asculta manele!!!
28
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614