REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ce spune Tăriceanu despre posibila numire a Codruței Kovesi la șefia Parchetului european

Ce spune Tăriceanu despre posibila numire a Codruței Kovesi la șefia Parchetului european

Replica API 13 februarie 2019 | 00:00 414

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a afirmat, marţi, că s-ar fi bucurat de posibilitatea numirii Laurei Codruţa Kovesi în funcţia de şef al Parchetului european, dacă n-ar fi ştiut ce a făcut aceasta în România.

"În general, când vezi că un român poate să acceadă la o funcţie de asta, trebuie să te bucuri. M-aş fi bucurat şi eu dacă n-aş fi ştiut ce a făcut Kovesi în România în calitatea ei de procuror general şi şef al DNA-ului, adică abuzuri, excese, încălcări ale Constituţiei, arestări făcute la bunul plac, decapăm pe unii, îi ridicăm pe alţii. Nu prea merge chestia asta cu procuror european", a declarat Tăriceanu la TVR.

Potrivit unui document apărut recent în spaţiul public, Laura Codruţa Kovesi este prima pe o listă scurtă de trei procurori dintre care va fi selectat şeful Parchetului european.

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deci ai ajuns sa ii dai dreptate lu Lenuta.mai stii ce zicea Nicule dupa noi potopu stia ea cine este ilici si ai lui aia din f.s.n.asta e a avut dreptate savanta.A scris si aia polimerizarea sterostrptospecifica a izoprenului cum au scris carti si puscariasi de azi.
6
0
BELEAUA LUI TARICEANU SI A LUI NICOLAESCU o sa iasa la iveala ca doar au semnat hotararea de guvern 349
7
0
hodorogule , mars in pula mea si pup - o ! pleaca ....dar nu in Europa ci la Brutarie ! acolo ii este locul , a comis crime morale , una e sa furi un ban , alta este sa distrugi vieti . Kovesi sa raspunda ....sau poate decapeaza acest dosar .....
0
8
caracter interzis- tot ce atinge ciuma rosie este interzis-AFIRM , CU TARIE, CA DNA KOVESI, SUSTINUTA DE OAMENI CE CUNOSC LEGI- NU AI NOSTRI CE LE PREPARA FUNCTIE DE SUMA CE POATE FI FURATA- VA AJUNGE PROCUROR- A DOVEDIT LUMII NU BORFASILOR STIL GHITA- TELDRUM AJUNG, PUSCARIAS DRAKNEA DRUMUL ITI ESTE DESCHIS. REPLICA CE ESTE INTERZIS?
6
1
In ce tara am ajuns sa traim, sa fim condusi de HOTI si CONDAMNATI penali! Ce democratie-i asta cand astia care ne conduc fura, isi fac legi sa ramana si cu banii furati si fara sa dea socoteala nimanui! Sa furi cu legea facuta de HOTI, sa fi condus de HOTI si sa-i vezi cum ne ranjesc cand hotiile lor le platim noi si copii copiilor nostri ca datorie publica, pai sa nu-ti bagi p-ula-n ia de democratie si sa-ti aduci aminte de Ceausescu pe care tot naparci ca imbuibatii astia l-au omorat, nu poporul! Poporul, acum chiar ka dat de drakul!
9
0
Tovarasha codruta, dupa ce si-a luat-o in trompa in tara, pe legile pe care pana ieri le aplica cu mare drag si spor, dar azi nu mai sunt corecte, s-a trezit marioneta UE care intotdeauna are nevoie de imbecili dispusi sa-si puna propria tara la protap, cum ar mai fi si mult stimatul domn Presedinte, care merge sa spuna tuturor ce de cacao este tara lui. Mangla este doar una de imagine, un deserviciu enorm adus Romaniei, doar ca sa fie convinsi si ceilalti, cine preia presidentia consiliului. Numai pentru asta si ar trebui declarata persona non grata, alaturi de Klaun Worner.
0
6
Ce-ar fi sa-i pupi tu in puli pe aia carora nu le place de moliceanu?!
7
2
Ai cazut pe ganduri lepra cred ca si prietenul tau Dragnea are aceasi mima Of Codruta of Codruta numai asta spune fata ta.
10
0
Tariceanu, pentru afacerea cu Nicolae cu subventia la ingrasamintele din anul 2009, nu ar trebui sa fii la puscarie ?
11
0
Tariceanu,o SLUGA care l-a servit pe Dinu Patriciu. Nu tara, Nu poporul Roman, Nu. A fost gladiatorul celui mai mare HOT care-a jecmanit tara asta si pe noi toti. Pentru el si alti hoti ca el a slujit naparca asta cat a fost premier! I-a dat Rafinaria Petromidia hotului aproape pe gratis, ala a juns miliardar si-a tocat banii cu toti golanii si toate curvele iar tara asteapta si acum datoria promisa! Un excrok si-un tradator de tara, asta-i tariceanu. Naparca asta de om trebuie judecat de tradare de tara nu sa mai stea in fruntea tarii, ca nu suntem o tara de HOTI.
13
2
Sa ne sugeti poulile bai rahati cu ochi!!! Sa vina si mamele voastre!!! Le dam si lor nectar!!!
11
1
sa-l pupati in dosul curului pe Tariceranu...aia carora nu va place de el..
5
9
Bravo postarea: cici ! Super! Punct ochit-punct lovit: un hot ordinar, acest tariceanu, un mare mincinos, da !
15
2
unde era omul corect ! dar tu ce ai facut in Romania !? ai furat ca penalul si ai latrat ..in rest nimic ! hot ordinar ! la cusca cu tine !
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272