REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Cea mai bogată cântăreață îşi împinge singură căruţul la supermarket. Cu mască, nimeni nu a recunoscut-o

Cea mai bogată cântăreață îşi împinge singură căruţul la supermarket. Cu mască, nimeni nu a recunoscut-o

Replica API 20 august 2021 | 01:43 1713

Este o femeie absolut normală, fără fiţe de divă. Chiar dacă a fost recent inclusă în topul Forbes al miliardarilor planetei, cântăreaţa îşi vede de viaţă ca până acum.

Foto: Profimedia

În urmă cu câteva săptămâni a fost văzută stând la coadă la pizza feliată, iar acum vedeta a fost fotografiată la supermarket, unde îşi alege singură produsele, le cântăreşte şi împinge căruţul fără nicio problemă. Ba mai mult, se vede treaba că nu o sperie cozile deloc şi îşi aşteaptă rândul cuminte, scrie okmagazine.ro.

Pentru oameni este greu să o recunoască, întrucât apare complet acoperită: cu mască neagră, ochelari şi şapcă, puţini ştiu că au făcut cumpărături lângă celebra Rihanna.

Îşi face ea singură cumpărăturile, dar ţinuta e foarte stylish. A mers cu o pereche de jeanşi Gucci, curea Chanel, perle şi un taior cambrat, la care a asortat o bustieră neagră la vedere şi un lanţ bling în stilul său caracteristic.

Robyn Fenty, cunoscută de toată lumea ca Rihanna, a lansat Fenty Beauty în 2017. Artista a căutat atunci să creeze o companie de produse cosmetice care să reprezinte „femeile de pretutindeni”. Linia de produse de înfrumuseţare a condus-o pe artistă într-unul dintre cele mai exclusiviste topuri din lume: lista miliardarilor lumii.

Averea Rihannei este evaluată acum la 1,7 mld. dolari, potrivit estimărilor Forbes – ceea ce o face pe artistă cea mai bogată femeie din industria muzicală şi a doua, după Oprah Winfrey, cea mai bogată femeie entertainer.

Nu muzica a făcut-o pe artistă atât de bogată, deoarece o mare parte din averea sa (1,4 mld dolari) provine din afacerea Fenty Beauty – din care Forbes confirmă că deţine 50%. Alte milioane de dolari au intrat din acţiunile sale la compania de lenjerie Savage X Fenty (270 mil. dolari), plus câştigurile din cariera de muzician şi actriţă.

Este deci mare femeie de afaceri, însă rămâne fidelă mereu primei iubiri: muzica.

Rihanna are 33 de ani, s-a născut în Barbados şi unele cântece ale sale ca Umbrella şi Diamonds au fost adevărate hit-uri. A cochetat şi cu industria filmului.

Momentan este într-o relaţie cu rapperul american A$AP Rocky. A$AP Rocky a spus pentru GQ magazine că este încântat de ideea de a avea un copil cu Rihanna în viitor şi că e fericit într-o relaţie monogamă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa se duca de unde a venit! Numele asteia apare pe lista de imbarcare catre insula lui Epstein ,asa ca pa pedo sta nish b itch
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272