REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Ce vedete au speriat internetul, de Halloween!

Ce vedete au speriat internetul, de Halloween!

Andreea VREJOIU 2 noiembrie 2022 | 00:00 1760

Vedetele au dat frâu liber imaginației și s-au costumat în cele mai ciudate și extravagante personaje, cu ocazia Halloween-ului. Bianca Drăgușanu, Alina Eremia, Anda Adam, Monica Gabor, Andreea Bănică, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan sau Nicole Cherry sunt doar câteva dintre artistele care au ales să petreacă în cel mai înfricoșător weekend.


Weekendul ce tocmai a trecut a fost ,,bântuit” de petreceri înfricoșătoare cu ocazia Halloweenului. Această sărbătoare este din ce în ce mai cunoscută și așteptată de români, iar în fiecare an se dau petreceri, unde oamenii vin costumați în fantome, vrăjitoare sau vampiri. Nici vedetele nu au făcut excepție de la regulă, au dat frâu liber imaginației și s-au costumat în cele mai extravagante personaje.

Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu, spre exemplu, a ales să intre în pielea Harley Quinn. Blondina s-a îmbrăcat și s-a machiat la fel ca celebrul personaj din benzile desenate.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au ales să se costumeze în doze de Coca-Cola extrem de sexi. Machiate și îmbrăcate la fel, fanii abia au reușit să le distingă pe cele două blondine.

Alexia Eram

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a reușit să uimească prin ținuta și machiajul ales. Aceasta s-a transformat într-o regină de gheață.

Anda Adam și iubitul ei

Anda Adam și iubitul acesteia au petrecut de Halloween în clubul pe care partenerul artistei îl deține în Cluj.

Dorian Popa

Dorian Popa s-a transformat în zombie. Constănțeanul a postat mai multe imagini și filmări în care joacă rolul unui zombie.

Nicole Cherry

Nicole Cherry a ales, anul acesta, să intre în pielea personajului Cruella de Vil, iar fiica acesteia a purtat un costum de dalmațian.

Iulia Albu

Nici Iulia Albu nu a făcut excepție și a ales să întruchipeze un personaj din mitologia românesc: Știma Apelor, o divinitate a apelor dulci, care putea provoca inundații sau secetă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vai de plua voastra!!!
3
0
"Buricaniada" arata nivelul de "cucultura"! Pe vremea lui Ludovic al XIV-lea li se spunea "Patachine" nu vedete!
3
1
totate para sutele , voi le promovati..de ce ?
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272