REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ce spune Viorica Dăncilă despre faptul că Liviu Dragnea și-a făcut un nou partid!

Ce spune Viorica Dăncilă despre faptul că Liviu Dragnea și-a făcut un nou partid!

Virgil STOIAN 26 ianuarie 2023 | 00:00 1698

Viorica Dăncilă, fostul premier al României, a devenit în aprilie 2022 președintele partidului NOI (Națiune Oameni Împreună), marcând astfel revenirea pe scena politică. Într-un scurt dialog cu reporterii Replica, fostul prim ministru a vorbit planurile de viitor pe care le are în politică, despre situația economică a României, despre rotativa guvernamentală, dar și despre Liviu Dragnea, cel despre care se spune că o manipula din umbră.

Ce spune Viorica Dancila despre faptul ca Liviu Dragnea si-a facut un nou partid! Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă este foarte ocupată în această perioadă cu organizarea partidului în teritoriu, existând până acum filiale ale partidului NOI în 30 de județe. Fostul prim ministru nu exclude o alianță cu alte formațiuni politice, dar de conjunctură. ”Partidul se ocupă de organizarea în teritoriu. Avem organizare în 30 de județe. În același timp se lucrează intens la programul de guvernare, la soluții pe care le așteaptă cetățenii de la noi. Partidul nu vrea să facă în acest moment o alianță, în rest, trebuie să discute cu toate partidele din opoziție, pentru că noi considerăm că echilibrul și consensul sunt foarte importante, dar, pentru a face o alianță, trebuie să îți faci organizații în toate județele și în același timp să creionezi un program de guvernare, și să vezi care partide de pe eșichierul politic au aceleași soluții sau vin cu același program de guvernare pentru România. Ca să facem o alianță conjuncturală, numai pentru a câștiga procente, nu intră în calculul partidului Națiune Oameni Împreună. Noi suntem un partid de centru-stânga. În acest  moment în care vedem că România are mari probleme, are crize suprapuse, cred că este important să avem și măsuri de dreapta, și măsuri de stânga, pentru că știm foarte bine, că dacă nu avem motorul economiei reprezentat de investițiile private cu siguranță nu vom avea bani pentru creștere de pensii și salarii”, a declarat Viorica Dăncilă.

Ce spune Viorica Dancila despre faptul ca Liviu Dragnea si-a facut un nou partid!

Situația economică în România nu este bună

Viorica Dăncilă a făcut referire și la economia României, considerând importantă aducerea oamenilor în clasa de mijloc: „Situația economică în România nu este una bună și acest lucru este demonstrat de anumite cifre, cu toate că ni se spune că avem creștere economică, vedem cu toții că inflația crește, că încă există o criză în domeniul sănătății, vedem criza din domeniul energiei care se adâncește, și vedem împrumuturile care se fac în continuare la dobânzi foarte mari. Vedem că în bugetul pe anul acesta nu este creionată o direcție economică în care merge România, și e precum ai lua dintr-un buzunar și ai pune în altul și cel mai trist este că din ce în ce mai mulți oameni sunt aduși în pragul sărăciei. Am văzut o informație, în spațiul public, conform căreia avem doar o familie din 100 care se află în clasa de mijloc. Pentru noi este important să aducem cât mai mulți oameni în clasa de mijloc, nu ca să contribuim la acest proces de sărăcire al populației. În același timp vedem foarte multă legislație, care se schimbă foarte des, și care în loc să aducă un plus, aduce tensiuni suplimentare.

Rotativa este o înțelegere între cele 2 partide mari, dar pe mine nu mă interesează înlocuirea unei persoane cu cealaltă. Pe mine mă interesează... și partidul Națiune Oameni Împreună este interesat de ce aduce în plus această rotativă. Vedem că se face o referire la persoane, pentru noi este important mai mult la proiecte. ” a mai declarat aceasta.

Ce spune Viorica Dancila despre faptul ca Liviu Dragnea si-a facut un nou partid! Liviu Dragnea

Nu știu dacă Liviu Dragnea va avea succes cu nou partid

Viorica Dăncilă a ținut să îi ureze succes lui Liviu Dragnea în noua carieră politică:  ”Îi urez succes domnului Dragnea, dar fiecare merge în direcția lui. Îi doresc succes, la fel cum le urez tuturor celor care au partide politice. Nu am de unde să apreciez dacă va avea succes cu partidul, eu sunt foarte implicată acum în direcția în care merge partidul Națiune Oameni Împreună.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce spune Veorica e mai putin important. Ce este mai important: ce imbecil de jurnalist a considerat necesar s-o intrebe ceva pe analfabeta. Cum poate influenta pozitiv societatea noastra orice ar avea de spus Veorica?
2
1
Nu inteleg de unde atat zel,partidul noi,care noi,adica voi !!! Ii dau o sugestie tovarasei respective ca, partidul sa se denumeasca C.O.M ( partidul Comitetul Oamenilor Muncii, unde numai oamenii muncii nu conduceau, el fiind reprezentat de secretarul pcr si directorul intreprinderilor).Aveti cuvantul,dar mai la urma, Tovarasi ! Deocamdata, "Viata Noua", nu voua . saraciilor......, la vot ,in co lo na re aaaaaaa....
2
1
Ia spune mai unule tu care ii pupai in cwr pe PSDisti cand Dragnea era seful partidului si Viorica Dancila paimministrul Romaniei tu acum cu cine votezi:cu partidul lui Liviu Dragnea,cu al lui Codrin Stefanescu sau cu al Vioricai Dancila ?.
3
1
Pe cine pla mea interesează ce păeri are vaca asta analfabetă funcțional. Plm.
4
1
mai frate, ca sa faci un partid, iti trebuie bani. de unde au bani dancila si dragnea?
8
3
replica a fost facut obligat in scris. Imposibil sa citeasca atatea cuvinte. Exclus !!!
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367